Şimdi Ara

ilk kez counter streke oynıyacağım. nasıl oynanıyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
66.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internetten 9 partlık sürümünü indirdim. Counter Strike 1.8 Goiceasoft

oyunu açıyorum tererist veya asker adamlar ıseçiyorum bazı yerler açılıyor ama hiç adam yok neden ??
    nasıl oynayaabilirim?
    birde internetten oynanabilme seçeneğini nasıl kapatabilirim??

• Yapay Zekanın Yanıtı

Counter-Strike'a Giriş: Yeni Başlayanlar İçin Bir Kılavuz

CS 1.6 Nasıl Oynanır?

Counter-Strike, dünya çapında milyonlarca oyuncunun beğenisini kazanan popüler birinci şahıs nişancı oyunudur. İster Counter-Strike 1.6 ister Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) oynamayı hedefliyor olun, oyunun temel mekanikleri aynıdır.

Oynanış Temelleri

Oyundaki amacınız, rakip takımın tüm üyelerini ortadan kaldırmak veya bomba patlatmak ya da onu etkisiz hale getirmektir. İki ana oyun modu vardır:

• Klasik: Bomba patlatma veya etkisiz hale getirme üzerine odaklanan rekabetçi bir oyun modu.
    • Deathmatch: Birbirini öldürmeye odaklanan, ölüm maçı modu.

Karakter Seçimi

Oyunun başında, Teröristler veya Anti-Teröristler olmak üzere iki takımdan birini seçersiniz. Her takımın kendine özgü silahları ve ekipmanları vardır.

Haritaları Keşfedin

Counter-Strike, dust2 ve mirage gibi çeşitli haritalarda oynanır. Her haritanın kendine özgü düzeni ve gizli köşeleri vardır. Haritaları keşfetmek, oyunu anlamanıza yardımcı olacaktır.

Silahları Kullanın

Counter-Strike, tabancadan tüfeğe kadar çok çeşitli silahlar sunar. Her silahın kendine özgü özellikleri ve hasar özellikleri vardır. Uygun silahı seçmek, hayatta kalmanız ve başarıya ulaşmanız için çok önemlidir.

Takım Çalışması Yapın

Counter-Strike bir takım oyunudur. Takım arkadaşlarınızla iletişim kurun, strateji geliştirin ve hedefinize birlikte ulaşmak için iş birliği yapın. Takım çalışması, zafer için çok önemlidir.

İpuçları

• Başlangıçta yeni başlayanlar için sunucularında oynayın.
    • Haritaları keşfederek ve silahları deneyerek oyunu öğrenin.
    • Takım arkadaşlarınızla iletişim kurun ve onlarla iş birliği yapın.
    • Sabırlı olun ve bol bol pratik yapın.

Counter-Strike'a ilk kez girmek göz korkutucu olabilir, ancak temel mekanikleri öğrendikten ve biraz pratik yaptıktan sonra, bu heyecan verici ve bağımlılık yapan oyunu tam anlamıyla deneyimlemeye başlayacaksınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 1.8 ile ilgili birşey bilmiyorum dostum ama bız dh olarak 1.6 oynuyoruz internet uzerınden. mause ıle nısanı alıyorsun sol tık ateş edıyorsun sag ıle sılahın ozellıklerını kullanıyorsun. Orneğin colt ta susturucuyu takıp cıkartıyor, awp de zoom yapıyor gibi. W tusu ıle ılerı A tusu ıle sag D tusu ıle sola S tusu ıle gerı gıdıyorsun. B tusu ıle sılah alıyorsun. M tusu ıle terorıst yada counter-terorist hangısı olmak ıstıyorsan onu sece bılıyorsun oyun esnasında. F tusu ıle fener acılıyor. Q tusu ıle bı once kı sılahı alıyorsun. R tusu ıle şarjör degıstırıyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Revolutiøn

1.8 ile ilgili birşey bilmiyorum dostum ama bız dh olarak 1.6 oynuyoruz internet uzerınden. mause ıle nısanı alıyorsun sol tık ateş edıyorsun sag ıle sılahın ozellıklerını kullanıyorsun. Orneğin colt ta susturucuyu takıp cıkartıyor, awp de zoom yapıyor gibi. W tusu ıle ılerı A tusu ıle sag D tusu ıle sola S tusu ıle gerı gıdıyorsun. B tusu ıle sılah alıyorsun. M tusu ıle terorıst yada counter-terorist hangısı olmak ıstıyorsan onu sece bılıyorsun oyun esnasında. F tusu ıle fener acılıyor. Q tusu ıle bı once kı sılahı alıyorsun. R tusu ıle şarjör degıstırıyorsun.

abi adam yeni başlamış fener tuşu ve q dan bahsediyosun fps oynamışsa daha önceden bazı şeyleri bilir heralde..

sol_ak, fps oynadın mı daha önce?

• quote:

Doruk..

fps nedir bilmiyorum. hiç oynamadım. ben online değil kendi bilgisayarımda kendi başıma oynamak istiyorum. ilk bölüm felanmı kurmama gerekiyor.

ben oyunu açıyom adamı seçiyorum bazı bölümler açılıyor yerlerde silahlar var , ve benden başka kimse yok ??

nasıl başlıyacağım bu oyuna ??
  • Doruk.. Çok bılıyosan yardım et. Oyle gulmekle olmuyo.

Cs 1.6 indir dostum. Sonrada bot patch ındırırsın oynarsın.

• Cs 1.6 download
      http://baltgames.lv/v2/dl2.php?id=1 (download yazisina tiklayin)

• Patch indirin...
      http://baltgames.lv/v2/dl2.php?id=150 (download yazisina tiklayin)

• Botlar.
      http://baltgames.lv/v2/dl2.php?id=256 (download yazisina tiklayin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revolutiøn -- 30 Aralık 2008; 16:39:29 >
  • quote:

Revolutiøn

1.8 le pc'mde kendim oynıyamam mı??

9 partlık oyun indirdim birde 1.6 yımı indireyim. 1.8 ile oynamamın yolu yokmudur ???
  • Counter Strike yalnız başına oynanacak bi oyun değil.

2 Alternatifiniz var...

1- Counter Strike : Condition Zero alırsınız,Single Player görevli oyunu vardır oynarsınız.

2- Counter Strike : 1.6 Non-Steam indirirsiniz,ona da bot atar multiplay haritalarında oynarsınız.

Ama tavsiyem ikisi de değil.Counter Strike 1.6 Non steam indirip SXE anti hile yazılımını da kurarak herhangi bir oyun serverında oynayabilirsiniz.

Ayrıca, Counter Strike 1.8 diye bir sürüm yok. 1.7 diye bişey de yok...Bunlar Valve ile alakası olmadan sonradan modlanmış sürümler,tavsiye etmem sorun yaşarsınız.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • counter strike bir half lide modudur özünde, ve de multiplayer üzerine kuruludur.
    bot olayı sonradan bazı sürümlerine eklenmiştir. cs condition zero, 1.6 için de bot ek paketi mevcuttur.
    sende olan sürümde bot yani bilgisayarın yönettiği oyuncular yok belli ki.
    tavsiyem, paran varsa 8-9 dolar mı ne unuttum bak şimdi, orjinal cs 1.6 ve condition zero paketi alman.
    para vermem dersen de 1.6 sürümünü non-steam bulman ve yine 1.6 sürümü için bot paketi bulman yine netten,
    sonra biraz google anahtar aramaları yardımı ile onları kurman.

oyunun genel doğası;
    iki takım var, counterlar ve teröristler.
    oyun round mantığıyla oynanır, her round herşey yeniden başlar.
    iki takımın da öncelikli amacı diğer takımı öldürmek.
    ikincil amacı da haritaya göre bi kaç çeşidi olan görevi yerine getirmek.
    nedir bunlar
    bomba görevleri: teröristler haritada belirlenmiş bomba mekanlarına bomba kurmaya çalışırlar,
    eğer kurabilirlerse counterlar da bombayı etkisiz hale getirmekle sorumlu. bombanın yanına gidip e'ye basılı tutmaktan ibaret bu olay.
    tabi teröristler de armut toplamıyorlar counterlar çalışırken. bomba görevlerinde terorler aktif counterlar pasiftir.

rehine görevleri: bi mekanda 4 rehine (genelde) bulunur terorler bunları korur, counterlar rehineleri güvenli bölgeye götürmeye çalışır.
    burda da counterlar aktif terorler pasif rolde.

VIP: cunterlardan biri VIP'dir, güvenli bölgeye ölmeden ulaşması gerekiyordur.
    counterlar onu koruyarak güvenli bölgeye götürmeye çalışır, terorler de vip'i vurmaya.

bomba patlarsa,
    rehineler kurtarılamazsa
    vip ölürse terorler kazanır.

botlarla biraz eğlencesini alınca gerçek oyuncularla oynamak isteyeceksin, gerçek tadını o zaman alıcaksın.
    ve bu dünyanın masum olmadığını göreceksin bir süre sonra da (aim_hs, wall, ban, sxe, küfür...)
    ama umudunu kaybetme, kaybedersen yine konuşuşuruz.

daha açıklayıcı da yazardım ama yemeğe gitmem gerek, sen bi indir 1.6'yı biz burdayız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zurrani -- 30 Aralık 2008; 18:25:14 >

• online oynuyacaksan dm serverla başla
  • quote:

Orjinalden alıntı: ok now

online oynuyacaksan dm serverla başla

adam fps bilmiyorum diyor DM diyorsun dur hele ya
  • Biz de gülmekle olmayacağını biliyoruz da, hayatında fps oynamamış adama hemen bilgi yüklüyosun...

sol_ak, benim tavsiyem önce güzel singleplayer fps oyunlarını oyna call of duty serileri, half-life vs vs. ki tuşlara alış..

gir bak options--> controls hangi tuşlar yürümeye yarar, hangisi ateş, cart curt iyice bi öğren..

sonra cs 1.6 yüklersin çünkü şu sıralar herkes 1.6 oynar.. online oyuna başlarsın ilk başta çok küfür yersin, kendilerini bişey sananlar ezmeye çalışır ama öğrendikten sonra keyfine diyecek yoktur

haydi iyi oyunlar..
  • cull of duty, medal of horner gini oyunları çok oynadım ama bu counterde oynayacak bölüm yokki
  • abi o dediğin oyunlar fps = first person shooter, oynamışın yani

sen 1.6 indir gel bizi dinle rahat et
  • quote:

Orjinalden alıntı: sol_ak

cull of duty, medal of horner gini oyunları çok oynadım ama bu counterde oynayacak bölüm yokki
    Ha öyle chapter chapter tarzı oynamak istiyorsan, evet Condition Zero Deleted Scenes derim ben ama, cod un üzerine berbat çünkü zaten berbat.

Counter-Strike Source da indirebilirsin, grafik açısından ön planda.

Ama önce 1.6 indir derim ben

Bir oyunu öğren, steam aldırırız sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: JaSoN_

quote:

Orjinalden alıntı: ok now

online oynuyacaksan dm serverla başla

adam fps bilmiyorum diyor DM diyorsun dur hele ya

gidip pro mu çeksin
  • Hehe... Bot linki versin bi arkadaş ta onu kur bari ilk adımı atmış olursun CS'de... İlerde zaten bu yazdıklarını gorunce güleceksin :)))
  • Kurtlar vadisi pusu muziklerini ac kendisi oynuyor bilgisayar hep HS cekiyor
  • bot_add consolu acarsan bunu yazarak bot eklersin
    bot_kill yazarak yine consola botları oldurebilirsin

consolu acmayı bılmıyorsan esc tusunun altındakı" é " tusuna basarak consolu acabılırsın. ztN biraz kurcalarsan anlarsın mantığını.
    ayrıca biraz youtube yada baska paylaşım videolarında anlatımlı videolar mevcut,bu sitelerden faydalanabilirsin.
  • counter streke
    cull of duty
    medal of horner
    acaba o zaman trollüyor muydu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.