Şimdi Ara

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi (195. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.309
Cevap
146
Favori
465.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TV'ye youtube'den uzun bir video yolladığımda (pc'den veya telefondan) donma yapıyor ve videoyu açmıyor. Televizyon 42pf7175. Video da bu,
    Habertürk TVyoutube
    Öteki Gündem - 17 Mart 2017 (UFO'lar ve Alıkonulma Vakaları)
    https://www.youtube.com/watch?v=AXkWkM1PJMc&list=PL0QFxC-u5wRH59IN-J0ABQQMD3X9xmJIX&index=3

Burada anlatılan yöntemlerle bu sorunu çözmem mümkün müdür?

• oynat dedikten sonra bi play pause yapin ön belleğe alsın sonra yeniden play yapin.

o da olmazsa tv deki youtube uygulamasından kumandada yazarak o videoyu bulup acmaya çalışın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetz84 -- 9 Nisan 2017; 15:41:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetz84 A kullanıcısına yanıt
    Denedim hocam da, aslında sorun şu. Mesela linkini verdiğim programı 50. dakikada kapattık. Ertesi gün kaldığım yerden devam etmek istediğimde bir türlü 50. dakikaya atlatamıyorum. Atlattığım zaman video donuyor kalıyor.
  • bi kaç dk ilerden veya geriden deneyin hocam. belki partlarin birleşimine (playerdeki o sarı renkli noktalara) denk geliodur

• quote:

Orijinalden alıntı: berke006

Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var.Galiba Faz 2 olan tv ye Faz 3 attım.Tv açılırken REGAL yazısında donup kalıyor.Led ışık yanıp sönüyor.TV 50 İNÇ REGAL.

yardım edebilecek yok mu??
  • Merhaba arkadaşlar, aynı ağda olmasına rağmen web video caster programı tv yi görmüyor, tv yi kapatıp açma, modemi kapatıp açma, telefonun wifi bağlantısını kapatıp açma gibi varyasyonları denedim ama nafile, eşimin telefonundanda denedim yine olmadı. telefon g3, tv vestel 42fa8200, daha önce 1 kere film izlemişliğim olmuştu. böyle bir durum başına gelen var mı?

• Bende iki vestel var.biri 9060,diğeri 7100 serisi...her ikisindede youtubeden izlediğim bir videoya sonra devam etmek istediğimde kaldığım yere gidemiyorum...yükleniyor diyerek bekletiyor.veya başa atıyor...youtubeden kaynaklı sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mesentr78

Bende iki vestel var.biri 9060,diğeri 7100 serisi...her ikisindede youtubeden izlediğim bir videoya sonra devam etmek istediğimde kaldığım yere gidemiyorum...yükleniyor diyerek bekletiyor.veya başa atıyor...youtubeden kaynaklı sanırım.

Aynı sorundan ben de muzdaribim hocam. Birkaç mesaj yukarıda bahsettim, lâkin sorunun çözümü hakkında henüz bir şey bulmuş değilim.
  • EXcom_Zkko kullanıcısına yanıt
    Hocam Vestel 48ua9300 Mb120 tv mi editledim ve 2.40 yükledim.Şu anda ve önceden ve şimdi,kayıtta ne yaptıysam süre 30 dk yı aşmıyor.Süre dolunca belgesel yarıda kalıyor.Yardımcı olabilirmisiniz. ceylannaci@hotmail.com
  • Arkadaşlar a101den hilevel 43uhl910 aldım. Tüm özellikleri kullanacağım hazır dosya varmı? Anakart 17mb120 ol ası lazım. Dlna kapalı bu Anakart entegre wifi varmış oda kapalı. Yazılım 2.40 yükselttim. Birde şu özellikleri açabilsek süper olacak.

• gulnare G kullanıcısına yanıt
    ilk mesajda adım adım nasıl yapılacağı örnek olarak yazıyor.

Açılabilecek özellikler de yazıyor.

profile dosyalarınızı alıpGiray ın programı ile düzenledikten sonra yeniden yükleyebilirsiniz.

Hazır dosya olmaz çünkü her yazılımın ufak tefek de olsa Tv nin farklı noktaları olabiliyor.

En sağlıklısı TV nizden profile alıp düzenleyip yeniden TV ye atmak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rfve kullanıcısına yanıt
    Üstat bu tvde herşey kısıtlı gibi. Fallow me ve entegre wifi desteklenip desteklenmediğini, açılabilecek özellikleri bulamadım.

Ekleme: Çok uğraştım ama internal wifi ve blootet aktif edemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 19 Nisan 2017; 1:26:15 >
  • Arkadaşlar bir arkadaşımda 49ua8300 tv var kontrol ederken blu tv netflix ve puhu tv olduğunu gördüm fakat benim 43ua9400 tv de maalesef yok profil edileme ile bunların gelmesi mümkün mü sizce

• gulnare

Dahili wifi varsa muhtemelen TV de aktif durumdadır. TV ye dahili wifi koyupda aktif edilmemiş bir TV görmedim.

Yinede girayın programda böyle bir seçenek var.

@forum_m

Her TV modelinde farklı bir anakart kullanılma durumu var. dolayısı ile desteklenen özellikler farklılık gösterebiliyor.

Anakartınız destekliyorsa tabiki profile editleme ile açabilirsiniz.

• Üstat burada aktif değil görünüyor. Senide çok meşgul ettim. Hi level olunca baya kısmışlar. Gece anasayfadaki diğer bir kaç tanesi ilede denedim olmadı.
    [ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi

Birde menü 4725 yapınca life time 3024 saat yazıyor ben tv alalı 1 hafta olmadı. Acaba bu tv daha önce kullanılmış mı demek. Paket açılmamış olarak geldi ve servis açıp para ile kurdurdum. İçime kurt düşmedi değil.

Ekleme: pardon dk yazıyormuş. Dk yazıyorsa doğrudur. Ado üstat yanlış alarm oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 19 Nisan 2017; 9:9:26 >

• gulnare G kullanıcısına yanıt
    dahili wifisi var ise internalwifienabled i tıklayıp TV ye yüklenince açılması gerek.

ancak dediğim gibi pek umutlanmayın Çünkü kısıtlar sadece yazılımsal olanlarda oluyor genelde.

Wifi donanımsal bir araca ihtiyaç duyduğundan seçenek orada çıksa bile bu dahili wifi donanımı oldğunu göstermez.

yinede denemek lazım.

Son olarak PVR ı aktif etmediğinizi görüyorum. TV den kayıt işinize yararsa o özelliği de tıklayıp açabilirsiniz.

• rfve kullanıcısına yanıt
    Acaba internalwifienabled ile başka birşeyide aktif etmem gerekiyormu? Bu ekranın dahili wifisi olanlarda hangileri aktif. Bloetooht ile speaker takmak istiyorum ses kalitesi televizyonun yeterli değil 10W. Cep telefonundan da yonetmek için follaw me devredışı diyor. En önemlisi dlna en çok onu kullanıyordum. Eski seg mb82 anakartlı televizyonda bile dlna aktifti.
  • Arkadaşl ar merhaba bu video chaster programı gerçekten çok iyi uygulama kesinlikle şarj tüketmiyor fakat şöyle bir sorun var bazı videoları desteklemediğinden açılamayacağı uyarısı alıyo rum sürekli özellikle m3u8 profil editlemede böyle bir video çözünürlüğü göremedim ama var mı bir seçenek
  • Üstadlar merhaba. 3D olmayan 49UB8300 televizyon üzerinde 3D görüntü alma çabasındayım.

SwProfile.BIN_Patcher ile "Enable3D" ve "ShutterGlassesSupport" aktif ettim.

Komşumdan samsung marka 3 farklı aktif shutter gözlük aldım. Model numaraları SSG-4100GB, SSG-3100GB ve SSG-3050GB.

Aşağıdaki videoda göreceğiniz gibi Half-SBS bir filmde 3D'yi açıyorum. "Lütfen 3D gözlüğünüzü takınız" uyarısı geliyor.

Gözlüğün açma butonuna uzun basıyorum ve "Gözlük bağlı" mesajı geliyor.

Buna rağmen gözlüğü taktığımda 3D efekti alamıyorum. (3 gözlükte de aynı)

Sebebi sizce ne olabilir? Vestel marka gözlük mü kullanmalıyım? Tavsiye edebileceğiniz farklı bir MOD ayarı var mıdır?

Servis menüsü:

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi

Mod Ayarları:

• mustimman M kullanıcısına yanıt
    bu konu bildiğim panelin pasif aktif türünden kaynaklı.

sizdeki gibi ekranda sadece gözlüğü takınız uyarısı geliyorsa 3d görüntü panel de oluşuyor ve pasif gözlük gerekiyor.

eğer bluetoot veya irda wireless neyse bununla tv ye eşleşen türde pilli gözlük varsa görüntü ekranda değil pilli gözlükte oluşuyor.

yani özetle sanırsam sizin tv nin paneli pasif 3d gözlük destekli

ama şöyle bir durumda var yazılımsal olarak açmış olmanız o tv nin %100 3d görüntü vereceği anlamına gelmiyor bildiğim ayrıca 3d destekli olup da vestel tarafından yazılımsal olarak kapatılmış vestel modeli çok çok ender gördüm .Şöyle ki 3d destekli panelin maliyeti normal panellere göre maliyetli olduğundan üreticinin tv destekli ise bu özelliği kapaması saçma olur.

tabii hiç yazılımsal olarak kapanmış model oldumu bu forumda oldu özellikle seg tarafında görüldü diye hatırlıyorum.

varsa komşudan lg yada vestel pasif pilliz gözlük ile deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 24 Nisan 2017; 11:6:18 >

• 
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.