Şimdi Ara

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.309
Cevap
146
Favori
465.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vestel bayileri, kendi online satış sitesi ve anlaşmalı net satış siteleri ( bildiğim.. hizlial.com ve hepsiburada.com ) haricinde 3 yıl garanti vermiyor bilgine. bana sorarsan hizlial dan al.3 yıl garantili.
  • Vestel 9060 serisinin skype kamerası var mı? varsa nerede satılıyor?
  • TECHNISAT HD CONAX MODÜL (teledünya) için kullanan varmı 9060 televizyonda ara sıra ortak modül sökülmüş uyarısı alıyorum sıkıldım bu televizyondan en sonunda atacağım bu televizyonu.
    yazılım güncelleştirmesi 2.2.4f yok yazılımda en iyilerindenmiş pehh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bolom -- 9 Ekim 2013; 14:34:21 >
  • arkadaşlar kırmızı renk ve tonlarında titreme yapıyor sizdede yapıyormu herhangi bir ayarı varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: x.man

arkadaşlar kırmızı renk ve tonlarında titreme yapıyor sizdede yapıyormu herhangi bir ayarı varmı ?

EVET BAZEN
  • lazpanyol kullanıcısına yanıt
    bende her zaman oluyor mesela gs juve maçında gs kırmızı renk forma giyiyordu yakın çekim uzak çekim devam lı titreme var müşteri hizmetlerini aradım ayarlarından deneyeceksiniz dedi her türlü ayarı yaptım olmadı.kırmızı ve tonlarında yapıyor beyaz mavi siyah sarıda yapmıyor kırmızı, turuncu da yapıyor. başka problemi olan varmı.
  • Tv yi fabrika ayarlarına getirin sonra zevkinize göre ayarlayın.

Bende böyle bir sorun yok,
    sanırım RBG ayarlarında kırmızı Red ayarını değiştirdiniz.
  • mimleon kullanıcısına yanıt
    rbg ayarlarını değiştirmedim fabrika ayarlarına getirdim dün akşam milli maçı açtım yine kırmızı renkte titreme yaptı.. anlamadım gitti.
  • yayını nasıl alıyorsun?
    uydu-kablotv-digi-dsmart?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mimleon acıklamış

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: binyuz44

benim aklıma takılan bir soru var, diğer 3d pasif gözlükler bu tv ye uyumlu mu acaba ? bilgisi olan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.

Bir arkadaşın lg tv'si var.onun gözlükleri uygun.
  • evet olu lu çok şey yazdık,
    ancak kullandıkça olumsuz durumlarda oluşacaktı
    bunu bilerek devamlı tetikteydim.

olumsuzluklar

* DTS sesi çözememesi, hatta optik çıkışdan amfiye ilettiğinde bile dts sesi iletememsi ki samsunglarda optikten sesi amfiye verirken çözmeden yolluyor, amfi çözüyordu (bu konu zaten biliniyordu

* HD FİLMLERDE (3D filmlerde de) usb den izlerken ileri sarasanız sorun yok, ancak geri sararsanız film taklıyor ve play e tekrar dönseniz bile takılmalar devam ediyor, çözüm filmi durdurup ana menüye giderek tekrar baştan oynatmak.

* çok sık olmamakla beraber 2-3 sefer usb hd filmlerde arada ses kayboldu, amfiye ya ses gitmiyor, yada amfinin kafası karışıyor (harman kardon 360) çözüm filmi ve amfiyi kapatıp yeniden başlamak

* samsunglarda usb film oynarken "ok" tuşuna bastınızmı film durur ve ekranda altta 20dk aralıklı film kareleri çıkar böylece onlardan seçerek istediğiniz bölüme g
    debilirdiniz, vestelde yok bu.

* samsunglarda eğer bir filmi yarıda bırakıp çıktıysanız, tekrar usb den bu filmi seçtiğinizde, "kaldığınız yerden başlasınmı" seçeneği çıkıyor, mavi tuşa basınca kaldığınız yerden balıyordu, bu da yok.

3D filmleri eskiden 7.8 veya 4.2gb indirirdim, şimdi 2gb civarında olanları indiriyorum, bunların uzantısı mp4 olup çoğunlukla stereo (AAC) sese sahip yani dts sorunu olmuyor, bitrate değerleri 3000kbps civarında ki, vestelin iyi yanı bu, pixelleşme olmadan izleyebiliyorsunuz. Amfide de stereo sesi sanal surrounda yapması başarılı olunca pek sorun olmuyor.
    tavsiye ederim bu mp4 3D filmleri

DTS sesli MKV uzantılı 4.2gb ve üzeri filmleri ise internette bulabileceğiniz bir çok programla sadece sesi değiştirerek AC3 e çevirip izlemeniz mümkün, yaklaşık 20-30 dk sürüyor.

gelişmelere olursa yazmaya devam,

iyi seyirler

• Arkadaşlar,yeni yazılımda (2.2.4f) B iss k e y yeri iptal olmuş galiba.Yoksa ben mi bulamıyorum.

Buldum ya...hdmı modunda çıkmıyormuş.kendi kanal modunda var sadece...HDMI 1'de pc bağlı.aklıma geldi bakayım dedim.Baktım yok...Bende iptal edildi sandım bu güncellemede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesentr78 -- 26 Ekim 2013; 16:22:20 >
  • Hızlı sahne performansı nasıl?flulaşma,takılma oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gümüş_süvari -- 4 Kasım 2013; 19:17:42 >
  • mesela normal sd yayınlarda bile bazı sahnelerde tvlerde görüntü yağ gibi akıyor yani fps yükseliyor.bu tvde de bu var mı ?
  • arkadaşlar bu ekran parlıyor eski Vestel LCD tvde yoktu bır çözümü varmı bu işin
    avize sanki tv nin içinde yanıyor
  • hazarbey23 H kullanıcısına yanıt
    kontrast ayarını düşür.ben öyle yaptım
  • 9060 için 2.2.4f güncellemesi çıktımı ? yarın kurulama gelince yükletiyim
  • 9060 modelinde panel koruma varmı cihaz çift çekirdekmi bende lg 620s var bu modelden almayı düşünüyorum lg de panel koruma, dahili wifi ,çift
    çekirdek, özellikleri mevcut dual core çift çekirdek smart olayında farkediyor DTS ses formatın destekliyor. bu cihazın üstün bir yanını pek göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iaydinoglu

9060 modelinde panel koruma varmı cihaz çift çekirdekmi bende lg 620s var bu modelden almayı düşünüyorum lg de panel koruma, dahili wifi ,çift
    çekirdek, özellikleri mevcut dual core çift çekirdek smart olayında farkediyor DTS ses formatın destekliyor. bu cihazın üstün bir yanını pek göremedim.

620s kullandıysan pf9060 sana gelmez hocam. Çift çekirdek olmadığı kesin. Smart olayı lg deki gibi pek kullanışlı değil ve dts yok.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.