Şimdi Ara

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi (205. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.309
Cevap
146
Favori
465.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • finlux 42fx610f cihazımda market kısmına girdiğimde FilboxHemen uygulaması çıkmıyor. Vestelde Filbox ta yayıncı olarak vestel tv lere verildiğini söylüyorlar fakat markette uygulama yok. Tivibu gibi uygulamalar mevcut. Bunu görebilmenin bir yolu varmıdır. Yazılımı güncelledim 3.6.6n oldu ama değişen birşey yok. Aşağıda hem yayıncının hem vestelin kampanyası var müşteri hizmetlerinin her ikisindende mantıklı bir cevap alamadım.

www.vestel.com.tr
    Tüm Kampanyalar | Vestel
    https://www.vestel.com.tr/filbox-kampanyasi

https://filbox.com.tr/Filbox/kampanyalar/kampanya/vestel-smarttv'lerde-filbox-hemen-3-ay-hediye

• Bendeki tv hi level 48HL690 48" board mb96

Tv kanallarınıda altyazı açınc okunaksız berbat bir altyazı var. Bunu nasıl düzeltebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilkerxxx kullanıcısına yanıt
    cevabı ilk mesajda var.

profile editleyerek çözebilirsiniz. hangi parametreler olduğu ilk mesajın en altında yazıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Youtube video codeci vp9 desteği var ama ses codeci opus desteği yok. Bu konuda bir çalışma olacak mı acaba? Vestelin hangi birimine mail atayım bunun için?

• rfve kullanıcısına yanıt
    Boardlar göre editlenmiş profiller yok mu? Yuklenemezmi

Hayır şekilde editlenmiş ve Tüm tv lere uyan şekilde profile dosyaları yok.

Profile yapılanması her tv ye ve tv deki her yazılıma göre değişebiliyor. Bu nedenle Editlenecek Profile

dosyası mutlaka tv den alınaran editlenmeli ve yeniden tv ye yüklenmeli.

• MB82s şaselerde ki son yazılım sizde varmı arkadaşlar

• rfve kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.en kısa zamanda operasyona başlıyorum

• operasyon tamam kaptan. alt yazı problemini çözdüm.
    core update yapmak için tv board hangi FAZ nasıl bulurum?
    birde vestel driverde sn: ile aratınca yazılım bulunamıyor.
    otomatik yazılım güncellemede ise tv yine bişey bulamıyor?
    benim tv e ait bilgi böyle

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi
    +
    vesteldriver . com da yazılım aramak için seri no olarak ne giriyoruz.
    [ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerxxx -- 25 Eylül 2017; 13:13:27 >

Güncel core update yazılımları için @ado nun aşağıdaki konusundaki

ilk mesajdan faydalanabilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/vestel-mb82-kurtarma-mb9x-mb100-mb110-mb120-mb130-cekirdek-yazilim-konusu-mb130-eklendi--120847911

• quote:

Orijinalden alıntı: rfve

Güncel core update yazılımları için @ado nun aşağıdaki konusundaki

ilk mesajdan faydalanabilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/vestel-mb82-kurtarma-mb9x-mb100-mb110-mb120-mb130-cekirdek-yazilim-konusu-mb130-eklendi--120847911

PEKİ USTA hangi yazılım. anlıyamadım. yukarıda resmini attığım tv için hangisini indirmeliyim
    sizin TV MB96 boardlı.

Gücel yazlım olarak 17MN96_3.7.6.s Çekirdek yazılımı var. onu indirebilirsiniz.

• A101 den aldığım 40 inch Nexon tv var elimde 40nx600 modeli bu tv ye yazılım yüklenir mi yazılım yüklenirse ne değişir yazılım yüklememi tavsiye eder misiniz? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Averell Dalton -- 25 Eylül 2017; 20:34:2 >
    Board MB96 faz3 3.7.6f aynı yazılıma sahibiz.. ben alttaki core update yazılımı denedim 3.7.6n başarılı bir şekilde yüklendi.. ancak modlamadaki tüm özellikler gitti (PVR,3D, DTS vb..) gidince ben de eski full (3.7.6.f) yazılıma döndüm.. rfve hocanın belirttiği yazılım benim TV de yüklenmedi ve kısır döngü yaptı.. sonra aşağıdaki linkte bulunan 3.7.6n çekirdek sürümü denedim.. yüklendi ama dediğim gibi çekirdek sürümü de modlamaları iptal etti..

Google Docs
    17MB91R3_MB92R4_MB96_FAZ3_V376n_Cekirdek_Yazilim.zip
    https://drive.google.com/file/d/0B7g7XN7Ups-nNGVGNUkxTWowLXM/view

Edit : full 3.7.6f ile core update 3.7.6n arasında bariz bir fark göremedim.. fark gören arkadaş bilgi verirse bizler de faydalanmış oluruz..

Edit : ilginçtir 3.7.6n çekirdek sürümü dün tekrardan yükleyince yukarıda bahsettiğim modlamadaki tüm özellikler yeniden geri geldi.. şu an stabil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkn40 -- 27 Eylül 2017; 11:8:59 >

• Merhabalar

48fb7300 ile 48fd7300 arasinda fark varmidir acaba Yardimci olurmusunuz

• Hi level tv aldım. Kanal düzenleme menüsü aktif değil. Nasıl aktifleştiririm? Tgst menüsünden kapalıyız seç dediler ama ana menüde yok öyle bir şey.

• quote:

Orijinalden alıntı: redferrari

@Ado vestellerin hangileri au optronics panel kullanıyor,, bilgi var mı?

Benim 50ub8300 de auo panel varmis. Siz neden sordunuz. Bilmedigim bi ozelligi mi var?

• girdap7 kullanıcısına yanıt
    görüntüsünü beğeniyorum auo panel taiwan üretimi kaliteli oluyor,, o yüzden merak ettim,,sony 55xe9005 de aou panel,, bundan hariç sharp marka panel seviyorum,,

• quote:

Orijinalden alıntı: redferrari

görüntüsünü beğeniyorum auo panel taiwan üretimi kaliteli oluyor,, o yüzden merak ettim,,sony 55xe9005 de aou panel,, bundan hariç sharp marka panel seviyorum,,

Hayret bende panelim samsung veya lg degil diye uzulmustum :) auo paneli ilkkez kendi televizyonumda duydum buralarda baska auo panel vestel tvsi olana denk gelmedim.

İlk basta goruntu iyi degildi yuzler ve ciltler biraz tuhaf gorunuyordu ama son 3.26 guncellemesi sonrasi goruntu netlesti.

• girdap7 kullanıcısına yanıt
    bendeki vestelde ilk serilerden aou panel ben bayılıyorum ,üstüne tanımam, tel tel, saçlar, kaşlar, aynı gerçek gibi,, muhteşem görüntü

• 
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.