Şimdi Ara

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi (197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.309
Cevap
146
Favori
465.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PVR'ı hallettim, fakat 30 saniye çekiyor sadece. 30 saniye olayınıda çözdün mü tamamdır. FTP üzerinden değiştirdim ayarları, tahminim ftpden bi çok şey yapabiliriz.
  • Selamlar hocam pvr yi kullanmasamda mesajınızı görünce pvr açanlar in süre kisitlamasindan bahsettiklerini hatırladım

Profil editleme retention limit seçili olmayacak ti heralde

Ama ftp de nasıl bulunur bilmiyorum
  • @Iz_for teşekkürler dediğin gibi yaptım oldu. ftp ile daha basit aslında usb bellekle vs uğraşmana gerek kalmıyor.

ftpden ss

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veysel90 -- 6 Mayıs 2017; 12:18:4 >
  • merhaba,

puhutv uygulaması vestel tv lere nasıl kurarız puhutv.com sitesinde vestel marka var.. 65 inc 8500 modelini kullanıyorum.
  • B- ÇEKİRDEK yazılım yükleme yöntemi:

1- FAT32 olarak formatlanmış boş bellek içerisine uygun yazılım yerleştirilir
    2- USB tv ye takılır
    3- MENU 1505 kodlanır ve aşağıdaki resimde görülen

Sorusuna EVET yanıtı verilir. iki dakika içerisinde TV işlemleri tamamlayarak kendisi açılacaktır.

FULL yazılımlar sadece FULL töntemi ile yüklenir lakin ÇEKİRDEK yazılımlar her iki yöntemle de yüklenebilir bir zararı yoktur

Aşağıdaki yazılımlar mümkün olan en güncel resmi yazılımlardır. Daha Detaylı Yükleme talimatları için VESTEL bilgi ve kontrolündekihttp://www.vesteldriver.com/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.

v2.40

• arkadaşlar,

mb97 98 olan board için yeni yazılım çıkmış kurdum ama puhutv gelmedi aranızda kurup deneyeniz oldumu puhutv kullanıyorum ben çünkü .

teşekkürler,
  • Puhu tv uygulaması olmayan arkadaşlar tvyo uygulamasına girebilirler mi benim tvde tvyo basınca puhu tv uygulaması açılıyor da.
  • veysel90 V kullanıcısına yanıt
    Vesteldriver sitesine giriyorum ama o siteden bişey anlamıyorum deri no yazıp aratıyorum bişey çıkmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her seri noya ait yazılım çıkmıyor vesteldriverda. Arkadaş size zaten core yazılımı yüklemeyi anlatmış. Sizde tvnizde menü + 4725 tuşlayarak çıkan ekranda anakartınızı öğrenip: "https://forum.donanimhaber.com/vestel-mb82-kurtarma-mb9x-mb100-mb110-ve-mb120-cekirdek-yazilim-konusudur--120847911" buradan ilk sayfadan uygun olan (anakartınızın modeline göre) core yazılımı indirip arkadaşın dediği yöntemle kurarak tvnizi güncelleyebilirsiniz.
  • bende tvyo uygulamasıda olmadığı için giremedim.
  • Tvnizi güncelleyin büyük ihtimal sorun çözülecektir.
  • Aynen bende de öyle.. Puhu TV yok..gerçi olsa da olur olmasada.. Microsoft edge ya da diğer tarayıcılardan youtube'a girilirse TV ye yansıtılıp seyredilmeyecek hiçbir şey yoktur.. Aslında bu durum Vestel'in umursamazlığı ya da yeni model Tizen işletim sistemli TV leri satmak gayesiyle gibi geldi bana..Bir nevi ticari kaygı diyelim.. Market uygulaması bile yok Vestel TV lerde hani indirip de birşeyler kuralım hesabı.... Board 96
  • hkn40 H kullanıcısına yanıt
    Benim tv Mb95 tvyo ile açılıyor puhu tv lakin sadece açılıyor başka hiçbir şey olmuyor ana ekranda takılıyor.
    Bu arada tvnizin sürümü nedir şu an android youtube uygulamasında denediğimde dediğiniz yöntem oluyordu tvdeki yeni youtubeda da olan bu özellik geçenlerde denk geldi youtube uygulamasında ayarlardan tvnin kodu var tablete girince eşleşiyor tablet ve telefondan android uygulamasında seçtiğim videoyu tvden izleyebiliyorum lakin kulandığım sürümdeki youtube da çözemediğim sd videolarda her video da olmasa da donma takılma oluyor hd videolarda sıkıntı yok tabi (v2.2.4t tv sürümü kullanıyorum) core sürümle faz3 yüklediğim güncelleme de bunu hiç gerek kalmıyordu normal kanal açıkken bile youtube uygulamasında tv gözüküyordu ordan video seçer seçmez tv kanal yayını durdurup youtube uygulamasını açıp videoyu oynatıyordu bu sürüm uygulama olarak daha günceldi sorunlu uygulama yoktu (opera tv filan da vardı sorunsuz açılıyordu) lakin bu yazılımda web video cast uygulamasında tv dlna olarak çıkmıyordu filmleri diziler ordan tvde açıp indirme derdi filan olmadan direk film izleyebildiğim için eski sürüme (v2.2.4t) döndüm.

• ferhat121 F kullanıcısına yanıt
    Benim TV sürümü V3.7.6.f .. TV yi aldığım ilk günden beri TV ile youtube uygulamasını eşleştirerek TV ye yansıtabiliyordum.. Halen aynı.. Gooole Chrome' da da bir sorun yok.. Microsoft Edge tarayıcıdan direct olarak ve kod sorulmadan TV ye yansıtmada hiçbir sıkıntı yok.. Hatta çoğu sitelerde sinema ,dizi izlerken de Edge tarayıcıda sorun olmuyor.. (çok nadir olarak donma sorunu dışında..) Benim demek istediğim market uygulamasının olmaması.. Diğer bazı TV lerde bu var ama malesef Vestel TV de yok.. Kendi TV'm için söyledim... Başka arkadaşlarda market uygulaması varsa bilgilendirirlerse seviniriz.. Bu arada belirtmek isterim tablet ve tel uygulamaları da yansıtmada problem çıkarmıyor.. Tabii ki az da olsa belirgin olmayacak seviyede gecikmeler olabiliyor.. Ancak Follow me uygulamasında hiçbir gecikme söz konusu değil..
  • Vestel yazılım ekibini genişletse ve sırf müşteri memnuniyeti için market uygulaması yazılım güncelleştirmesi gibi ve yazılımla ilgili sorunlarla daha ilgili olsa gerçekten tv sektöründe bu fiyat politikasıyla rakibi olmayacağını düşünüyorum ki yerli olması yaptığı her hizmet kendi vatandaşına yaptdığı için biraz daha ilgili olmasını bekliyoruz haklı olarak ki kendi ülkesinde vestel olsun arçelik olsun bu ürettikleri ürünlerle evleri fethetmeli bu sayede büyümeyle birlikte daha fazla iş imkanı da sağlamış olur lakin her evde bunu başarabilleri müsteri memnuniyetinden geçiyor ki bu konudaki ufak tefek sorunları aşamaması üzüyor. Ben kullanıcı olarak baktığımda hep ilerleme görüyorum ve bu sorunları aşacağını düşünüyorum Vestelin .
  • benim tv az önce yeni sürümü yükledim çıkmış puhutv gelir hevesiyle, fakat puhutv gelmedi vestel 65fa8500 modeli bir tv hani üst seviye bir tv nasıl olmaz oda bir garip geliyor bekleyelim bakalım belki yeni bir yazılım çıkarırlar.
  • Pasif 3D olabilir..!! ShutterGlasssesi tekrar iptal edip deneyin....
  • Merhaba arkadaşlar, NEXON marka bir tv var elimde ,şu anda ses var görüntü yok bu duruma ile alakalı ne yapılabilir?
    Tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum. :)
  • rasmus61 kullanıcısına yanıt
    fener ile ışık tut görüntü varsa panel arızalı... garanti varsa servisi ara...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutankenshta -- 11 Mayıs 2017; 19:30:45 >
  • strat41 S kullanıcısına yanıt
    neyi alacaklar?
  • 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.