Şimdi Ara

İlk kez starbaksa gittim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Rena34

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Adamların malları kaliteli ve uygun fiyatlı, Bağdat Caddesi'ne çok hatun götürdüm sayelerinde. Elbette olay sende biter, buraya geldi diye durduk yere bir şey olacağını beklersen daha durursun.

Nasıl götürdünüz Hocam?

Mekan düzgün olacak. Tipin ve görünüm iyiyse, giyimine özen gösteriyorsan zaten oluyor. Biraz da kendine güvenin olacak. Sonunda ölüm yok bunun bilincinde ol, en fazla red yersin. Zaten bu mantık ile hareket eden rahat oluyor kasmıyor kendini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quality

quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

neden buna özel konular açılıyor ki bugün kahve bilmem neyi dükkanları var rüyası hayali falan orada da kahveler 4-10 arası starbucks'da mesela ben hiç ilk kez kahve deryasına gittim diye konu görmedim. toplum olarak bazı şeyleri fazla mı büyütüyoruz nedir ? samsunda yıllar evvel gezerken bir mahşer kalabalıgı gördüm sordum sıranın sonundaki birine ne sırası bu konser mi var dedim yok agggbi borgor kun (burger king demek istiyor) açıldı onu bekliyoruz dedi ne oldu şimdi samsunda 1 km alanda 3 burger var artık

kardeş sen de aç böle bi dükkan yap reklamını senin konunu da açak tatava yapma bas geç.

Ne bu hiddet bu celal adam sadece eleştiri yapmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TriLi

quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quality

quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

neden buna özel konular açılıyor ki bugün kahve bilmem neyi dükkanları var rüyası hayali falan orada da kahveler 4-10 arası starbucks'da mesela ben hiç ilk kez kahve deryasına gittim diye konu görmedim. toplum olarak bazı şeyleri fazla mı büyütüyoruz nedir ? samsunda yıllar evvel gezerken bir mahşer kalabalıgı gördüm sordum sıranın sonundaki birine ne sırası bu konser mi var dedim yok agggbi borgor kun (burger king demek istiyor) açıldı onu bekliyoruz dedi ne oldu şimdi samsunda 1 km alanda 3 burger var artık

kardeş sen de aç böle bi dükkan yap reklamını senin konunu da açak tatava yapma bas geç.

Ne bu hiddet bu celal adam sadece eleştiri yapmış.

adamları çekemiyor baksana.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.