Şimdi Ara

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.309
Cevap
146
Favori
465.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu vestelde uygulama filan yükleyemiyor muyuz arkadaşlar? İptv nasıl izlenebilir bu tv de?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rammusty

bu vestelde uygulama filan yükleyemiyor muyuz arkadaşlar? İptv nasıl izlenebilir bu tv de?

uygulama yüklenmiyor.

• bende 9060 cılar kervanına katılmış bulunmaktayım.
  • hepsi burada .com da +% indirimle 1565 TL ye geliyor ve card finans var ise 150 TL puan kazanıyorsun 1400 TL ye geliyor çok uygun. ben alacaktım ama babam gerek yok dedi. 40pf7070 aldım 1199 TL ye 150 de puan kazandım. 1.050 TL ye geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapomaho

bende 9060 cılar kervanına katılmış bulunmaktayım.

hayırlı olsun kullanmaya başladınız mı
  • Teşekkür ederimde çok moralim bozuldu.http://postimg.org/image/oju5ye9jr . Işık açıkken siyah ekranlarda hem kendimi hemde garip şekiller görüyorum.
  • quote:

Teşekkür ederimde çok moralim bozuldu.http://postimg.org/image/oju5ye9jr . Işık açıkken siyah ekranlarda hem kendimi hemde garip şekiller görüyorum.

bu ne hocam? Nasıl görunuyor tam anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanya;

hepsiburada.com da vestel air mouse smart tv kumandası 39tl
    vestelin sitesinde 59 tl
    ben bir adet sipariş verdim
    bakalım işe yarayacakmı

youtube da videosu var,
    meraklısına

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exponent

quote:

Orijinalden alıntı: rammusty

bu vestelde uygulama filan yükleyemiyor muyuz arkadaşlar? İptv nasıl izlenebilir bu tv de?

uygulama yüklenmiyor.

iptv izleyecek olanlar için hayal kırıklığı desene bu tv. Araştırmadan tv almak kötü bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

quote:

Teşekkür ederimde çok moralim bozuldu.http://postimg.org/image/oju5ye9jr . Işık açıkken siyah ekranlarda hem kendimi hemde garip şekiller görüyorum.

bu ne hocam? Nasıl görunuyor tam anlamadım

hocam ekranın üstünün biraz aşağısındaki gökkuşağı şeklinde oluşan renkler ve birde bildiğimiz ayna gibi ışığı ve beni gösteriyor.
    Paylaş

• Yani anca bukadar problem yaşarım daha ilk günden.Smart 'a girmiyor televizyon.Smart tuşuna bastıktan sonra sol üste ilerleme çubugu devamlı dönüyor.15 dakika beklememe rağmen açılmıyor daha sonra exit yapıp tekrar smarta basınca bu sefer boş siyah ekran geliyor. Kapatıp açtım,fişi çıkarıp taktım sorun hala devam ediyor.Yazılımım 2.1.4. Herhangi bir önerisi olan arkadaş varmı ?
  • quote:

Yani anca bukadar problem yaşarım daha ilk günden.Smart 'a girmiyor televizyon.Smart tuşuna bastıktan sonra sol üste ilerleme çubugu devamlı dönüyor.15 dakika beklememe rağmen açılmıyor daha sonra exit yapıp tekrar smarta basınca bu sefer boş siyah ekran geliyor. Kapatıp açtım,fişi çıkarıp taktım sorun hala devam ediyor.Yazılımım 2.1.4. Herhangi bir önerisi olan arkadaş varmı ?

kurulumu siz mi yaptınız
  • hayır teknik servis geldi
  • kapomaho K kullanıcısına yanıt
    telefonlar vestel çağrı merkezini arayın durumu anlatın size teknik servisi yönlendirsinler.
  • ayarlardan ağ ayarlarını yaptınızmı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: halitoz

ayarlardan ağ ayarlarını yaptınızmı..

İnternete bağlanmada sıkıntı yok.Zaten smart tuşunun altındaki tuşa basınca direk youtube a giriyor.Ama smart tuşunu basınca 10 15 dakika bekleyip Servis yanıt vermiyor hatası alıyorum.
  • quote:

telefonlar vestel çağrı merkezini arayın durumu anlatın size teknik servisi yönlendirsinler.

Aradım adamlar yarın beni servisin arayacağını randevüyüde ondan sonraki güne vereceklerini söylediler.Neden sonraki gün onuda anlamış değilim.
  • quote:

quote:

Aradım adamlar yarın beni servisin arayacağını randevüyüde ondan sonraki güne vereceklerini söylediler.Neden sonraki gün onuda anlamış değilim.

genelde 1 gün sonrası oluyor hep. sebebini bende bilmiyorum vestel bayisindeki adam 1 saatte geliyor demişlerdi demek satana kadar her yalanı söylüyorlar
  • quote:

quote:

quote:

genelde 1 gün sonrası oluyor hep. sebebini bende bilmiyorum vestel bayisindeki adam 1 saatte geliyor demişlerdi demek satana kadar her yalanı söylüyorlar

Hocam smart tuşunu 50 kez denediysem 45 inde 15 dakikadan sonra Servise ulaşılamıyor hatası diğer 5 indede 15 dakika sonunda anca zar zor bağlandı.Acaba genel olarak şu an Vestelin smart portalındamı sıkıntı var ?
    Daha önemli sorun olan ; Televizyonun 5 6 metre çaprazında olan ışık görüntü siyah iken gökkuşağı gibi çizgiler çıkartıyor.Işığı kapatınca düzeliyor.Sizce bu sorunmu ? Daha ışık nerede olabilirki okadar mesafe ve açı var.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.