Şimdi Ara

İlk Kez Araba Kullandım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
1.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

quote:

trafige çıkmadıgın sürece sorun yok.ehliyetin yoksa kaskodan para alamazsınız birşey olursa her durumda suçlusun

bir yaya çarparsan bittin.

bir cls180 e çarptıgını düşünemiyorum bile.

Uzaydan gelen edit:CLS -180 CLK OLACAKTI CLS CLK BUNLAR TAKILMAYIN .SİNİRLENMEYİNDE MERCEDESCİ REYİSLER HASDSADAD

/>

Clk değilde Clc olmasın o ?

yoo

CLZ degilmiydi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben ilk arabayı 13 yaşımda kullandım şuan 16'dayım kuzenim sağolsun özel kapalı trafik eğitim alanlarına götürdü beni haftasonları bazen babam evde hasta oluyor sağlıkocağına felan ben götürüyorum aslında iyi birşey yakarsın 4lüleri kenardan yavaş yavaş gidersin hiç gitmemekten iyidir polis durdursa bile halden anlar diye düşünüyorum olmadı dersin geç abi sen kullan sağlık ocağına sen götür 3 yıl bi kere ayna kırdım bir kerede aynayı bi cocuğa dokundurdum :D
  • quote:

quote:

quote:

quote:

trafige çıkmadıgın sürece sorun yok.ehliyetin yoksa kaskodan para alamazsınız birşey olursa her durumda suçlusun

bir yaya çarparsan bittin.

bir cls180 e çarptıgını düşünemiyorum bile.

Uzaydan gelen edit:CLS -180 CLK OLACAKTI CLS CLK BUNLAR TAKILMAYIN .SİNİRLENMEYİNDE MERCEDESCİ REYİSLER HASDSADAD

/>

Clk değilde Clc olmasın o ?

yoo

CLZ degilmiydi

http://inciswf.com/dsvsdgvawsd.swf

• yeni sürüyosan arabayı önemli olan arabayı kaldırmak yoksa düz yolda giderken stop ettirmemek önemli bişey değil :)
  • Ehliyeti alana kadar sabret.
  • 15 yasindayim. Gecenlerde Kayseri'de amcamla birlikte trafige kapali alanda surus yapiyordum. Amcam surusumu biraz iyi buldu sanirim ve koy gibi bir yerde trafige cikartti beni ardindan saga donecekken durdym,sola baktim kimse yok. Buraz gec kalktigim icin ben kalkana kadar sag taraftan bir Fiorino cikmis. Tam saga dogru kalktim ki bir pat sesi duydum. Sonra onumde saga dogru savrulan Fiorino'yu gordum. O ana ne kadar korktugumu bilemezsiniz. Adam gormeden hemen arabadan inip arka koltuga oturdum. Amcam da cikip bizim arabanin sol tarafina yurudu. Adamin tekerlegi patladi. Genc ve acemi bir sofor olacak ki kazanin sokuyla beni gormemis. Simdi bir dusun o adam benim surdugumu gorseydi mahlemelerle ugrasacaktim. Adam biraz daha savrulsa canina mal olacaktim. Sonra ver elini cezaevi. Ya da babam bana kizsaydi bir daha belki de korkudan uzun sure araba suremeyecektim. Yani diyecegim o ki soforlugunu baslamadan bitirme.

Ozet: Ehliyet almadan (araba surmeyi tam olarak ogrenmeden once) trafige cikma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Trafiğe çıkma, ben gibi site içinde al aracı yukarıya doğru çıkartıp kapıya getir, park yerinden çıkar, park et falan. Ama trafiğe çıkma.
  • Bence ehliyetini almadan önce de sürebilirsin ama trafiğe kapalı alanlarda sür böylece ehliyetini aldığın zaman yabancılık çekmezsin ve acemiliğini milletin arabasına çarpmadan çoktan atmış olursun tavsiyem bu.
  • dur-kalk yap devamlı

babam bana 13 yaşında kullanmayı öğretti bana 1 km sürdürmedi devamlı dur-kalk yaptırdı.
    kaldırırken sorun yaşamazsan daha da sorun olmuyo

seneye ehliyeti alıyorum

• şu trafiğe kapalı alanlar nerde acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: isotcuk

şu trafiğe kapalı alanlar nerde acaba

nerde oturuyosun?

• quote:

Orijinalden alıntı: AlphaScramble

quote:

Orijinalden alıntı: isotcuk

şu trafiğe kapalı alanlar nerde acaba

nerde oturuyosun?

İstanbul/Beşiktaş

Ehliyet var ama merak ettım boş alanmı kaldı diye

• Sürme ya, yeri gelince çok güzel öğreniliyor

bu arada ünal, abi sen ne ara yönetici oldun ya
  • ben 9 yaşımda kullanmıştım boş bi otoparkta babamın talimatıyla bi tur atıp yerine geri koymuştum. 13 yaşımda üstün sürüş tekniklerine başlamıştım..
  • daha ogrenecegın cok sey var dostum :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErhanDemir

ben 9 yaşımda kullanmıştım boş bi otoparkta babamın talimatıyla bi tur atıp yerine geri koymuştum. 13 yaşımda üstün sürüş tekniklerine başlamıştım..

14 yaşında da geri viteste 180 görmüşsündür.
  • İlk heyecan eşsizdir bence :)

• bazı heyacanlar vardırki insan hayatının sonuna kadar unutamaz.Mesela ilk araba süre ilk bisiklete binme ilk öpüşme..Hepside aynı hazzı ve hissi verir insana
  • Toprak yolda yama yukarı kaldırmaya çalış bakalım
  • araba ile boş alanda çarpmaktan korkma ne yaparsan yap aklına gelirse arabayı tanıman önemli ne zaman ne yapacağını bılmen bunu yaparsam ne olur diyeceğın bir şey olmasın dene hepsini Tabi TRAFİKTE DEĞİL.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.