e işte normal bi yer olum. vayt çaklıt moka içtik ben tatlı bir şeyler olsun dedim elemana bunu vermiş... fena değildi tadı. orta boy 10.25 fiyatta fena sayılmaz. 25 kuruşluk nescafecilere pahalı tabi. (olum kızılayda herhangi bir cafede o 3ü 1 aradayı 5 liraya satıyorlar o daha çok koyuyor. sıcak su ile maliyeti en fazla 50 kuruş.)
insan gözünde büyütüyor. 2-3 sene önce arkadaşla istanbulda geziyorduk dedik rezil olcaksak burda olalım dedik girdik dh den baktım mocha önerdiler. allahtan biri alta yazmış moka diye okunuyor diye. ben moça diye okurdum neyse arkadaş aldı geldi. buzlu bir şey kremalı ama buz erimediği için kötüydü. ee para almadı mı dedim almadı dedi. sonra yanda bizden bir abi vardı dedim nasıl ödücez para almadılar falan filan dedi nasıl yaptınız lan kaç yıldır gelirim bir kere bile beleşe getiremedim. vs ordan tüydük.
oturup sohbet etmek için güzel bir yer pahalı da değil
susurluktaki starbuckstan da beleşe white chocolate mocha içmiştim çok fena kazıklarım adamı
ne kadarda enetrasan[/color]
Türkiye'de marka olmuş olan kahvecilerden en iyi kahveyi kocatepe yapıyor. 3. dalga denilen yerel kahvecilerle işiniz yoksa starbucks caribou falan boşverin. Kocatepe en lezzetli kahveleri yapıyor. 2 lira cebinizde kalıyor dışarıya para çıkmamış oluyor ve daha güzel. Win-win.
neden buna özel konular açılıyor ki bugün kahve bilmem neyi dükkanları var rüyası hayali falan orada da kahveler 4-10 arası starbucks'da mesela ben hiç ilk kez kahve deryasına gittim diye konu görmedim. toplum olarak bazı şeyleri fazla mı büyütüyoruz nedir ? samsunda yıllar evvel gezerken bir mahşer kalabalıgı gördüm sordum sıranın sonundaki birine ne sırası bu konser mi var dedim yok agggbi borgor kun (burger king demek istiyor) açıldı onu bekliyoruz dedi ne oldu şimdi samsunda 1 km alanda 3 burger var artık
quote:
Orijinalden alıntı: Yuki-Onna
Ne bekliyordun ki e normal bi yer yazmışsın kahveler falan yanına uçarak mı gelicekti bildiğin kafe işte
normal bir yer değil kardeş, amerikayı hissettiren bi polo bi de bura var. polodan nefret ediyorum ama burası naifmiş.
quote:
Orijinalden alıntı: zorradam
neden buna özel konular açılıyor ki bugün kahve bilmem neyi dükkanları var rüyası hayali falan orada da kahveler 4-10 arası starbucks'da mesela ben hiç ilk kez kahve deryasına gittim diye konu görmedim. toplum olarak bazı şeyleri fazla mı büyütüyoruz nedir ? samsunda yıllar evvel gezerken bir mahşer kalabalıgı gördüm sordum sıranın sonundaki birine ne sırası bu konser mi var dedim yok agggbi borgor kun (burger king demek istiyor) açıldı onu bekliyoruz dedi ne oldu şimdi samsunda 1 km alanda 3 burger var artık
kardeş sen de aç böle bi dükkan yap reklamını senin konunu da açak tatava yapma bas geç.
yeni avatarin/imzan hayirli ugurlu olsun
Hatsune Miku
kullanıcısına yanıt
Teşekkür ederim
Zaten normal bi yer ne sanıyodunuz ki? sene 2017 olacak be. Burger King, McDonalds, Dominos neyse buda kahve için aynısı bi fark yok arada :/ Burger'a gidip havalı filan olduğunu düşünüyorsanız burdada aynını düşünürsünüz
quote:
Orijinalden alıntı: fatalrhymer77
insan gözünde büyütüyor. 2-3 sene önce arkadaşla istanbulda geziyorduk dedik rezil olcaksak burda olalım dedik girdik dh den baktım mocha önerdiler. allahtan biri alta yazmış moka diye okunuyor diye. ben moça diye okurdum neyse arkadaş aldı geldi. buzlu bir şey kremalı ama buz erimediği için kötüydü. ee para almadı mı dedim almadı dedi. sonra yanda bizden bir abi vardı dedim nasıl ödücez para almadılar falan filan dedi nasıl yaptınız lan kaç yıldır gelirim bir kere bile beleşe getiremedim. vs ordan tüydük.
oturup sohbet etmek için güzel bir yer pahalı da değil
susurluktaki starbuckstan da beleşe white chocolate mocha içmiştim çok fena kazıklarım adamı
valla arşivlik mesaj hocam
"rezil olacaksak burada olalım" kamikazesi, girmeden önce DH'ye yazıp taktik alınması, mochanın okunuşunun bile ufak bir tüyo ile kavranması, beleşe getirmek, abiyle girilen sıcak muhabbet, ardından bir daha beleşe getirmek...
şimdi düşününce ilk kez girmek, ilk kez cesaret etmek falan baya uzak bi muhabbetmiş gibi geliyor. ama ben de hatırlıyorum. bilen biriyle girip ne söylüyosan aynısından söyle demiştim. gerçi hala da öyle yaparım. anlamıyorum mocha bilmemne ne demek. zaten kahveyi sevmiyorum. dünyanın en güzel kahvesini getirsen zerre zevk almam. arkadaşlar oturunca mecbur gidiliyor.
Starbucks'ın şöyle güzel bi yanı var. Kapalı pakette kahveler satılıyor. 22 lira falan çoğusu. Damak tanıdınıza uyanı alıyorsun. Öğütüp aynı pakete koyduruyorsun. Bi de orada büyük french press makinesi/bardağı satılıyor. Onu da alıyorsun. Kahveyi ve makineyi veriyorsun. Size kahveyi hazırlayıp, bardakları da verip makine içerisinde veriyorlar. Doldurup içiyorsun. Bi de her seferinde götürüyorsun, aynı şekilde paketi ve makineyi veriyorsun yapıp veriyorlar. Herhangi bir ücret almıyorlar.
Adamların malları kaliteli ve uygun fiyatlı, Bağdat Caddesi'ne çok hatun götürdüm sayelerinde. Elbette olay sende biter, buraya geldi diye durduk yere bir şey olacağını beklersen daha durursun.
quote:
Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare
Starbucks'ın şöyle güzel bi yanı var. Kapalı pakette kahveler satılıyor. 22 lira falan çoğusu. Damak tanıdınıza uyanı alıyorsun. Öğütüp aynı pakete koyduruyorsun. Bi de orada büyük french press makinesi/bardağı satılıyor. Onu da alıyorsun. Kahveyi ve makineyi veriyorsun. Size kahveyi hazırlayıp, bardakları da verip makine içerisinde veriyorlar. Doldurup içiyorsun. Bi de her seferinde götürüyorsun, aynı şekilde paketi ve makineyi veriyorsun yapıp veriyorlar. Herhangi bir ücret almıyorlar.
Starbucks da sultu fitre kahve icmistim o nun cekirdegi hangisi oluyor
Gitmedim gitmemde. Ozsut yetiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo
quote:
Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare
Starbucks da sultu fitre kahve icmistim o nun cekirdegi hangisi oluyor
Her 2 ayda bir mi ne değişiyordu çeşitler, çalışanlara sorarsanız daha net bi bilgi verirler size hocam.
O Rei
kullanıcısına yanıt
ben seviyorum en azından 5 dakika da bir garson gelip başınızda dikilmiyor rahat ortam. içeceklerde hoş
White Chocolate Mocha'sı enfes
quote:
Orijinalden alıntı: yunus626emre
White Chocolate Mocha'sı enfes
aynen hocam güzel
quote:
Orijinalden alıntı: Stand Alone
Adamların malları kaliteli ve uygun fiyatlı, Bağdat Caddesi'ne çok hatun götürdüm sayelerinde. Elbette olay sende biter, buraya geldi diye durduk yere bir şey olacağını beklersen daha durursun.