Şimdi Ara

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.309
Cevap
146
Favori
465.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar tvyı açtığımda sol ustte smart tv ikonu görunup kayboluyor bunu nasıl iptal edebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halismulis

quote:

Orijinalden alıntı: hazarbey23

ayrıca gecen bir filimde sesi açamadı bilgisayarda acldıgı halde tvde acılmadı

hocam DTS yüzünden olmasın eğer öyleyse normal. 3 D film izledinizmi ?

izledim gayet guzel
  • 47PF9060 aldım bende. İnşallah memnun olurum. Bugün servis kurulumunu yapacak. Yorumlara gör iyi bir tv ye benziyor. Bayisinde görüntüsü çok hoşuma gitmişti.
  • Arkadaşım,anladığım kadarıyla bahsettiğiniz görüntü cihazın ağa bağlandığını gösteren (veya bağlanamadığını) ikondur.Ekranda 1 sn. falan görülüp gider.Yok etmenin mümkün olduğunu zannetmem ama bana kalırsa ağın bağlanabilirliğini göstermesi süper bence...
  • mesentr78 kullanıcısına yanıt
    smart tvyi kullanmıyorum aslında internete bağlı da değil. smart tvyı aktif ettıkten sonra çıkmaya başladı. Kotu değil ama takıntı gibi birşey oldu bende :D

bu arada sizin tvnin yazılım sürùmu kaç?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sürüm 2.2.4f arkadaşım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayzek20

47PF9060 aldım bende. İnşallah memnun olurum. Bugün servis kurulumunu yapacak. Yorumlara gör iyi bir tv ye benziyor. Bayisinde görüntüsü çok hoşuma gitmişti.

bende 47pf9060 kullanıyorum gayet memnunum görüntüler harika özellikle hd de 80 e yakın 3d filmim var hepsini sorunsuzca izledim gerçekten iyi bir seçim yapmışsın
  • smart menüsündeki uygulamalara yeni uygulama eklenebiliyormu. Market gibi birşeyi varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: halismulis

Arkadaşlar merhaba, anlayamıyorum kimsenin 3d film izlemekte sıkıntısı yok.Ben 3 tane 3d Film indirdim. Ice age,Amazing Ocean,Karayip Korsanları . Ice Age ilk 5 10 dakikada sıkıntı yok daha sonra sürekli 2 3 er saniye aralıklı takılmalar yapıyor. Amazing Ocean devamlı takılıyor. Karayip Korsanlarıda 2 saatlik filmde 7 8 kere 2 şer 3 er saniye aralıklarla takıldı.Yazılım versiyonum 2.1.4 . Birçok değişiklik denedim. İlkini dlna yöntemi ile .2.si usb diske attım yine takıldı. Bu sefer okuma hızı daha yüksek diye Harici 1 TB lık disk denedim yine hep aynı takılmalar. Acaba firmware update işe yararmı ? Sizlerdede böyle sıkıntı mevcutmu ? Bu arada başka bir çok tuhaf birşey buldum.DTS sesli filmleri bir 10 kere açıp açıp kapattım, şansıma 1 kere DTS sesi çaldı ama arkadan dandunlu bozuk seslerde geldi :) .

Yazılımı 2.2.4 yaptım. Eskiden takılan 3D filmler yağ gibi akmaya başladı. Birde DTS desteklenseymiş en kral media playerdan bile sağlam media oynatıcısı olurdu.

• Arkadaşlar digitürk kullanıyorum. Maçlarda ve diğer kanallarda en iyi ekran ayarını yapmaya çalışıyorum ancak kafam,gözüm çok karıştı, bir türlü hangisi daha iyi emin olamıyorum. Acaba siz yaptığınız ve memnun kaldığınız ayarları paylaşırmısınız ?
  • 2.2.4 yazılımını nereden aldınız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servisi aradım geldiler güncellediler.
  • Arkadaşlar bu cihazda pc xbox ps3 deneyeniniz var mı? Performansı nasil acaba lag gecikme tuşa bastiğinizda geç tepki verme falan oluyor mu acaba?
  • hb 1563 ve 100 tl wp veriyor. fiyat olarak alınır mı arkadaşlar?
  • htepeli kullanıcısına yanıt
    1.699 görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: qqqqqq0

1.699 görünüyor.

%8 indirim varmış bana özel diyor. uzun zamandır sepetimde bekliyor, herhalde ondan...
  • htepeli kullanıcısına yanıt
    fiyat uygun bayide 1800 dediler.

• qqqqqq0 Q kullanıcısına yanıt
    n11 de 1599 tl gözüküyor,
    100 tl çek ve 111 tl World puan ile daha avantajlı ama kararsız kaldım.
  • çek nerden peki

kullananlar memnun genelde ama...

• Arkadaşlar benimde tv görüntüsü bunlar kapalıyken bu şekilde hafif bi bulut gibi beyazlık var ama tv acıkken görüntüde hiç bir sorun yok

sizce bi servis el atması gereklimi ilerde soru yaşarmıyım yoksa kullanmaya devam mı ?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.