Şimdi Ara

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi (199. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.309
Cevap
146
Favori
465.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Denedim hocam tabii ki. İşte sadece kumanda sorunu olsa tamam da, HDMI da yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar tv kumandasinda kisayollar nasil ayarlanir. Yada tv kumandasi nasil resetlenir.

• Ado üstad tv kumandasinda kisayollar nasil ayarlanir. Yada tv kumandasi nasil resetlenir. Ayrica smart tvde internet gezgini sekme acmiyor. Bunun icin bir calisma varmi. Gezgini yenileseler iyi olur aslinda. Saygilar...

• sur0658 S kullanıcısına yanıt
    Resetleme işi.. ancak.. fabrika ayarlarına döndüğünüzde olur..
    Ama bu işlem sonucu...tüm tv ayarlarını.. yüklemeleri tekrar yapmak demek..
    Kısa yolları ayarlamak için resetlemeye gerek yok...
    kullanım klavuzunda bu işlemin nasıl yapılacağı belirtilmiştir...
    Kısaca anlatayım... Kumanda da 2 adet kısayol tuşu var...
    Yapacağınız işlemi seçin.. Kısa yol tuşuna 5 saniyeden fazla sürekli basın.. Ekran "butonum ayarlandı" yazısı göründüğünde
    o tuş için son yaptığınız işlem ayarlanmış olur....
    Kolay gelsin..
  • seg tv lere yazılım sürekli geliyormu yoksa senede ömründe 1 kere mi :)

şuanda yüklü olan V376F

bu ne zaman çıktı yeni yazılım çıkacak mı bir daha ?
  • az önce çalıştığım firmaya tv aldırdım 65ub9100 hemen kurdurduk menüyü gezdim puhutv uygulaması yüklü geldi moralim bozuldu .. 65fa8500 modelinde niye puhu tv uygulaması olmaz can sıkıntısından öte...
  • strat41 S kullanıcısına yanıt
    http://www.tv.vesteldriver.com/

yukarıdaki linkten seri numarası ile sorgulayabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstadlar kolay gelsin, bende SEG 39226B model var. Resimleri ekliyorum, bu resimlere göre yapmam gereken bir şey varmıdır.

Elimde 17MB82_V.0.8.4_Core_Update_Yazilimi.rar bu dosya var epeydir, TV'me doğru dosyamıdır, yüklemelimiyim?

Aynı TV'yi kullanıpa HW ve SW profilleri patch'leyen arkadaş varmıdır, varsa hangi değişklikleri yaptılar ve memnunlarmıdır?
    (Pixellence ve SRS'den bahseden topicler gördüm konularda pixellence yapsam artısı varmıdır, ses çok önemli değil şu anki bana göre yeterli)
    Şimdiden teşekkür eder, ellerinize sağlık diyorum.

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ney69 -- 13 Haziran 2017; 15:36:24 >

• ney69 kullanıcısına yanıt
    Modlama konuları benim alanım değil ancak bu tv için 1.37 sürüm mevcut onu yükleyebilirisniz
  • Ado kullanıcısına yanıt
    Üstad teşekkür ederim, ilk mesajı tam okumamışım. Şimdi İlk mesajdan devam ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ney69 -- 13 Haziran 2017; 18:42:23 >
  • Ado kullanıcısına yanıt
    65fa8500 için yeni bir yazılım çıktımı ? Acaba

• Ne yazık ki ben de giremiyorum kaç haneliyse seri numarasını.

• Televizyon için servis geldi, anakartı (mb100) değiştirdiler sorun düzeldi. Teledünya kutusu hdmi 1-2-3 ten çalışıyor, 4'te görüntü vermiyor. Teledünya'dan da servis istedim, cihazın sağlam olduğunu iddia ediyorlar.

Bu arada, Puhu tv uygulamasına gerek yok ki, kendi tarayıcısı videoları gayet iyi oynatabiliyor. Fi'yi izliyorum ben

• Arkadaşlar ben bit türlü yazılımı bulamadım bu siteden seri numarasını giriyorum hiç bişey çıkmıyor televizyon modeli 43fa9000 nasıl bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim

@strat41
  • İyi forumlar arkadaşlar. Daha önce güncelleme yapmadım. Mümkünse güncel yazılım + güncel kanal listesi verirmisiniz.

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi

• quote:

Orijinalden alıntı: turkaziza

https://forum.donanimhaber.com/vestel-mb82-kurtarma-mb9x-mb100-mb110-ve-mb120-cekirdek-yazilim-konusudur--120847911

İlgili konudan yazılımı güncelledim teşekkürler.
    Güncel kanal listesini nasıl temin edebiliriz?
    [ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_bozkurt -- 19 Haziran 2017; 22:2:4 >

• Arkadaşlar 65 fa8500 var durup dururken kanal izlerken herhangibir kanal bu aşağıdaki gibi ekran geliyor kanal değişince düzeliyor

1-USB belleği fat32 olarak biçimlendir, içi tamamen boş olmalı,
    2-indirdiğin yazılım dosyasını aç, icinden sadece “upgrade loader.pkg” yazanı “ctrl+c” ile kopyala, sonra boş usb’nin içine “ctrl+v” ile yapıştır (sağ tık ile olmuyor) ... baska hicbir dosya olmayacak
    3-USB'yi tv'ye tak ... tv açık ve ekranda yayın varken kumandadan menüye basıp 1505 tuşla ...

mb97 (49SC7600 SEG) için bu yazılım uygun ...

@strat41
  • 
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.