Şimdi Ara

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi (208. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.309
Cevap
146
Favori
465.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HiLevel Tv var A101 den almıştık. Yazılım sorgulattım birşey çıkmadı SN; 7752662701352

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teraspy

@rüzgar26;
    TV daha öylece mi duruyor,sesin çıkmayınca yaptın sandım,girayın yerine cevap vereyim
    Bin dosyasına çevirmeyeceksin ki, sadece tvden aldığın orjinal profil dosyasını -ki alıp sakladığını düşünüyorum - profile klasörüne kopyalayıp,dediğim gibi menü+4725 ile "usb operations" gelip yükleyeceksin.
    Veya "mb100_swprofile.bin.patched" uzantısı olan "patched" ı sildiğinde zaten dosya otomatikman "mb100_swprofile.bin" olacaktır.
    EK:
    Değiştirdiğin profili nasıl attın tvye?yine aynı şekilde orjinalini geri yükleyeceksin.

@elementry ;
    Yarından itibaren köye gideceğiz,sanırım 10 gün kalırız,bilgin olsun,Profillerini yolla bakalım neler varmış

Teraspy hocam Hı level 48 950 UHD Filbax film rehberi vardı şimdi yok hayret Filbaxı aradım sorun tv de dediler ancak diğer kanallar örneğin fox Trt 1 böyle bir sorun yok rehber çıkıyor modulde mi arıza var anlamış değilim

• rüzgar26 R kullanıcısına yanıt
    sorun nedir acaba ?

modül çıkarıldı uyarısı ise ilk mesajdaki açılabilir özellikler kısmında çözümü yazıyor.

Bende filbox kullanıyorum sorun yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam teşekkürler öncelikle bu konu için mb96 seg tvde netflix açmak için profili editlemel için açtım ancak hangi segmede netflix var smartmenuitems da var onuda açmak işe yaramadı başka bir sekmede mi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

sorun nedir acaba ?

modül çıkarıldı uyarısı ise ilk mesajdaki açılabilir özellikler kısmında çözümü yazıyor.

Bende filbox kullanıyorum sorun yok.

Tv hazır kanal listesini yükleyince filbax rehberi görünmüyordu hocam ancak tekrar filbox frekansı taratılınca rehberi gösterdi .
  • yazılımı nerden çektiniz patchli hocam
  • Sayın adminler lazım oldu ve dikkatimi çekti, ilk sayfada daha önce bulunan TruSRS için HWProfile Editleme(DTS) açıklamaları neden şimdi yok ?..Telif mi yedi yoksa ?.. Gerçi ben yine de bir şekilde hallettim ama lazım olursa diğer arkadaşlar nasıl bulacak..?
  • hkn40 H kullanıcısına yanıt
    Açıklamalar 1. Mesajda Mevcut. Silinmedi.

quote:

★★★ TruSRS için HWProfile Editleme ★★★

** Örnekteki anlatımlar MB95 üzerine kurgulanmıştır.Anakart tipinize göre mb95 yazan yerler mb90,mb91,mb96,mb100 ... gibi değişebilecektir.

HW Profile Hex Editor ile açılır.

Vestel Proile reader ile TXT ye dönüştürülmiş HWPROFILE.txt açılarak SRS adresi bulunur. ( MB95 için örnek TXT VESTELMB95_HWPROFILE.txt )

Örnek ;

[0x28f0] SRS = 0 [0x0] - [0x7cbfd5ac][0x1][0x8]

Hex Editor ile "mb95_swprofile.bin" dosyayi açın ve Hex Adresse gidin. (CTRL+G yapın ve Açılan Kutucuğa Adresi yazın - Örnekteki yazılacak adres 28f0 )

Ordaki değeri 00 >>> 01 degistirin ve Kaydedin.

Hex Editorde CTRL+F ile OTHER yazısı aranır. Yazı buulunduktan sonra mouse ile yazı seçilerek other Yerine SRS.. yazılmalı.

(5 Karakter olması için SRS den sonra iki adet Nokta eklenmeli) Ayrıca satırda nokta larin oluşturdugu 2 Adet 2e degerinin de 00 olarak degiştirilmesi gerekiyor.

< Resime gitmek için tıklayın >

FAT32 Formatlı USB belleğin içine "profile" isimli bir klasör oluşturup klasörün içine değiştirilmiş "mb95_hwprofile.bin" dosyasını atın.

USB yi TVye Takıp yine "Menu+4725" basin ve USB OPERATIONS basın.

Tvyi kapatıp yeniden Açın ve Güle Güle Kullanın.

• rfve kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim,.ilginçtir reklam engelleyici kaldırınca göründü.

Resimler görünmüyordu, resimleri başka bir siteden bulup,faydalanmak isteyen arkadaşlar için ekledim..

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkn40 -- 12 Şubat 2018; 13:56:18 >
  • Daha önce "cihazınız desteklemiyor" şeklinde uyarı veren smart bölümdeki vewd ve içinde barındırdığı iptv yaklaşık 2 hafta öncesine kadar açıldı ancak m3u8 dosyası harici dosyalarda (m3u, ts) donmalar, takılmalar yaşandığı gibi TV'ye sık sık reset attırıyor.. Bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekleriz..

Not: Bazı stabil olan m3u8 dosyalarında problem yaşanmıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkn40 -- 12 Şubat 2018; 11:53:50 >
  • Slm arkadaşlar profil editleme yöntemiyle digitürk play uygulamasını aktifleştirilebiliyor muyuz?

• Arkadaşlar yardım edebilirseniz sevinirim.

aşağıdaki ekran görüntüsünde TV v.3.3.8 versiyonu yüklü

netflix ve bazı özellikleri açmak için öncelikle herhalde v.3.7.3 yazılımını yüklemem gerekiyor galiba.

ancak menü ye gelip 1505 yaptığımda UBS içindeki dosayayı hiç açmıyor.

normalde USB yi görüyor, 4725 işlemlerini yapıyor. profile dosyalarını oluşturuyor. üzerinde PC den de işlem yapıyorum geri yükleme de yapıyor ancak hiçbir değişiklik olmuyor.
    herhalde yazılımı eski olduğu için.

yeni yazılım yükleyip üzerine değişiklik mi yapmam gerekiyor. yoksa üzerindeki yazlımla NETFLIX etkinleşir mi

Tekrar teşekkür ederim.............

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi

• İyi günler biz de 1 ay önce vestel 48fd7300 akıllı tv aldık ancak digitürk play uygulaması mevcut değil nasıl ekleyebilirim? Şimdiden teşekkürler.

• Merhaba arkadaşlar. Ben Vestel 50FD7300 aldım ancak internet kullanımı çok kötü. Mouse vb şeyler ilerlemiyor bir türlü. Smart televizyonlar için klavye aldım o da düzgün çalışmıyor. Bunun nedeni ne olabilir? Açıp iki video izleyemiyoruz kasmaktan bi yukarı bi aşağı gidiyor sayfa. Ne yapabiliriz?
  • Bin dosyası üzerinde çeşitli değişiklikler yapıp TV'ye usbden yükledim.

Değişen bir şey olmadı ancak TV'den tekrar bin dosyası

Alıp kontrol ettiğimde değişikliklerin yapıldığını gördüm.

Fabrika ayarlarına donsem de değişmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tremour77

Merhaba arkadaşlar. Ben Vestel 50FD7300 aldım ancak internet kullanımı çok kötü. Mouse vb şeyler ilerlemiyor bir türlü. Smart televizyonlar için klavye aldım o da düzgün çalışmıyor. Bunun nedeni ne olabilir? Açıp iki video izleyemiyoruz kasmaktan bi yukarı bi aşağı gidiyor sayfa. Ne yapabiliriz?

ARKADAŞIM ANDROİD TV BOX ALIN

SMART TV TELEVİZYONA PARA VERMEYİN

Z28 ANDROİD BOX ÇİNDEN 150-200 TL ARASI GETİRTE BİLİRSİN
  • merhaba basima.gelen ilginc bir durum var televizyon sabah izlerken aniden karardi hicbir sekilde ekran gelmiyor siyah olarak kaliyor stnad by aciliyor basiyorum acma dusuna

• merhaba basima.gelen ilginc bir durum var televizyon sabah izlerken aniden karardi hicbir sekilde ekran gelmiyor siyah olarak kaliyor stnad by aciliyor basiyorum acma dusuna

• rfve kullanıcısına yanıt
    hocam merhabalar görülmeli iyisiniz inş?

soruma gelince yıllar sonra hazır vevd store açılmış ott ve ssip tv varken ucuzundan ip tv alıp arada eş dostla maç izleyelim filbox da eksik olan nat geo ları izleyelim dedim ip tv server aldım

bizim smart malum pek iyi değil hız falan ancak iş görüyor da en azından bu vevd store ra kısayol olarak tuşum 1 veya 2 yi ayarlayım diyorum olmuyor.malum tuşum 1 youtube u açıyor 2 ise kanal kaynak seçeneklerini Sözde 5 sn basınca ayarlanıyor ancak sadece kanal ayarlanıyor menüde n veya smarttan bir uygulama ayarlanmıyor?bir ara hw profilde ayarı vardı görmüştüm ancak unuttum.nasıl yaparız hocam?

• slm bende resimdeki SEG TV var bu yazılım olurmu birde yazılımı nerden bulabilirim netflıx seyredemiyorum onun için yüklemek istiyorum. tşkler
  • 
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.