Şimdi Ara

İlk Kız Arkadaş , Sevgili Olma Aşaması ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dedective Ghost -- 17 Nisan 2018; 15:40:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sapık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madnessisme

sapık
    Aynen sapığım.

• Kiz ufak yaşta heves etmis unili sevgili yapmaya ne istiyorsa ver o zaten senden ayrilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çekingen davranma kızlar pasif adamı sevmezler

• Kız 18 yaşından küçük mü?

Birbirimizi istiyoruz ow yeah dediğine göre ilerde boş bir ortam olursa seks durumları olabilir. Sonra tecavüzden başın belaya girebilir.

Amerigan filmlerindeki gibi sinemaya götürüp öpüşmeye çalışmayın, çocuk musunuz.. Millet oraya film izlemeye geliyor. Sinemaya gidiyorsunuz adam gibi filminizi izleyin.

Zorla "sevgili olmalıyım çıkmak teklif etmeliyim" gibi düşünmene gerek yok. Buluşun edin beraber vakit geçirin. Zaten belli olur bazı şeyler. Çıkma ne ya?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Picmain

Kiz ufak yaşta heves etmis unili sevgili yapmaya ne istiyorsa ver o zaten senden ayrilir
    Ne istedigini anlamadim hocam zaten.

Yol yordam gösterin biraz , ikinci buluşma hakkında fikir verin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okumadım da 18den küçükse uzak dur. Gg olma sonra.

• Dedective Ghost kullanıcısına yanıt
    Hocam cinsellige hic bulasma basina bela alırsın ilk sevgilinmis eğlenmeye bak sevgililik nasil oluyor öğren ikincisine hazirlik yap gönül bağı kurmak kesin ayrilirsiniz zaten o yüzden ask mesk islerine pek girme takilin

• quote:

Orijinalden alıntı: askerasker

Kız 18 yaşından küçük mü?

Birbirimizi istiyoruz ow yeah dediğine göre ilerde boş bir ortam olursa seks durumları olabilir. Sonra tecavüzden başın belaya girebilir.

Amerigan filmlerindeki gibi sinemaya götürüp öpüşmeye çalışmayın, çocuk musunuz.. Millet oraya film izlemeye geliyor. Sinemaya gidiyorsunuz adam gibi filminizi izleyin.

Zorla "sevgili olmalıyım çıkmak teklif etmeliyim" gibi düşünmene gerek yok. Buluşun edin beraber vakit geçirin. Zaten belli olur bazı şeyler. Çıkma ne ya?
    17 yaşında da , ben bu kadar hızlı olsun falan istemiyorum.

Hoş birine benziyo , uzun düzenli bı ilişki yaşamak isterim bu kızla.

Sinemaya da öpüşmek amaçlı gitmiyorum , ilk buluşmada kahve içtik ikincisinde nereye götüreyim ?Sinema düşünüyorum çünkü dediğim gibi kız istekli , hızlı olsun istiyo kötü dönemleri.

Biraz yakın davranirsa ilklerimi yaşarım hem tecrübe olur hem ikimiz de mutlu oluruz.

Çok tecrubesizim bu şekilde de devam etmek istemiyorum , artık ben de bi seyler yasayayim mutlu olayım dimi ?

Hocam yanlış anlamışsın galiba , çıkma teklifini ben de saçma buluyorum.

Beraber vakit geçirip yakınlaşmak istiyorum , herhengi bi muhabbet falan gecmicek sevgililik konusunda.

Direk sevgili olucaz.

Sevgilim olur musun falan mı diyim kıza ? Veya ergenler gibi çıkalım mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Picmain

Hocam cinsellige hic bulasma basina bela alırsın ilk sevgilinmis eğlenmeye bak sevgililik nasil oluyor öğren ikincisine hazirlik yap gönül bağı kurmak kesin ayrilirsiniz zaten o yüzden ask mesk islerine pek girme takilin
    Yok bağ kurmayı pek düşünmüyorum , takılmama bakicam.

Cinsellige de tabiki kız o yaştayken bulasmam , o tarz konulara o giriyor ben kapatiyorum.

Kız sevgilim olmak istedigini o kadar belli ediyor ki ben de hadi gel sevgilim ol diyemiyorum zaten çok saçma demem de.

Farklı şekilde hissettirmek istiyorum bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-312B33BF8

Okumadım da 18den küçükse uzak dur. Gg olma sonra.
    17 yaşında , cinsellige falan bulasmam.

Sadece ufak tefek şeyler

• Öncelikle kız olaya duygusal, sevgililik olarak bakmıyor. Senle takılmak sonra da ayrılmak istiyor. Yani kıza aşık olup her istediğini yapıp 1 ay sonra ulan türk kızları böyle şöyle diye konu açma burada...
    Son olarak özgüvenli olacaksın. O anı düşüneceksin ne istiyorsan çat diye söyleyeceksin. Kızla buluşmak mı istiyorsun yazacaksın şu gün buluşalım mı bu kadar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xakler

Öncelikle kız olaya duygusal, sevgililik olarak bakmıyor. Senle takılmak sonra da ayrılmak istiyor. Yani kıza aşık olup her istediğini yapıp 1 ay sonra ulan türk kızları böyle şöyle diye konu açma burada...
    Son olarak özgüvenli olacaksın. O anı düşüneceksin ne istiyorsan çat diye söyleyeceksin. Kızla buluşmak mı istiyorsun yazacaksın şu gün buluşalım mı bu kadar...
    Doğrudur hocam belli oluyor zaten de bilmiyorum cok kafa karistirdi.

Artık dediğiniz gibi akışında takilcam , sağolun

• 17 yasında daha ne sevgili bilinci olacak hocam gözünü seveym takıl et ama cinsellikmis vs ciddi işlere bulasma basına bela açarsın. Bana taciz tecavüz etti der ayrılmak isteyince uğraş dur

• tam bir alfasın bro
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL

17 yasında daha ne sevgili bilinci olacak hocam gözünü seveym takıl et ama cinsellikmis vs ciddi işlere bulasma basına bela açarsın. Bana taciz tecavüz etti der ayrılmak isteyince uğraş dur
    Yok asla , sadece fırsat bulmusken biraz tecrübe edineyim biraz da hevesimi alırım diye düşünüyorum.

Tabii kullanıp atmam öyle , bı insanı kolay kolay kiramam veya kötülüğünü istemem.

Gittiği yere kadar sevgili olarak takilmak isterim yani , kötü bi niyetim yok.

Çok tecrubesizim ve bu da stres yaptiriyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

tam bir alfasın bro
    Beta olduğumun farkindayim , yüzüme vurmasaydin keske

• Dedective Ghost kullanıcısına yanıt
    kasma hocam rahat davran zaten o da sana böyle davranıyor sen büyük olduğun için 17 yasında kız nasıl asık olup sevgili olmak isteyecek tamamen heves sen ciddi düşünme ciddi düşünsen bile kız seni ileride üzer. O yüzden takıl tecrübe kazan gez toz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17 yaşında ki kızla ciddi ilişki yaşamayı istemek nedir ya

KIz seninle takılsa da takılmasa da 3 4 yıl sonra bunları hatırlarken gülecek sen kalkmış ciddi ilişki falan bişiler diyorsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.