Şimdi Ara

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.309
Cevap
146
Favori
465.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • reklamlarda 36 ay 51 tl taksit imkanı diyor, mağazasına gidiyorsun taksitli fiyatı 1749 dan açıp 36 taksit fiyatına 1950 civarı diyor. yani aylık 55 tl taksit.

basit bir şey gibi gözüksede bu Türk firmaları hep bu ince ayrıntılardan kaybediyor
  • Kolay gelsin
    Vestel 47pf9060 tv almistim onunla ilgili bir sey sorucaktim
    Pcden hdmi ile tv ye baglandigim zaman pc göruntusu tam ekran olmuyor kumandada bulunan ayarlardan duzelmedi tam ekran yapabilirmiyiz goruntuyu bi fikriniz var mi acaba
    Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simdi mail attim dts ses icin bakalm ne yazicaklar

• quote:

Orijinalden alıntı: helyhansen

Kolay gelsin
    Vestel 47pf9060 tv almistim onunla ilgili bir sey sorucaktim
    Pcden hdmi ile tv ye baglandigim zaman pc göruntusu tam ekran olmuyor kumandada bulunan ayarlardan duzelmedi tam ekran yapabilirmiyiz goruntuyu bi fikriniz var mi acaba
    Tesekkurler

Dostum,bendede aynısı olmuştu.Ayar tv'den değil,ekran kartının (PC) kendi menüsünden oluyor.Başka türlü ayarlanamıyor.
  • TECNISAT Conax TechniCrypt cx modül aldım orjinal internetten salamasını yaptım vestel PF 9060 tv kullanıyorum sorunum tv yi ilk açtığımda modül sökülmüş yazıyor sonra tekrar modül bulundu diyor sonra herşey normal bütün kanalları gösteriyor sıkıntı yok bu sorun tvdemi modüldemi acaba arkadaşlar bir yardım..
  • güncellemeler konusunda dün mail attım bugün döndüler ilk söyledikleri zaten yazılımınız güncel olduğu için tv güncelleme yapmıyor oldu ben servis gelip yeni versiyon yükledi deyince daha güncelleme portalının hazır olmadığını yakında olacağını belirttiler. dts ses konusunda mail atıp kendisine dönülen varmı? Arkadaşlar eğer bir çoğumuz mail atarsak birşeyler elde edebiliriz diye düşünüyorum
  • evet arkadaşlar
    2. vestel 47"9060 tv yi aldım
    daha önce yazmıştım
    yazlığa 42" 9060 almış ve beğenmiştim

duymuisunuzdur
    izmirdeki aşırı yağıştan
    geçen ay ofisi sel bastı
    hakiyle tadilat yaptım
    kullandığım toshiba 37" lcd de bozulunca yeni bir tv arayışına girdim

ofise 40" led bakarken
    hanım eve yeni tv alalım evdeki samsung 46"c750 ofise götür fikrini verdi
    bende balıklama atladım tabiki
    malum c750 alalı 4 yıl olmuş teknolojisi eskidi

neyse bütün gün internette bilgilerimi tazeledim
    yeni neler var araştırdım
    sonunda şu led tv lere karar verdim

samsung
    46f7000.........3600tl samsun tab3 hediyeli
    46f6470.........2430tl
    55f6470.........3500tl

panasonic
    50etw60.........3700tl

philips
    47ppl6158.........2800tl
    47ppl5008.........2300tl

LG
    47la860.........3350tl
    47la660.........2800tl
    55la860.........4500tl 1 yıllık ligtv Hd hediye
    55la660.........3900tl1 yıllık ligtv Hd hediye

hepsini inceledim
    55" leri eledim; yakın mesafeden pixeller belli oluyor (izleme mesafem 2.5 m)
    samsunglar çok pahalı geldi
    lg ler fena değil ama bir plazmam patlamıştı soğudum (2004-2011)
    panasonic aralarında en iyi performans/özellik/fiyat oranına sahipti, görüntü ve özellikler dehşet

sonunda gönlüm panasonic derken mantığım vestel dedi ve darty de 47" 9060 aldım, üstelik 7" exper tablet hediyeli, tablet ihtiyacım yok, ihtiyacı olan bir yyoksul öğrenciye hediye ederim

Vestel 42" 9060 4 ay kkullandığım için deneyimler sonucu 47" ledtv ye 2200 tl vermekle en iyi işi yaptığımı sanıyorum
    dts ses haricinde eksiği yok diğer tvlerden hatta çoğundan daha iyi

pazartesi kurulacak
    duvara astıracağım
    asmadan önce tüm girişlerine kabloları takacağım ki ilerde sorun olmasın

işte bukadar arkadaşlar

kolay gelsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende bir hafta oldu alalı ev kullanicisyim bir pc performansı beklemiyorum web browser var full hd veya 3d film izleyemedim daha ama usb den 500-600 mb filmleri gayet basarili begendim. tek eksiği diyebilecegim şey usb den iki tane olması ama usb coklayici kullanilabilir kaninca :)) hdmi 4 tane var bence bu fiyata bu kadar şık bi tv zor alinir
    [ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi

• tv de 4k video oynatan oldu mu ?

Tom Loweyoutube
    TimeScapes 4K
    http://www.youtube.com/watch?v=e-GYrbecb88

ben eski moden vestel de oynatamadım
  • ürünü bende aldım bir sıkıntı yok suan normal sekılde kullanıyorum. akım korumalı priz alacaktım vazgectım. priz yerine Powerful PL-600 UPS aldım. suana kadar bır sıkıntım yok taktıgım hdd yı sorunsuz actı ıcındekı tum fılımlerı oynattı. mkv avi vs. tek ses vermeyen fılm er raynı kurtarmaktı problem etmedım. pc taktım hdmi ile ses goruntu hıcbır problem yoktu. Medal of Honor Warfighter actım tum ayarları ultra yaptım sorunsuz goruntu ve ses aldım (ama pc kastı tabi :D bu ayrı ) nfs most wanted oynadım full ayarlarda ama oyun 1920*1080 boyle bır ayarı yoktu oyunun oyunun son ayarları neyse onunla oynadım sorunsuz sekılde.
    tv yi elden 12 ay taksitle 1800 e aldım. siyah renkte bariz ısık sızması gorunuyor urunde ölü piksel pek farketmedim.
    kullanan arkadaslar bir sorum olacak... cerceve ile panel arasında 1-2 milimetre arasında bariz bir bosluk var. sızlerde bu var mı sadece bunu ogrenmek ıstıyorum.
  • indiriyorum bakalım açacak mı ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: binyuz44

indiriyorum bakalım açacak mı ???

teşekkürler. zannedersem youtube uygulamasından da izlenilebilir ve 3d olarak da izlenebiliniyor youtube den . bunları da incelersen hoş olur
  • internet bağlı değil tv. pcye indirdim usb ye attım ama açmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi binyuz44 -- 22 Eylül 2013; 22:13:07 >
  • quote:

internet bağlı değil tv. pcye indirdim usb ye attım ama açmadı

teknik servis desteği alın derim kendileri 1 saat içinde geliyor. sorun çözmeleri önemli :I
  • teknik servislik bir durum oldugunu zannetmiyorum. benim demek istediğim benim tvnin internet ile bağlantısı yok yani kurmadım. bu videoyu usbye atıp oyle taktım tv ye bu nedenle açmadı sonuçta video 4k. açmaması normal geldi bana. eğer sizde usb ile takıp çalıştıysa demekki benim tv de sorun var.
  • quote:

teknik servislik bir durum oldugunu zannetmiyorum. benim demek istediğim benim tvnin internet ile bağlantısı yok yani kurmadım. bu videoyu usbye atıp oyle taktım tv ye bu nedenle açmadı sonuçta video 4k. açmaması normal geldi bana. eğer sizde usb ile takıp çalıştıysa demekki benim tv de sorun var.

arızası var demiyorum ama güncelleştirme kurabiliyorlar. ben almadım araştırdım ama inceleme fırsatı sunan mağazası yok
  • yukaridaki mesajlarin birinde guncellme yaptirdigini anlatan arkadasin tv si bozuldugunu yazmisti. henuz pasif kullaniciyim. simdilik guncelleme mevzusunu dusunmuyorum acikcasi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi binyuz44 -- 23 Eylül 2013; 8:57:43 >
  • bugün duvara asıldı 47" 9060
    yazılım 2,1.4S ayarlarda kutucukların arka planı kırmızı olurmuş, sarı ise eski versiyonmuş
    ısrar ettim alamadım yazılımı
    tv nin mac adresine göre yükleniyormuş
    vestel servisini ararsak ücretsiz yüklerlermiş

işte foto

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün yazılım güncelleştirmesi yapıldı...2.2.4f oldu sürüm.3d görüntü derinleşmesi gelmiş...Bu servisler kafalarına göre versiyon seçip yüklüyor galiba.Geçen aradığımda,elimizde yeni yazılım yok,arayalım iki gün içinde gelir dediler.Gıcıklığına hangi kargo ile geliyor diye soracaktım ama vazgeçtim.Bu servislere vestel server hizmeti vermiyor galiba.Yada bizi kekliyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

bugün duvara asıldı 47" 9060
    yazılım 2,1.4S ayarlarda kutucukların arka planı kırmızı olurmuş, sarı ise eski versiyonmuş
    ısrar ettim alamadım yazılımı
    tv nin mac adresine göre yükleniyormuş
    vestel servisini ararsak ücretsiz yüklerlermiş

işte foto

tv nin üst köşesindekini merak ettim :) nedir o ?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.