Şimdi Ara

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi (202. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.309
Cevap
146
Favori
465.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ilk mesajdaki girayın programı ile en kolay şekilde halledebilirsiniz.

PVR ı açacaksınız o kadar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çayçorba kullanıcısına yanıt
    aynı durum benim 47pf9090 da oldu ne anlamı kaldı peki ozm şimdi smart tv almanın !!
  • rfve kullanıcısına yanıt
    ToomyData_Vestel_Toolbox dan bahsediyorsunuz değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkn40

Benim TV sürümü V3.7.6.f .. TV yi aldığım ilk günden beri TV ile youtube uygulamasını eşleştirerek TV ye yansıtabiliyordum.. Halen aynı.. Gooole Chrome' da da bir sorun yok.. Microsoft Edge tarayıcıdan direct olarak ve kod sorulmadan TV ye yansıtmada hiçbir sıkıntı yok.. Hatta çoğu sitelerde sinema ,dizi izlerken de Edge tarayıcıda sorun olmuyor.. (çok nadir olarak donma sorunu dışında..) Benim demek istediğim market uygulamasının olmaması.. Diğer bazı TV lerde bu var ama malesef Vestel TV de yok.. Kendi TV'm için söyledim... Başka arkadaşlarda market uygulaması varsa bilgilendirirlerse seviniriz.. Bu arada belirtmek isterim tablet ve tel uygulamaları da yansıtmada problem çıkarmıyor.. Tabii ki az da olsa belirgin olmayacak seviyede gecikmeler olabiliyor.. Ancak Follow me uygulamasında hiçbir gecikme söz konusu değil..

Tv ne marka hangi model birde bord bilgisi rica etsem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oda olabilir ,
    SW Profile Editeme Yazımı (@giraygokirmak tarafından yazılmıştır.)
    http://deploy.gokirmak.gen.tr/

buda olabilir. manuel editleme biraz bu yazılımlara göre daha bir karmaşık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestel 42FA7200 / MB96 Board

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi

Evet o program daha bir derli toplu olduğu için kullanımı kolay. yalnız ilk sayfanın düzenlenmesi gerekir diye düşünüyorum yani konuyu bilen için sıkıntı yok ama konuya ilk defa giren ve bu işi bilmeyen biri için karışık gelebilir ilk etapta. Emeğinize sağlık çok teşekkürler.

• hkn40 H kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim.

Bord ve hemen hemen her şey aynı benim tv ile, profile dosyasını alırken mb95 yaptım sizde de öyle miydi.

Ben sadece PVR ı açtım ama o da pek kullanışlı gelmedi bana şahsen ben bu şekilde kullanamam, siz başka neleri açtınız yada ne tavsiye edersiniz. Teşekkürler.

• Gittigidiyordan aldıgım lighting kablo ile şimdilik çözdüm. İlgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

• Arkadaşlar elektrik kesintilerinden sonra.Eğer tv açıkken elektrik gidince, Elektrik gelince TV kendi kendine açılıyor. Bunun bir çözümü varmıdır.
  • izmitekibi İ kullanıcısına yanıt
    Ayarlarda var. Ayarlar/diğer ayarlar/bekleme modu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknokolik35 T kullanıcısına yanıt
    Tv açma modunu bekleme yapıyoruz yanı. bende son durumdaymıştı. sanırım ondan, teşekkürker
  • Ben Vestel Marka MB95 board'a göre PVR, EPG Freeview, DTS TruSurround ve 3D özelliklerini açtım.. Diğerleri orijinal yazılımda mevcuttu..Board özelliğine göre deneme yanılma suretiyle yaptım, ancak forum ilk sayfasında da belirtildiği üzere bu işlemler riskli olup sorumluluk tamamen yapan kişiye aittir.. Bundan dolayı herhangi bir tavsiyede bulunamam.. teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkn40 -- 16 Temmuz 2017; 21:18:7 >
  • TV yi fabrika ayarlarına alırsak yapılan değişiklikler gider mi?
    Yani profile dosyası eski halini alır mı? PVR çok kullanışsız geldi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01Mrt -- 17 Temmuz 2017; 14:37:37 >
  • değişikler yanlızca full yazılım atılınca gidiyor benim bildiğim. bana göre pwr gayet iyi epg ile gayrt iyi çalışıyor. en önemliside tv kapalı iken kayıda başlayıp standby da devam ediyor olması.
  • pwr çok kullanışsız bu yüzden geri kapattım....
  • Orjinal SW profile dosyasını gömerseniz TV yi fabrika ayarlarına döndürmeden yaptığınız değişiklikleri

orjinal haline döndürebilirsiniz.

Orjinali saklamadıysanız yine Editleme yaparak PVR ı kapatabilirsiniz.

• teknokolik35 T kullanıcısına yanıt
    Özellikleri konusunda belki çok kullanışlı gelmiş olabilir size ama bana uymadı.
    Neden mesela timeshift ile kayıt özelliğini birbirinden ayırmışlar, sanki alakasız iki özellikmiş gibi.
    Timeshift ile kayıt yapıyor ama onu izlemek istersek TV den izleyemiyoruz.
    Kayıt yapınca da duraklatma özelliği yok bu bakımdan bana kullanışsız geldi.

Örneğin ben önceki cihazımda kayıt tuşuna basar arkasından da duraklatırdım 10 dk sonra izlemek istersem tekrar play yapardım, mesela reklamlarda duraklatırım sonra gelir ileri sarar izlerim, kayıt arka planda devam eder, yada ben kayıt yapıyor nasıl olsa diyerek bırakır sonra izlerdim.

Bu bakımdan bana kullanışsız geldi.
    Full yazılımı nereden bulabilirim, elimin altında dursun lazım olur diye düşünüyorum.
    vesteldriver da çıkmıyor, seriden bakıyorum sipariş numarası geliyor link yok.
    Sanırım benim cihaz 4.FAZ V.3.7.6f MHO D8V olarak görünüyor, Finlux 42FX650F modeli.
    Bir yerde görmüştüm komple TV nin yazılımını yedeklemeden bahsediyordu ama bulamadım.
    [ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01Mrt -- 17 Temmuz 2017; 17:15:24 >

• TV nize ait full yazılım bende yok.

@Ado Belki işlerinin durumuna göre yardımcı olabilir. Ancak kendisi oldukça yoğun olduğundan ve

TV yazılımlarını alıp yüklemede sıkıntı yaşadığından bu süreç zaman alabilir.

• 
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.