Şimdi Ara

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi (200. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.309
Cevap
146
Favori
465.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    o şekilde deneyin ...

@strat41
  • cem650 kullanıcısına yanıt
    Ado kullanıcısına yanıt
    ado bey sizin bir fikriniz varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem650

Arkadaşlar 65 fa8500 var durup dururken kanal izlerken herhangibir kanal bu aşağıdaki gibi ekran geliyor kanal değişince düzeliyor

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi

https://forum.donanimhaber.com/vestel-504-gateway-time-out-hatasi-ve-cozumu-hakkinda--126815003

• Ado kullanıcısına yanıt
    Aynı hata bende de oluyor 2-3 aydır. Ama yanlızca TV8 izlerken 2 kez arka arkaya yapıyor kanal değiştirince düzeliyor. Garanti bittiği için elletmedim. 55pf9090 cihaz.
  • Ado kullanıcısına yanıt
    ado bey teşekkür ler iyiki varsınız.
  • cem650 kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ederim.
  • Merhaba sayın forum sakinleri özelliklede " Ado " Paylaşımlarınızdan ve verdiğiniz bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim, benimde şöyle garip bir sorunum var..!

Kahretsinki Aldığıma pişman olduğum VESTEL 42pf8575 marka 3D televizyonumun,Kendi kendine kapanıp yine canı nezaman isterse kendiliğinden hiçbir müdahele yapmadan bazen birkaç gün bazende birkaç saat sonra açılma gibi enteresan bir sorunu var, Vestel yetkili servisi bunun için Şase arızası diyor ve bu arıza için 350 TL gibi Aşırı yüksek bir ücret talepediyorlar, Şuan televizyon çalışmıyor ( canının istemesini, keyfinin gelmesini bekliyoruz ) açıldığında yeni yazılım yüklesem hangi yazılımı yüklemeliyim ve nasıl yaparda çalıştırırım bu cihazı, çünki çekirdek yazılımı yada kurtarma gibi şeyler yazmışsınız ilk sayfada, kısaca bir kurtarma yazılımıyla bende bu sorunu çözebilirmiyim ? en son çalışırken okuduğum yazılım versiyorunu 3.6.2j idi yanılmıyorsam, sizin dediğiniz www.vesteldriver.com sitesinden ve tarihi güncel ama ŞU SAYFADAKI YAZILIMINDA AYNI YAZILIM OLDUĞUNU GÖRDÜM ikisin ide indirdim talimatta denildiği gibi USB'ye attım, fakat televizyona hiçbir şekilde elektrik gelmiyor önündeki mavi led yanmıyor bunu nasıl düzeltebilirim lütfen yardım edin bana

• Youtube Opus ses kodek desteği hakkında bir çalışması var mı acaba Vestel'in.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selodonanımhaber

Youtube Opus ses kodek desteği hakkında bir çalışması var mı acaba Vestel'in.

Malesef Benim bu konuda bilgim yok.

Belki @Ado beyin bilgisi vardır. Açıkçası bende alttan alttan x265 kodek desteği bekliyorum. Ancak yüksek ihtimalle bu destek gelmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selodonanımhaber kullanıcısına yanıt
    rfve kullanıcısına yanıt
    Böyle bir çalışma olacağı/olmayacağı anlamında bilgim yok açıkçası. Biz yine de bunu bir talep olarak iletelim tabi ki.
  • sw profile ile tv deki motion (görüntü hızlandırma) ve pixellence kapatıp açılabiliyormu
  • mfatih85 M kullanıcısına yanıt
    evet açılabiliyor ancak , TV nin donanım ve ana yazılım olarak bunu destekliyor olması gerek.

Benim TV de pixellace ilk gelen yazılımda açık durumdaydı. şimdi son yüklediğim yazılımda SW Profile dan

açsamda menüde gözükmüyor.

• rfve kullanıcısına yanıt
    pixellence bende açık fakat ayarlanmıyor sadece demo olarak görme ekranı var.

görüntünün hızlı olduğunu hissediyorum bazı modelllerde kapalı düşük orta gibi ayarlanıyor.

ben bu film hızlandırmayı kapatmak istiyorum. bendeki model 55ua8300 va panel.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ado

Böyle bir çalışma olacağı/olmayacağı anlamında bilgim yok açıkçası. Biz yine de bunu bir talep olarak iletelim tabi ki.

Bence de opus desteği olmalı. Youtube dan 4K videoları indirip TV de izlemek müthiş oluyor. Ama ses gelmediği için sesi bilgisayarda encode etmek zorunda kalıyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkdaşlar merhaba,
    Bende Vestel 50FA8200 modeli smart tv var.Giray arkadaşın yazdığı programı ve diğerlerini denedim ama birtürlü netflix'i açamadım.Müşteri hizmetleri cihazda RAM olmadığından dolayı çalışmayacağını söylüyor ama cihazda tivibu youtube gibi uygulamalar rahatça çalışıyor.Yardımcı olabilecek arkadaşa çok dua ederim
  • Arkadaşlar, Microsoft Edge üzerinden izleyin 4K videoları.. Ne ses ne de görüntü problemi olmuyor.. Bilgisayara indirmek gerekmez çünkü encode edilmesi gerekiyor .. Bu iş hem uzun sürüyor, hem kalite kayıpları yaşanabiliyor ve hem de zahmetli.. Windows 10 Microsoft Edge smart tv'ler için Microsoft' un yaptığı harika bir uygulamadır.. Özellikle film, dizi, müzik, resim ve tabi ki Youtube olayında..
  • Jr.FreeMaN kullanıcısına yanıt
    Ram ile alakalı olduğunu sanmıyorum.. Sorun RAM' den kaynaklı olsaydı TV ler hiç çalışmazdı.. Vestelde o her kimse sizi atlatmış, ya da konuya fransız kalmış olmalı.. Bende Netflix var açılıyor ama siyah ekranda kalıyor.. Modem çıkışını İngiltere bazlı yapma konusuyla ilgili olabilir.. o da çok zahmetli bir iş.. Ancak PC den BBC ve Netflix VPN değişikliği ile gayet rahat izlenebiliyor.. (Masaüstü PC ler için)
  • hkn40 H kullanıcısına yanıt
    Aslında profil ayarlarında yapılan değişiklikler etkili olsa sizin sorununuzda çözülebilir.Profil ayarları içinde ülke değiştirme kısmı da var.Ben en son çare olarak uygun fiyatlı bir apple tv almayı düşünüyorum.Apple tv içinde netflix uygulaması mevcut
  • Arkadaşlar,

Vetsel 40PF7070 sözde akıllı televizyonum var. 30 Haziran'dan itibaren youtube uygulamasını desteklemeyecekmiş. Tarayıcı zaten yok, web adresi girerek herhangi bir siteyi görüntüleyemiyorum. Çocuk çizgi film seyrediyordu youtube'dan. Bunun bir çözümü var mı? Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.
  • çayçorba kullanıcısına yanıt
    Filmleri Youtube'dan PC ye indirip USB flash'a atarsınız... Daha sonra Flash'ı TV- USB girişinden takıp TV den izleyebilirsiniz..
  • 
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.