Şimdi Ara

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi (201. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.309
Cevap
146
Favori
465.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür ederim cevabınız için. Sınırlı sayıda film için olabilecek o zaman ama gene de hiç yoktan iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çayçorba

Arkadaşlar,

Vetsel 40PF7070 sözde akıllı televizyonum var. 30 Haziran'dan itibaren youtube uygulamasını desteklemeyecekmiş. Tarayıcı zaten yok, web adresi girerek herhangi bir siteyi görüntüleyemiyorum. Çocuk çizgi film seyrediyordu youtube'dan. Bunun bir çözümü var mı? Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

Merhaba bu sorun vestele has değil kardeşimde samsung smart tv var ondada durum aynı, smart menüsünden kendiliğinden kaldırılmış.
  • İşin kötüsü browser yok.

• Arkadaşlar Telefunken Led Tv bekleme modundan çıkmıyor. Aşağıdaki ekran görüntüsü çıkıyor ve neye basarsan bas açılmıyor ve kısa sürede kapanıp açılıyor ve aynı ekran geri geliyor.

Yardımcı olursanız sevinirim.

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autolover -- 5 Temmuz 2017; 0:25:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hkn40

Filmleri Youtube'dan PC ye indirip USB flash'a atarsınız... Daha sonra Flash'ı TV- USB girişinden takıp TV den izleyebilirsiniz..

Yotube da opus ses codec oluyor. Sessiz izlersiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hilevel 48uhl950 tv yanlis yazilim yukledim acilista vestel yazisiyla basliyor kapanirkende goz kirpiyor tv nin full yazilimi var elimde yazilimi flash belege atiyorum yukleye calisiyorum hicbir sekilde almiyor yardimci olursaniz sevinirim simfiden tesekurler

• samsung va panel cihazımda movie sense özelliği çalışmıyor gibi gözüküyor.

görüntüde kendiliğinden bir movie sense var fakat swprofile'de hangi komuta tekabül ediyor bilemiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selodonanımhaber kullanıcısına yanıt
    Benim TV de öyle bir sorun yok.. olan arkadaşların varsa herhangi bir converter programı ile convert ederek izleyebilirler.. MP4 e çevirin hiç sorun olmaz.. ya da MKV.. ya da mpeg2
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkn40

Benim TV de öyle bir sorun yok.. olan arkadaşların varsa herhangi bir converter programı ile convert ederek izleyebilirler.. MP4 e çevirin hiç sorun olmaz.. ya da MKV.. ya da mpeg2

Vestel ürünlerinde opus ses codec desteği yoktur. Siz youtubedan mp4 formatlı indirip izlemişsinizdir. Mp4 uzantılı olanlarda aac ses oluyor.

• Hi Level 43UHL910 için Wireless Display açabilir miyiz? Denedim fakat olmadı.
  • Vestel 4k tv lerde smart için kablosuz klavye mouse tavsiyesi var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: çayçorba

Arkadaşlar,

Vetsel 40PF7070 sözde akıllı televizyonum var. 30 Haziran'dan itibaren youtube uygulamasını desteklemeyecekmiş. Tarayıcı zaten yok, web adresi girerek herhangi bir siteyi görüntüleyemiyorum. Çocuk çizgi film seyrediyordu youtube'dan. Bunun bir çözümü var mı? Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

Şu ürün işimi görmez mi acaba?

• çayçorba kullanıcısına yanıt
    şuanda TV youtube desteklemiyormu merak ettim açıkçası .

Smartı açınca Youtube komple mi kalkmış yoksa açılınca mı hata veriyor.?

• rfve kullanıcısına yanıt
    Desteklemiyor hocam. Youtube görünüyor ama açınca artık desteklemiyor şeklinde uyarı veriyor.
    vestel bile eski yazılım deyip desteklemezse youtube gibi bir uygulamayı yandık bence.
    @ado belki bu duruma bir çare biliyordur.

ancak çare yok ise çocuk için basit bir izleme nasıl oluşturulur kısmı biraz düşündürücü.
    pi zero alıp bağlamak en ucuz çözüm olabilir. HDMI CEC ile tek kumanda ile işi halledebilirsiniz. Ancak kodi yi

çocuğunuz kullanabilir mi bilmem.

diğer bir yöntem android stick veya kutu almak olabilir. Çinden de alınabilir TR den de . Çinden alınırsa daha uygun olur ama beklersiniz biraz.

yine çocuğunuz onu kullanabilirmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 10 Temmuz 2017; 17:33:3 >
    Hocam aslında çocuğu tamamen tv ile başbaşa bırakmıyoruz. bir çizgifilm bittikten sonra diğerini ben açabilirim onun için. Böylesi daha iyi bile olabilir. Kontrollü ve sınırlı izlemesi için.
    Ben şu an açtım. Youtube açılıyor sorun yok. 55pf9090

O zaman yukarıdaki seçenekler işinize yarayacaktır.
    Özellikle Raspberry pi + Kodi (Openelec / Librelec gibi ).

CEC ile tek kumanda kontrolünden vazgeçmemiş olursunuz. Gücünü de TV deki Usb den verince
    TV ile beraber Açılıp Kapanan bir sistem elde etmiş olursunuz.

En ucuz yollusu Pi zero alıp wifi adaptör ile kullanmak olabilir. (Sadece Online kullanmak için Zero Ram konusunda sıkıntı yaratmayacaktır.)
    veya Pi Zero W ( yani wireless dahili olan versiyon ) almak 2. sırada olabilir.

Pi B model + wifi , Pi 2 + Wifi , Pi 3 (wifi dahili ) şeklinde pahalıya doğru giden seçeneklerden birini seçebilirsiniz.

Forumda Raspberry Pi konusu ve Kodi / Openelec Konusu mevcut. Detaylar için göz atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 12 Temmuz 2017; 18:28:55 >
  • teknokolik35 T kullanıcısına yanıt
    Vetsel 40PF7070

serisindeki TV den bahsetmiş arkadaş. Sanırım Vestel 7070 Serisindeki desteği kaldırdı.

Neden böyle bir uygulamaya gitti açıkçası anlam veremedim. Sonuçta Smart arayüz bir Webserver a bağlanarak

çalışıyor. Youtube Api leri 9090 daki serverda güncelleniyorsa bi kopyala yapıştır işlemine bakar diye düşünüyorum.

• Konu çok karışık, tabi şimdilik yabancı olduğumdan pek bir şey anlamadım.
    Ama konuya dalmadan önce sormak istedim, ben çokta kurcalamaktan taraf değilim zaten her profil altında yazmışsınız bilmediğiniz şeyleri kurcalamayın tarzında... :)

Ben sadece kayıt işlemi yapmak ve TV den izlemek istiyorum, akşam dizileri kaydeder gün içerisinde vakit buldukça izlerim. Eski tv de harici uydu alıcı vardı kaydedip izliyordum, timeshift destekliydi aynı zamanda.

Benim TV Finlux 42FX650F borda baktım MB96 ne yapabilirim yapabilir miyim, beni bilgilendirirseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.