Şimdi Ara

ilk kez çıkma teklif edecegim ve çok zor durumdayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya merhabalar.. okuldan bir kız var.. okul korosunda.. beraber konsere felan çıktık.. neyse bu kızdan hoşlanıyorum.. bayagı da iyi muhabbetimiz var... çıkma teklifi etsem kabul edilmeyeceginden korkuyorum.. yarın mı bu gun mu etsem felan... bi de ne şekilde etcegm önemli...
    Bir ihtimal(*) en kötü ihtimalleri mesajda belirtip ondan hoşlandıgımı söyleyebilirm mesajla...
    (*) Yarın arkadaşımı kızın yanına gönderip konusturabilirim. hoşlanıyosa ben de teklif ederim bi tenefus sonra..
    bir de .. yanına, biraz canım sıkkın sana bişey soracagm diye gidip şey diyebilrim.. "ya sevdigim bir kız var, çok guzel,..." fln.. biraz konstuktan sonra ee deyince o kız sensin diyebilirim ( forum donanimhaberde gördüm yine birisi denemiş onu okumuştum daha önce :D)..... son olarak gitar ile ilgili birşeyler yapabilirim.. bu gun beste yapabilirim :P. romance felan calabilirm... hatta desperado felan bile çalabilirim teklif öncesi (ne alakaysa)... biraz tüyo verin lütfen ne yapmalıyım.. benim seçeneklerim iyi mi.. normalde yazı tipine, boyutuna, imla kurallarına dikkat ederdim ama çok heycanlıyım o kadar vaktim yokmuş gibi geliyor.. aceleden yazmış gibi oldum biraz :D..

gitar ile ilgili birşey yapıyım mı sae birşey mi olsun? ilk çıkma teklifim.. lise 3 :D.. daha önce gerek duymamıştım pek ama ilk defa birisinden hoşlandım..

sanırım yanlış bölüme koydum.. kusura bakmayın gereksiz mesajlar olacakmış yeni gördüm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çakma Psişik -- 9 Aralık 2009; 21:45:45 >

• Bence etme.
  • çık karşısına herkesin içinde seni seviyorum assolistim de
  • Seni seviyorum de ve bitsin herşey..

Bak arkadaşım öncelikle, bu kadar büyütecek bir şey yok. Ek olarak, dünyada " benimle çıkarmısın" dan daha iğrenç bir şey olamaz. İşi mantıksal sürece sokma. Duygularına hitap et. ona sarıl, dokun...aldığın tepkilere bak... birşey demiyorsa sorun yok... eğer kendini geri çekiyorsa... hiç duygularını açıp arkadaşlığınızın ve grubunuzun ...... etme.
  • çıkma dersen çıkmaz zaten
  • "benimle çıkar mısın?" de. hayır derse, "inelim ozaman?" de.
    kız koşarak senden kaçmaya başlayacakdır.
  • :D neyse ya gittim şey dedim gzel bi kız var.. hoşlanıyorum .. ama açılamıyorum ne yapmalıyım felan dedim.. bilmem dsnym felan gbsnden bişe dedi.. sonra da o kız sensin dedim :D..öle bakıştık felan :d.. 2-3 saat sonra da sevgilim olur musun dedim mesajla.. evet dedi bi mutu oldum anlatamam :D:D
  • Ne mutlu sana (:
  • Öyle bir teklif mi var ya "Sevgilim olur musun?" Olmadı "Çocuğumun annesi olur musun?" deseydin
  • sevindim senin adına
  • ne güzel ben daha kızlarla konuşamıyorum bile yani genel olarak sosyal bi insan değilim bu yaşta bide kendimden nefret ediyorum
  • Bu tarz şeyleri çok büyütüyorsunuz. Sonuçta ya olur ya olmaz ortası yok ki hani.
  • git yanına akşam güreş yapalımmı de..
  • Atlıyacaktın önüne ve arkadaşlarımın yengesi olurmusun diyecektin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeroBurning

git yanına akşam güreş yapalımmı de..

• ben olsam:

-pfff
    -nooldu?
    -merdivenden indim
    -eee
    -işte benimle çıkar mısın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.