Şimdi Ara

İLK KAZAMI BUGÜN YAPTIM (SUÇ % 100 ADAMDA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sa beyler bu gun e5 de gıdıyordum merterde trafık sıkışıkdı bende aralardan gıdıyordum felan çok iyidi fakat bir adet wolswogen transporter durmuş önundede şahin arasından geçeyim dedim amma adam benı görmemiş arasından tam geçiyordum s*k kafalı üzerime surdu arabanın ön kaportanın altında kaldım ayağım motorun altında kalıyordu son anda çektim 40 cm adar itti ileri sora adam indi birşeyin varmı olum falan adamda korktu bende dayı dıkkatli olsana yav öldürüyodun beni haklısın oğlum kusura bakma felan ben hemen bastım bu bana buyuk bır ders oldu
    demem şu ki aralardan bile geçiyorsanız arabalrın sizi farketmediğini düşünürekten geçin budnan sonra korna çalmadan geçmeyeceğim ALLAH kORUDU

BU ARADA YAŞ 17
    3 AYDIR MOTOR KULLANIYORUM AMA ALLAHA ŞÜKÜR DİKKATLİYİM FAZLA HIZ YAPMIYORUM
    MOTOR= YAMAHA 125 YBR 2010 MAVİ
    SAYGILAR

• quote:

Orijinalden alıntı: kanakattak

sa beyler bu gun e5 de gıdıyordum merterde trafık sıkışıkdı bende aralardan gıdıyordum felan çok iyidi fakat bir adet wolswogen transporter durmuş önundede şahin arasından geçeyim dedim amma adam benı görmemiş arasından tam geçiyordum s*k kafalı üzerime surdu arabanın ön kaportanın altında kaldım ayağım motorun altında kalıyordu son anda çektim 40 cm adar itti ileri sora adam indi birşeyin varmı olum falan adamda korktu bende dayı dıkkatli olsana yav öldürüyodun beni haklısın oğlum kusura bakma felan ben hemen bastım bu bana buyuk bır ders oldu
    demem şu ki aralardan bile geçiyorsanız arabalrın sizi farketmediğini düşünürekten geçin budnan sonra korna çalmadan geçmeyeceğim ALLAH kORUDU

BU ARADA YAŞ 17
    SAYGILAR

Sanırım ehliyet yok..Bu şekilde kullanma kardeşim..Yaşın genç Allah korusun büyük bir kaza olur hayatın kararır.

• Geçmiş oLsunda adama neden kızıyorsun suç sende doğru yolunda gitmek varken.
  • motorda risk almamak baz alınır, kıyafetin de olsa can güvenliğin minimum olduğu için sen sıfıra indireceksin riski. Hele ki ha deyince hızlı hareket edemediğin 125-150cc motorla daha da az ani hareketler yapman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UsbÇaydanlık

quote:

sa beyler bu gun e5 de gıdıyordum merterde trafık sıkışıkdı bende aralardan gıdıyordum felan çok iyidi fakat bir adet wolswogen transporter durmuş önundede şahin arasından geçeyim dedim amma adam benı görmemiş arasından tam geçiyordum s*k kafalı üzerime surdu arabanın ön kaportanın altında kaldım ayağım motorun altında kalıyordu son anda çektim 40 cm adar itti ileri sora adam indi birşeyin varmı olum falan adamda korktu bende dayı dıkkatli olsana yav öldürüyodun beni haklısın oğlum kusura bakma felan ben hemen bastım bu bana buyuk bır ders oldu

BU ARADA YAŞ 17
    SAYGILAR

Sanırım ehliyet yok..Bu şekilde kullanma kardeşim..Yaşın genç Allah korusun büyük bir kaza olur hayatın kararır.

ehlıyet var ekkimde aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: Brujeria35

Geçmiş oLsunda adama neden kızıyorsun suç sende doğru yolunda gitmek varken.

doğru yoldan da gıtsen motorlulara saygı yo bu bır gerçek
  • quote:

quote:

quote:

BU ARADA YAŞ 17
    SAYGILAR

Olay yerinden direkt basip gittim diyince ben ehliyetiniz yok zannettim.Ehliyetiniz var en azindan bu iyi ama aralardan,derelerden gecmek bazen cok sikintili durumlara sebep oluyor.arkadaslarinda dedigi gibi riski sifira indirmek icin elimizden geleni yapmak lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yinede düzgün şöförmüş inip bir şeyin varmı diye sormuş. piyasada insan diye gezinen yaratıklar var. hayvan desem hayvanlara hakaret olur.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

BU ARADA YAŞ 17
    SAYGILAR

Olay yerinden direkt basip gittim diyince ben ehliyetiniz yok zannettim.Ehliyetiniz var en azindan bu iyi ama aralardan,derelerden gecmek bazen cok sikintili durumlara sebep oluyor.arkadaslarinda dedigi gibi riski sifira indirmek icin elimizden geleni yapmak lazim

aynen öyle bundan sonra daha dikkatli olcaz

• quote:

Orijinalden alıntı: cool111

yinede düzgün şöförmüş inip bir şeyin varmı diye sormuş. piyasada insan diye gezinen yaratıklar var. hayvan desem hayvanlara hakaret olur.

ALLAH bizleri onlarla karşılaştırmasın
  • yaşadığım yerde motosikletletler hayalet gibi kimse görmüyor sana insan denk gelmiş şanslısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet_Şahin

yaşadığım yerde motosikletletler hayalet gibi kimse görmüyor sana insan denk gelmiş şanslısın

saolasın
  • ben genelde kör noktadan yada aradan geçerken kornaya asılırım. Duyunca aynaya bakarlar. Duymazlarsa inip bakarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

ben genelde kör noktadan yada aradan geçerken kornaya asılırım. Duyunca aynaya bakarlar. Duymazlarsa inip bakarlar.

Aynen bas bas basarım. Bir kaç kere yandan önüme çıkan abaların terörüne maruz kaldım. Arkadaşa geçmiş olsun.
  • tşkler artık daha dikkatliyim ALLAHA şükür
  • Geçmiş olsun kardeşim dikkat etmek gerekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ay-yildiz

Geçmiş olsun kardeşim dikkat etmek gerekli.

aynen öyle kardeşim her ihtimali değerlendirmek lazım aralardan geçerken
  • Geçmiş olsun kardeşim. Suç %100 adamda demişsin fakat burada suç adamda değil sende maalesef (anlattıklarına göre), trafikte motosiklet kullanırken aralardan kaymak-kaçmak her ne kadar zaman kazandırsa da çok büyük bir yanlış, her an her şekilde bir yerden biri vurabilir, eğer motosikletle farkedilmek istiyorsak motosikleti aynen bir otomobilmiş gibi şeridin içinde kullanmak doğrusu. Allah başka kaza göstermesin ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zinedine_zidane

Geçmiş olsun kardeşim. Suç %100 adamda demişsin fakat burada suç adamda değil sende maalesef (anlattıklarına göre), trafikte motosiklet kullanırken aralardan kaymak-kaçmak her ne kadar zaman kazandırsa da çok büyük bir yanlış, her an her şekilde bir yerden biri vurabilir, eğer motosikletle farkedilmek istiyorsak motosikleti aynen bir otomobilmiş gibi şeridin içinde kullanmak doğrusu. Allah başka kaza göstermesin ;)

peki
  • bu işler böyledir işte. karşı taraf suçluydu demek motosiklette pek sökmez. mefta olduktan sonra karşıdaki kasten bile yapsa önemi yok.

motora binerken önündekine, arkandakine, sağındakine, solundakine, karşıdan gelene, gelene geçene, yola girene, yoldan çıkana, park etmiş araçlara, kenardaki yayaya, civardaki hayvanlara, yola, çukurlara, suya veya diğer ıslaklıklara, yoldaki taş parçasına, yağmura, çamura, mıcıra, rüzgara, sineğe, böceğe.........( yoruldum başkası devam etsin ) dikkat edeceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woxow -- 8 Aralık 2012; 1:54:54 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.