Şimdi Ara

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi (204. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.309
Cevap
146
Favori
468.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: davidTur

Hello my Turkish friends, I have a bit of a problem. I have a Hitachi 32HYC41 S/N:10091118 and this is quite obviously a VESTEL MB95 model. A did some stupid thing and tried to edit the software file like instructed on this forum. And the TV went into a bootloop - it started to restarting over and over. And I panicked and download a FULL Update file from similar VESTEL board from the Internet, and the big mistake was that I didn't took backup files before. So the TV started but the Hitachi/Vestel Smart center don't work (the firmware was from a non-smart TV) and the digital tuner doesn't work. I know that the Full update files are different for every tv set, but I want to try and install some close enough firmware. So if any one of you good people have some similar TV with similar characteristics, please send me a file with the mboot.bin, mb90_en.bin and A1.txt file, so I can try to install something more similar to my TV.This is the file I used on my TV is that can help:http://www.elektroda.pl/rtvforum/download.php?id=814654 so thanks for all your help, and sorry for English, I can't speak Turkish.

Hello my dear friend. If you send me the 13 character serial number that is written on the back of the television, I try to reach the writing used in production. I can not give a 100% guarantee because it is an export product but I still try my luck. Please do not label me when you reply, or I can not see it. Example of serial number SN: 7778899 300500. See you soon.

• mb95 için netflix çalıştırabilen oldu mu acaba? güncelleme yaptım, sw profil ile netflix i işaretletim yine de program çıkmadı smart uygulamalar arasında. Telefondan açıp deneyenler olmuş onu da denedim ancak bende televizyona aktarma simgesi çıkmıyor.
  • @Ado Serial Number: 7218352 400358
  • @Ado vestellerin hangileri au optronics panel kullanıyor,, bilgi var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ado

@Ado Serial Number: 7218352 400358
  • benim tv de nexon 40nx590 panel id 2d ile başlıyor, herhalde 3d desteği yok. anlayan biri cvp verebilir mi_?
  • Hocam merhaba,

49ub8300 model tv aldım, ufak tefek yazılımsal sorunları vardı, araştırırken bu sayfaya oradan farklı bir paylaşımla mb120 anakart için yayınlanmış ama bizim doğal yollarla ulaşamadığımız son firmware dosyasına ulaştım, şu an tv stabil canavar gibi. Lakin alırken notlarda pvr özelliği olduğunu okumuştum onun nasıl kullanılacağını araştırırken size rastladım. Konuyu baya iyi kavradığımı düşünüyorum; lakin bir türlü pvr ile ilgili özellikleri aktif edemedim, hexeditor ile belirtilen adreslere gidip değeri 01 ile değiştirdim ama halen pvr aktif olmadı. Herhangibir hata vermiyor, profile klasörünün içerisine editlenmiş dosyayı attım ama tık yok. Tek istediğim zaman limitsiz, encrypt edilmemiş program kaydı :) Vesteltoolbox ile baktım ama mb120 ye uygun adresleri göremedim. Linkte ilk çektiğim orjinal profile dosyaları var. Eğer yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercankeskinnn -- 4 Eylül 2017; 6:10:22 >

• ercankeskinnn E kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaşım, sizin TV profilde PVR Ready yok gibi görünüyor..95 - 96 boaardlarda bu özellik var ve açılabiliyor.. Kıyaslama açısından hem sizin 120 board ve hem de benim 95(96) board PVR özellikleri resimlerdeki gibidir.. Ancak Giray arkadaşın programında sizin boarda ait PVR feautures FALSE durumunda.. Eğer editleyeceksiniz sorumluluğun tamamen size ait olduğunu belirtmeliyim..

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkn40 -- 5 Eylül 2017; 9:10:25 >

• @hkn40 Hocam günaydın, bu yüklediklerim orjinal profil dosyaları, benim editlediklerimi yükleyemedim. Sizin ekran görüntüsünü gönderdiğiniz programı çalıştıramadım zaten :(
    Giray arkadaşımızın programına nasıl erişebilirim? vesteltoolbox ile yaptığım profil uymadı.
  • ercankeskinnn E kullanıcısına yanıt
    Günaydın arkadaşım.. Link forumun ilk sayfasında mevcut, ben yine de linki yazıyorum.. Ben her iki programla da sizin board profilini açabildim..Tommy' nin programında da sizin PVR features FALSE görünüyor..
    http://deploy.gokirmak.gen.tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkn40 -- 5 Eylül 2017; 9:33:35 >

• Çok teşekkür ederim, akşam eve gider gitmez deneyip bilgi vereceğim.
  • Evet çalıştı, emeğinize sağlık, teşekkür ederim.
  • Bu kadar Vestel uzmanını bir arada bulmak zor olsa gerek, affınıza sığınarak bir kaç sorum daha olacak;

1- EPG de gelecek zamandaki bir programı hatırlatma yada kayıt için listeme eklemek istediğimde eklenemedi uyarısı alıyorum. Profil ile oynamadan önce de aynı sorun vardı, 2.40.6 ya yükseltmeden önce de vardı, yükledikten sonra bir müddet çalıştı ama şimdi yine çalışmıyor buna çözüm var mıdır?

2- Kayıt için bir program hatırlatmaya eklendiğinde başka kanal yayınını izleyebiliyor muyuz?

3- Kayıt için bir programı hafızaya aldığında televizyonu standby da bıraksak bir şekilde programı kaydeder mi?

4- 49ue8300 de 3d özelliği aktif edildiğini test eden oldu mu?

5- Televizyonumun panel üreticisini nasıl öğrenebilirim?

teşekkürler.
  • Bende epg sorunsuz işliyor. Zaman zaman bazı kanalların epg si çıkmadığı oluyor ama düzeliyor sonra. Standby da iken açılıp kayıt yapıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • USB Media player kısmında ileri sardırma en fazla 8x var. Çok yetersiz bence. Bir de filmde istenilen dakikaya gitme özelliği olsa çok iyi olacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • selodonanımhaber kullanıcısına yanıt
    Öyle bir özellik var zaten.

filmi başlatınca Yeşil tuşa basarsanız küçük bir pencere açılıyor. istediğiniz dakikayı yazarak OK basınca oraya gidebiliyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: rfve

Öyle bir özellik var zaten.

filmi başlatınca Yeşil tuşa basarsanız küçük bir pencere açılıyor. istediğiniz dakikayı yazarak OK basınca oraya gidebiliyorsunuz.

Çok teşekkürler, öğrendiğim iyi oldu. Ama yine de hız olarak x16 x32 de olmalı. Çok zor bir iş değil bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selodonanımhaber -- 8 Eylül 2017; 9:9:30 >
  • nexon 42 inç tv ye wireless display eklenebiliyormu?bilgisi olan paylaşirsa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • So this is the situation, I got a correct full update for my serial number from the guys at Vestel Driver Destek, big thanks to them for helping out. But unfortunately the file from them, contains mboot_spi.bin file, and not mboot.bin file, and my tv won't load that version, it didn't start the update procedure with pressing OK button. It only starts with mboot.bin file.
  • 
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.