Şimdi Ara

İLK KAZANIZ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 95 senesinde yalovada yapmıştım ilk kazayı..
  • emrcnd E kullanıcısına yanıt
    2.ye çok güldüm
    Sonuncusu kötüymüş geçmiş olsun
    Allah başka kaza göstermesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18 yaşındayım daha yeni ehliyet almışım o zamanlar. Focus 2 var o zaman bizde makyajsız kasa. Kanım baya hızlı akıyor tabi arabada sert süspansiyonlu 109 hp dizel arabda fena kaçıyor

Sanırım ramazan bayramının 2. günüydü akşam arabayı alıp arkadaşlarla gezmeye çıktık. Usta şoförüm ya arabanın en son limitleriyle virajlarda slalom yapıyorum. Tekerler ölü gibiydi ön teker birden patladı arabayı ne kadar toparlamak istesemde araba toplanmadı. 40 km gibi hızla sağ teker kaldırma vurdu. Baya korktum ama inip bakınca çok bişe yoktu. Sadece amortisör eğilmişti ve jant yamulmuştu. Çıkma lastiğiydi falan derken 200 lira gitmişti Yine buna şükür takla bile atabilirdi yine iyi toparlamışım

• arabayı aldık getirdik hep araba ile işe gitme hevesim vardı neyse 5 10 kez stop ettirdim arabayı rahat sonra yokusu cıkarken dolmus duruyordu yandan hızlıca halk otobüsü geldi kurtarır derken kurtaramadım vurdum otobüse benim ön tamdan ön sol far sol çamurluk değişti otobüsün kapısı yamuldu adam barzo çıktı buda bana ders oldu artık normal araba yol verince geçiyorum yada boş olunca çıkıyorum atlamıyorum bakıyorum araba başını cıkartmış duruyorum hemen çünki insanlık bu ben geçerken basar gaza vurur sonra uğraş dur
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackBlock

2.ye çok güldüm
    Sonuncusu kötüymüş geçmiş olsun
    Allah başka kaza göstermesin.

Tepkilerim sıkıntılı malesef bende arada açar gülüyorum halime aslında olan sadece tampon düşmesi ama insanın içi gidiyor işte

son kaza kötü oldu malesef şükür onuda sadece kapı değişmesi ile atlattık allah kaza bela vermesin kimseye insan kötü oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 9 Temmuz 2016; 18:49:30 >
  • 14 yaşındayken bizim arabaya sızdırmazlık raporu almak için sıraya girmiştik. Babamında işe çıktı anahtarı bana verdi sıra çoktu tamirci bi tanıdık vardi bende yanına gittim. Elimde bi araba var tanıdık bıraktı sıra ya sokuver işim çok dedi (bende 2.0 motor tempra kullanıcam bu fırsatı kaçırırmıyım hiç) hemen götürürüm abi dedim neyse uzaklaşınca hemen sanayiden çıktım bademli yolunda biraz gazladım araba köpek gibi gidiyor bizim broadwayın yanında. Az eğlendikten sonra gittim bi adamım işi bitmiş heralde çıkıyordu hemen yanaşayım dedim direksiyonu bi çevirdim laaaaag sızdırmazlık raporu verenlerin arabasına sağ önden çarptım. O minibüs az hasar almıştı ama temprada çizik ve az göçük vardı adama yalvar yakar kendimi affettirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk kazamda araç perte çıktı.

http://i.hizliresim.com/pP33pz.jpg

http://i.hizliresim.com/kvzzyv.jpg

http://i.hizliresim.com/5Vll1A.jpg

Tek şerit yolda 40km gibi bir hızla ilerlerken sağolsun arkadan minibüs bindirdi, bende önümdekine, o da önündekine derken dört araç zincirleme kaza oldu.

• yaş 22 8 senedir tek araba kullanıyorum daha siftahım yok allah korusun Şimdi a2 ehliyete yazıldım muhtemelen bunda yaparım siftah
  • Hyundai Getz ile Broadway'li bir dayıya sol arka kısımdan dokunmuştum. 23 yaşımda falan olmam lazımdı yanlış hatırlamıyorsam.

Broadway'li dayı ile peşpeşe ağır ağır giderken sol şeride geçişim esnasında sol aynama bakarken olmuştu. O esnada sağ şerit durunca dayı da durmuş, benim sağ ön çamurluğum hafif göçmüştü, onun da sol stop lambasının camı çatlamıştı.

Hava karanlık, kış günü yağmur da yağıyor bardaktan boşalırcasına. Hiç tutanakla polisle molisle uğraşmadık, dayıya hasarını karşılamak için 20 TL vermiştim (Broadway stop lambası camı kaç paradır zaten ) helalleşip devam etmiştik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 15 Temmuz 2016; 11:04:54 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.