Şimdi Ara

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.309
Cevap
146
Favori
465.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu modeli sevdim lakin en büyük sorun kumanda ve bunun için vestel ile iletişime geçecegim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DSM -- 21 Kasım 2013; 19:54:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: g.enver

tv de 4k video oynatan oldu mu ?

http://www.youtube.com/watch?v=e-GYrbecb88

ben eski moden vestel de oynatamadım

Vestel mağazasındaki eleman yeni yayın sitemi 4K ile ilgili bir video izletti bana,destekliyor dedi...İzlediğim video bana instagramdak üstünde oynanmış renkli efektli resimleri andırdı..
  • ben vestelin 47 inç 9060 modelini aldım 9-10 aydır kullanıyorum evimde birde sonny 42 inç led tv var görüntü kalitesi olarak vestel daha canlı görüntüler daha keskin çok fark var arada vesteli aldığımdan beri bütün özelliklerini kullandım smart özelliği çok iyi sitelere girerken sıkıntı yok youtube den videoları sıkıntısız izleyebiliyorum LG lerde genelde video izlerken yetersiz bellek uyarısı veriyor LG kullanıcılarını çok şikayeti var bu konuda 3d özelliği çok iyi gözlüklerin pasif olması avantajı saatlerce 3d film izleyebiliyorum sorunsuz bende digitürk hd plus ve dsmart hd cihazım var hd kanalları inanılmaz güzel izlemediğim dizleri programları bana izletiyor görüntünün güzelliğinden menusü çok basit rahatlıkla kullanabiliyorsun vesteli görmeyenler denemeyenler kulaktandan dolma bilgisi olanlar karalıyor yok uzak dur bulaşma gibi şeyler söylüyorlar vesteli bende alırken çekinçelerim vardı ama kullandıkdan sonra doğru bir kara verdiğimi anladım tv alacaklarada kesinlikle tavsiye ederim...

• arkadaşlar 42pf9060 modeli hepsiburada da 1,566tl. alsammı karar veremedim tekrar soruyorum maç yayınları vs nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limonen -- 22 Kasım 2013; 12:26:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

arkadaşlar 42pf9060 modeli hepsiburada da 1,566tl. alsammı karar veremedim tekrar soruyorum maç yayınları vs nasıl?

bende 9060 sın 47 inc var lig tv abonesiyim sürekli maç izliyorum görüntülerde en ufak bulanıklaşma yok görüntüler çok akıcı ve net 3d maçlarıda izliyorum kendimi stadda histterriyor seyircileri tek tek ayırabiliyosun yani ben bu tv yi almanı tavsiye ederim vestel kullanmayıpda kötüleyenlere kulak asma
  • vestelden uzak dur diyor forum ahalisi lg 42la640 1700 tl ile bunun arasında kaldım.

yorumunuz birde nerden kaça alınabilir?
  • qqqqqq0 Q kullanıcısına yanıt
    hocam 42 pf8060 ve bu başlığı incelersen herkes memnun, hiçbir sıkıntısı yok tv nin, daha kafanı karıştarmaya ne gerek var , 1700 TL ye bu tv alınır kaçırma derim. bir tane bile şikayet yokken bütün kullanıcılar memnuniyetini dile getirirken hala neden kararsız kalıyorsun. birde LG 42LA640 ın başlığına bak bakalım kaç tane şikayet var. ? sıkıntısız herkesin memnun olduğu bir ürünü görüp sonra arada kaldım demek biraz marka reklamlarının etkisi altında kaldığını gösteriyor. tavsiyem kafandaki pürüzleri at bir kenara 3 yıl garantili, herhangib ir sıkıntı olduğu zaman muhatap bulabileceğin , değişim yaptırabileceğin , bahsettiğin tv den daha iyi olan türkiyenin markası bir tv yi al. git bizzat bak ve iki ürünü karşılaştır derim. vestel 9060 herşeyiyle çok çok üstün bir ürün

bende senin gibi kararsızdım gittim izledim baktım kararım değişti :) bu arada ben philips 9705 kullanıcısıyım.

bahsettiğin tvnin panelin frekans hızı 50 hz dir. bu arada :) inanmazsan sana lingikini de verebilirim.
    dün bizzat arkadtaşımda izledim LA 640 S ve LM serisini inan bana iyi tv değiller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 22 Kasım 2013; 14:04:32 >

• kim diyor uzak dur vetelden aksine alınacak en iyi tv lerden ben kullanıcı olarak memnunum oldukça
    LG diyosun ama Lg tv lerin şikayeti çok fazla bulutlanma ekranda dikey çizgiler görüntü kayması sadece ses gelip görüntünün kaybolması 3d film izlerken tv nin kendi kendini kapatması piksel hataları kasanın renginini değişmesi youtubeden video izlerken yetersiz bellek uyarısı en ufak bir temasda ekranın kırılması nemli ortamlarda bile su teması var diyip garanti dışı kalanlar daha aklıma gelmeyenler LG tv konusunda en çok sıkıntı ve şikayet alan markadır bunu araştırabilirsin ben tek tek araştırdım gördüm. ayrıca servis ve müşteri hizmetleri çok kötü fabrika hatası tv lerini değiştirmiyip mahkemeye git diyen bir marka.. o kadar para verip ala
  • tşk ederim. kafama takılanlar

smart kullanımı için ayrı kumanda var mı veya siz nasıl kullanıyorsunuz?

3d si iyi mi ve gözlükleri.

kumandası büyük mü? android olarak programı var mı?

birde wifi için harici alet mi almak lazım? son olarak nerden kaça alınabilir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsiburada da 1650 TL + 150 TL card finansa puan veriyor.
    diğerlerini kullananlar yazsın :) yada 9060 konusun oku 4 sayfa zaten.
  • hizlial da 42pf9060 sehpa hediye veriyor
    47 inçe olsun alacağım 47 inç 8080 sehpa hediyeli
    onu mu alsam kararsız kaldım
  • Hepsiburada dan 1.579 tlye siparişi geçmiş bulunmaktayım.
  • hayırlı olsun. 1650 yazmıyor mu nasıl aldınız o fiyata
  • bigbooss kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. ürün sayfasına girdiğimde üstte size özel %5 indirim yazdı 1.566,56 TL tlye. Aras kargo da 13 tl tutunca 1579tl tuttu 12 taksit. Akbank free ile alınca 20tl puan verdi hiç değilse kargo bedavaya geldi
  • Vestel 32PF7050 sahibiyim. Yaklasik 5 aydir kullaniyorum. Herseyi ile memnunum. Ikinci bir tv. almayi dusunuyorum. Oda kesinlikle 42 ve 47 pf9060 olacak.

• bigbooss kullanıcısına yanıt
    Lg 42la640 50 herz olduğu linki verir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mimleon kullanıcısına yanıt
    Tvler hakkında yeteri kadar bilgim var merak etme. Seni ikiye çarparim öyle deyim.:) Yaklaşık iki yıldır tv lerle ilgili kendimce görüşlerimi paylaşırım araştırırsan bir kaç yazıma rastlayabilirsin. Sadece bu tv ye ve vestel tv lerine hiç bakmadım önemsemedim bu güne kadar. Bu nedenle bir bilene soralım dedik. Adam gibi cevap alamayınca. Vakit bulunca hemen forumu taradım okudum öğrendim. Andy1 in yazılarını okudum. Hatta Vestel sitesine girdim . Wiki den bir kaç yerden vestel ile ilgili bilgi aldım. Net diye bir şey var demi ! Gittim vestel bayine bütün modellere baktım inceledim. Sonra vatana gittim orta segment tv lere baktım Bu toplam iki saatlik iş çok zor olmasa gerek ? Kararımı verdim Sonra Görüşlerimi paylaştım. Senin gibi artistlik yapmadım yani Oldu mu tatmin oldun mu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 23 Kasım 2013; 0:38:42 >
  • S.a. herkese 2 gündür led tvlerle ilgili hemen hemen bütün yorumları okudum Vestel 9060 Samsung 6800 lgLa660s arasında kaldım babam 3dsi hangisinin sorun çıkarmazssa ona bak dedi hangisini önerirsiniz ?
    bide 3d de önemli olan Hz Clear Motion Rate (vestelde600) deilde Auto Motion Plus önemliymiş dediler bu Auto Motion Plus lg660s de 120 hz vesteldekini bulamadım Önerileriniz neler ?
    ii forumlar
  • Bu toplam iki saatlik iş çok zor olmasa gerek

Bende bunu demiştim
    sadece 3-4 sayfa okuyacaksın.
    iki saatte tutmazdı.

Bak dediğimi yapmışsın,
    doğrusu bu değilmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

Bu toplam iki saatlik iş çok zor olmasa gerek

Bende bunu demiştim
    sadece 3-4 sayfa okuyacaksın.
    iki saatte tutmazdı.

Bak dediğimi yapmışsın,
    doğrusu bu değilmi?

Bosver hocam. Sanki cevap vermeye mecbursunuz gibi bide tribe girmiş arkadaş

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.