Şimdi Ara

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.309
Cevap
146
Favori
465.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cok iyi tv 1425 e peşin aldım hd görüntü cok iyi canlı bir tv kasa cok şık olmuş ayrıca
  • xdreab X kullanıcısına yanıt
    nerden aldın taksit olmuyor muydu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mimleon kullanıcısına yanıt
    Hocam kumanda nasil cikti
    Normal tv kumandasi tuslari cok sert
    Bende alicaktim su an netim yok vazgectim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrica televizuyon ariza yapti sabah actigimda kurulum istedi sonrasinda sabit dondu ve restart yapmama ragmen hic bir sey islemiyor bu gun aradim yarin servis gelicek bakalim neden boyle oldu . Kumandanin tuslari veya kendi tuşlari hic bir sey islemiyor fişi cekmek zorunda kaliyorum ama yine ayni

• Yok boyle birsey tv kendi kendine duzeldi

• Arkadaşlar merhaba, anlayamıyorum kimsenin 3d film izlemekte sıkıntısı yok.Ben 3 tane 3d Film indirdim. Ice age,Amazing Ocean,Karayip Korsanları . Ice Age ilk 5 10 dakikada sıkıntı yok daha sonra sürekli 2 3 er saniye aralıklı takılmalar yapıyor. Amazing Ocean devamlı takılıyor. Karayip Korsanlarıda 2 saatlik filmde 7 8 kere 2 şer 3 er saniye aralıklarla takıldı.Yazılım versiyonum 2.1.4 . Birçok değişiklik denedim. İlkini dlna yöntemi ile .2.si usb diske attım yine takıldı. Bu sefer okuma hızı daha yüksek diye Harici 1 TB lık disk denedim yine hep aynı takılmalar. Acaba firmware update işe yararmı ? Sizlerdede böyle sıkıntı mevcutmu ? Bu arada başka bir çok tuhaf birşey buldum.DTS sesli filmleri bir 10 kere açıp açıp kapattım, şansıma 1 kere DTS sesi çaldı ama arkadan dandunlu bozuk seslerde geldi :) .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halismulis -- 29 Kasım 2013; 17:04:36 >
  • parlama sorunu bendede fazlasıyla var öncekı televızyonum 94 ekran Vestel LCD idi onda yoktu parlama falan çok rahatsızım avize televizyonun içinde yanıyor :(
    ayrıca bazen youtubede cok takılıyor
    youtube hesabıma tvden nasıl girecem birturlu bulamadım
  • ayrıca gecen bir filimde sesi açamadı bilgisayarda acldıgı halde tvde acılmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazarbey23

ayrıca gecen bir filimde sesi açamadı bilgisayarda acldıgı halde tvde acılmadı

hocam DTS yüzünden olmasın eğer öyleyse normal. 3 D film izledinizmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qqqqqq0

kartla 1500idi peşin 1425 e aldım ankara da aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdreab

quote:

9060 mı 8060 mı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

quote:

9060 mı 8060 mı??

9060 modeli kasası harika paneli daha ve browser destegi var 600 herz
  • 3d filmler hakkında daha önce yazıldı
    bir bakın derim,
    ayrıca filmlerinizin özelliklerini yazarsanız cevap bulabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

quote:

9060 mı 8060 mı??

9060 modeli kasası harika paneli daha ve browser destegi var 600 herz

Oo çok iyi fiyata almissiniz web browserden bahsedip yarami desmeyin ne olur:)

• 3d test videosu

turbobit.net
    Turbobit.net | Unlimited and fast file cloud
    http://turbobit.net/75jdxsxkwyer.html
  • Benim paneldede böyle bir işık sızma olayı vardı.Panel değişti.Şimdide ölü piksel hatası var.Resimlerini çektim,servise verdim.Taa Manisadan aradılar.Böyle olumsuz bir durum için özür dileyip yeni panel yollayacaklarmış.Bir daha sorun çıkarsada tv'yi değiştireceklermiş...Sözün kısası Vestel malının arkasında duruyor...O işık sızmasıda panelin önünde ki korumanın işık vermesi gibi birşeydi.Önde ki koruma olmasa sanki sorun yok.Plastik koruma ışığı iletiyor galiba...pikselde san ki panelin arasında birşey kalmış gibi bir leke...
    [ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi

• quote:

Orijinalden alıntı: mesentr78

Benim paneldede böyle bir işık sızma olayı vardı.Panel değişti.Şimdide ölü piksel hatası var.Resimlerini çektim,servise verdim.Taa Manisadan aradılar.Böyle olumsuz bir durum için özür dileyip yeni panel yollayacaklarmış.Bir daha sorun çıkarsada tv'yi değiştireceklermiş...Sözün kısası Vestel malının arkasında duruyor...O işık sızmasıda panelin önünde ki korumanın işık vermesi gibi birşeydi.Önde ki koruma olmasa sanki sorun yok.Plastik koruma ışığı iletiyor galiba...pikselde san ki panelin arasında birşey kalmış gibi bir leke...
    [ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi

Hocam benimde Vestel bulasik makinemde sorun var fotoyu çekip nasil yolluyoruz servis gelmelimi illa kisaca anlatirmisin

• lazpanyol kullanıcısına yanıt
    Hocam,bulaşık makinası tv'ye benzemiyor.Servisin bizzat gelip görmesi gerek.Baktınız ki servis ilgisiz,(Bazı servis çalışanları maalesef böyle) 444 4 123 (GALİBA) hattı arayıp bilgilendiriyorsunuz.Kesinlikle bir cevap alırsınız.Benim ikinci paneli neden piksel hatasını görmeden müşteriye verdiniz diye ikazda bulunmuşlar.Servis çalışanlarının bazıları(her işte olduğu gibi) yaptığı işi umursamayan biri olabiliyor.Sizde bir üste muracaat edeceksiniz bu durumda...Ben fotoları servise verdim,onlar yolladı.Aksi olsaydı direk vestel ile irtibaya geçecektim.Yok olmadı şikayetimvar.com a yazacaktım.Bir yolu bulunuyor anlıyacağınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesentr78

Hocam,bulaşık makinası tv'ye benzemiyor.Servisin bizzat gelip görmesi gerek.Baktınız ki servis ilgisiz,(Bazı servis çalışanları maalesef böyle) 444 4 123 (GALİBA) hattı arayıp bilgilendiriyorsunuz.Kesinlikle bir cevap alırsınız.Benim ikinci paneli neden piksel hatasını görmeden müşteriye verdiniz diye ikazda bulunmuşlar.Servis çalışanlarının bazıları(her işte olduğu gibi) yaptığı işi umursamayan biri olabiliyor.Sizde bir üste muracaat edeceksiniz bu durumda...Ben fotoları servise verdim,onlar yolladı.Aksi olsaydı direk vestel ile irtibaya geçecektim.Yok olmadı şikayetimvar.com a yazacaktım.Bir yolu bulunuyor anlıyacağınız.

Sagolun

• bolom B kullanıcısına yanıt
    tüm eksik gedikleri koymuşlar valla yeni seriye...dahili wifi en önemlisiydi..hele ki 32 w ses çıkışı da eklenmişvalla daha ne ekleyebilirler bilemiyorum maşallah :)
    Yanlış okumadıysam şu yeni HD karasal yayına uygun mu muhabbetine de yazılı olarak destekliyor demişler?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.