Şimdi Ara

İLK KEZ SEVGİLİM OLDU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
8
Favori
23.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
121 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rovaniemi

Kardeşim geçmiş olsun, buraya konu açmakla hata etmişsin. 3 vakte kadar ayrılırsınız.

Kardeş burdakilerin hepsi olumsuz şeyler diyor haklısın ne desen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kill Zone kullanıcısına yanıt
    Kardeş bulbulmüsün sen ne cıvıldaşması allaha sen yaşın kadar kız arkadaşım oldu artık neyin ne oldugunu adim gibi biliyorum bu kızlara güven olmaz önden canim cicim balim ne bilim yaprağım falan der arkandan iş çevirir dikkay et kendine güvenme fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: huseindemir

quote:

Orijinalden alıntı: Kill Zone

quote:

Orijinalden alıntı: huseindemir

21 yaşında ilk kez sevgili yapmış, gelmiş burada yenge muhabbeti yapıyor. Valla kusura bakma da birader, bu yaşta kim kimi bu kadar sahiplenmiş ya? Sizin bu iş yaş bak, benden söylemesi.

Kardeş erkek dediğin hatununu sahiplenecek koruyup kollayacak kanat gerecek bu ilk günde böyle son günde. Öyle 3. tekil şahıs gibi gezersen yanında kızı kaçırırsın elinden.

Şu karşı cinse bu kadar değer verilmesini de bir türlü anlayamadım zaten. Sırf elinden kaçmasın diye onu kafese kapatmaya çalışırsan, gün gelir o seni kafese kapatır. Acemi olduğun çok belli.

Kapatıcam diyen kim kardeş?hiç kimse hiç kimsenin hayatına haddinden fazla karışamaz. Ben korumaktan bahsediyorum.

• Arkadaş troll galiba kıza ponçiğim elmalı turtam karpuz çekirdeğim, burdakilere öyle kardeş, böyle kardeş, sıkıntı yok kardeş

Ha ciddiysen benden sana " abi " tavsiyesi çıkalı ne kadar oldu bilmiyorum ama hemen ciddi düşünüyorum evlenicez falan deme üzülebilirsin. Sahiplen ama çok bağlanma. İnşallah Allah uzun mutlu birliktelik verir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: toress86

Kardeş bulbulmüsün sen ne cıvıldaşması allaha sen yaşın kadar kız arkadaşım oldu artık neyin ne oldugunu adim gibi biliyorum bu kızlara güven olmaz önden canim cicim balim ne bilim yaprağım falan der arkandan iş çevirir dikkay et kendine güvenme fazla

Kardeş iyi de kızı ezelim mi ilk günden hem herkes aynı değildir sen olumsuz şeyler yaşamış olabilirsin. Ama saol yine de inşallah gerek kalmaz bunlara

• Kill Zone kullanıcısına yanıt
    Kadinlar erkek ister bu arada, sen gibi miymintilarla sadece tecrube edinip, baska erkeklere yollanirlar.

Ayrica gereksize bak la shklfj 21 yilda ilk kez oglan olmus gelmis ahkam kesiyor. Uza ^^

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size kadın erkek ilişkisini ya çok yanlış anlatmışlar yada çocuk kafalısınız. Sen devam et üzüm çekirdeğim demeye ilk sevgilin olduğu nasıl da belli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fortescue

Arkadaş troll galiba kıza ponçiğim elmalı turtam karpuz çekirdeğim, burdakilere öyle kardeş, böyle kardeş, sıkıntı yok kardeş

Ha ciddiysen benden sana " abi " tavsiyesi çıkalı ne kadar oldu bilmiyorum ama hemen ciddi düşünüyorum evlenicez falan deme üzülebilirsin. Sahiplen ama çok bağlanma. İnşallah Allah uzun mutlu birliktelik verir.

Benim mizacım bu kardeşim. Ama yine de saol iyi dileklerin için

• Ayrilma konunda beni etiketlemeyi unutma

• quote:

Orijinalden alıntı: Crantola

Size kadın erkek ilişkisini ya çok yanlış anlatmışlar yada çocuk kafalısınız. Sen devam et üzüm çekirdeğim demeye ilk sevgilin olduğu nasıl da belli

Kız deyince diyorum kardeş pek tecrübem yok ayak uyduruyorum ona

• quote:

Orijinalden alıntı: sinyortr1

Ayrilma konunda beni etiketlemeyi unutma

Kem gözlü

• Yarın ağlamaya başlarsın

• Oha karpuz çekirdeğinin manası çok derin. B.kumun içindesin anlamı taşır. Ben diyim sana.

Hani karpuz çekirdeği sindirilmez ya o anlamdan. Bence sana hakaret emiş bro git çıkar masaya vur.

• quote:

Orijinalden alıntı: samsungj7

Yarın ağlamaya başlarsın

Göz yaşlarım seni mutlu edecek gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: FaRaKaN

Oha karpuz çekirdeğinin manası çok derin. B.kumun içindesin anlamı taşır. Ben diyim sana.

Hani karpuz çekirdeği sindirilmez ya o anlamdan. Bence sana hakaret emiş bro git çıkar masaya vur.

Kız öyle biri değil kardeşim

• Napıyorsun ponçiğim

• sert davran öyle ponçiğim dersen 1 ay sonra senden bıkar gider, acı çektir zor ulaşılır ol kızlar ancak ondan anlar
  • Biri daha aramizdan ayrilmis

• quote:

Orijinalden alıntı: Ashab-ı Kehf

Napıyorsun ponçiğim

Ahaha iyidir ponçiğim

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

sert davran öyle ponçiğim dersen 1 ay sonra senden bıkar gider, acı çektir zor ulaşılır ol kızlar ancak ondan anlar

Şimdi ona ayak uyduruyorum kardeş tecrübesiz olduğum için

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.