Şimdi Ara

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi (209. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.309
Cevap
146
Favori
465.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm bende resimdeki SEG TV var bu yazılım olurmu birde yazılımı nerden bulabilirim netflıx seyredemiyorum onun için yüklemek istiyorum. tşkler
    [ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi

• vedatbal V kullanıcısına yanıt
    Netflix için yazılımdan ziyade modlamaya ihtiyacınız olur.

bu nedenle girayın programı ile deneyin. profile da Netflix görüyorsanız netflix i açabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar. Benim vestel 47pf9090 tv var. Bluetooth cihazi aldim. Sitede onerilen orico bta 408. Bluetooth u actim profilden ama arama yapoyor bulamoyor. Deneyen arkadaslar yazarsa sevinirim. Giray beyin programi ile actim bluetooth u.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canberkhepsev C kullanıcısına yanıt
    Tv'den orjinal yazılımı çekerek ilk sayfadaki işlemleri uyguladım.
  • Merhabal. Benim vestel 47pf9090 tv var. Bluetooth cihazi aldim. Sitede onerilen orico bta 408. Bluetooth u actim profilden ama arama yapoyor bulamoyor. Deneyen arkadaslar yazarsa sevinirim. Giray beyin programi ile actim bluetooth u.

• Merhabal. Benim vestel 47pf9090 tv var. Bluetooth cihazi aldim. Sitede onerilen orico bta 408. Bluetooth u actim profilden ama arama yapoyor bulamoyor. Deneyen arkadaslar yazarsa sevinirim. Giray beyin programi ile actim bluetooth u. Kablosuz bluetooth kulaklik baglamak istiyorum.

• Merhaba. Benim vestel 47pf9090 tv var. Bluetooth cihazi aldim. Birinci sayfada onerilen orico bta 408. Bluetooth u actim profilden ama arama yapoyor bulamoyor. Deneyen arkadaslar yazarsa sevinirim. Giray beyin programi ile actim bluetooth u. Bluetooth kulaklok baglamak istoyorum.

• valla hocam zamanında bende merak etmiştim hatta alacaktım ebay dan 30 lira küsüra geliyordu vazgeçtim.

Şimdi ilk olarak diğer cihazın görünürlüğünden emin olu in hatta başka bir telefonla teyit edin.Bağlamak istediğiniz cihaz görünür olamyabilir.

2. olarak kulaklık bağlamak istiyorsanız diğer ayarlarda kaynak kısmı var olarak hoporlör amfi seçeneği var başarılı olursanız oradan seçmeniz gerek bluetoot kulaklığı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: giraygokirmak

Bu hafta çok verimli bir hafta olacak öyle diyim. Aslında yapacaklarımı büyük ölçüde bugün itibarı ile bitirdim. Akşam kendi TV'im üzerinde denemelerimi yapacağım TV uçmaz da sağ kalırsa yarın yayınlamayı düşünüyorum. Güzel haberler: MB modeli 95 dahi olsa iki farklı TV'de çok farklı bazı parametrelerin bazılarının olup bazılarının olmadığını gördüm. Burada dikkat edilecek nokta iki TV modelinin de birebir aynı olması hatta yazılım versiyonunun da birebir aynı olması. Bu noktada arada tek fark kalıyor biri yazılım upgrade edilerek kurulmuş ve eki swprofil kalmış, diğeri full yeni yazılım atılmış ve dolayısı ile swprofil de yeni yazılıma göre güncellenmiş. Buna bir örnek mb95 olup DTS aktif edilebilen yazılım sürümü bulunurken bir başka cihazda aynı modelin swprofilinde DTS e ait hex anahtarın bulunmayışını verebilirim. Burada sizlere önerim bu işe ehil olanlar full yazılımı mutlaka yüklesin, olmayanlar servisden durumu izah ederek rica minnet full yazılım yükletsin. Gelelim az önce yazdığım ağız sulandıran DTS haberine, evet kendi TV'imde bunu denedim mb95 ve sonrası için DTS tamamdır. Sample dosyalar ve full mkv ler ile denedim. Sorunsuz tv hoperlöründen dts sesi alabiliyorum. MB95 cihazı olup yeni yazılımın audio sekmesinde DTSSupport anahtarını aktif görmeyenler full yazılım atma olayına girmeleri durumunda yüksek ihtimalle göreceklerdir (tabi sadece teorik bir tahmin başka bir açıklama bulamadım aynı model ve yazılım sürümündeki iki cihazın profillerinin farklı olmasına). Bunun dışında aktif gözlükler ile DualView in çalıştığını birebir gözlemledim yanlız bir durum var iki gözlük yerine aynı gözlüğün sağ gözü TV görüntüsünü görürken sol gözü diğer görüntüyü görüyor ses konusu normalde nasılsa bundada aynı kulaklık çıkışından hdmi görüntünün sesini veriyor :) mevcut aktif 3d gözlüklerden çinden getirip modifiye ederek (aliexpress de 11$ a buldum) kendi dualview gözlüğümü yapmayı da düsünüyorum. Muhtemelen vestel'in aktif dualview gözlüğü var ise zaten direk bu prensip ile çalışıyordur :) elimde yok o nedenle deneyemedim. Sürü sepet parametreyi ekledim, ne olduğuna emin olmadıklarınızı ellemeyin. Burada daha deneyimli kişilerin deneyimleyip sonuçlarını yazmalarını mutlaka bekleyin. Örneğin bir konu var ona değinmeden geçemeyeceğim. PortalMode parametresi 1-5 arası değer alabiliyor bu değeri 5 yaptığınızda Toshiba SmartTV portal açılıyor. Alman forumlarında bu konuda başarıya da ulaşılmış ancak ciddi bir uyarı var ki enum tipli bu tarz parametreler değiştirilirken orjinal profilde karşılığı olmayan bir rakam yazılır ise örneğin mb95 cihazın profilinde bu değerin yalnızca 0-1-2 değerlerini alabildiğini 0 portal kapalı, 1 Vestel portal ve 2 için ise Telefunken portal(vestelin aynı sadece logo farklı) olduğunu görüyorum ve bu rakamı 3 yapmaya kalkıştıklarında TV'nin Boot Loop denilen bir kısır yeniden başlatma sürecine girdiğinden bahsetmişler. Kısaca enum tipli (uygulama sizi uyaracak) parametrelerin mevcut değerlerini değiştireceğiniz zaman TV'nin full yazılımının elinizde bulunduğundan emin olunuz.

Yarın güzel haberlerle testlerimden çıkıp yayınyalabilmek ümidi ile herkese iyi haftalar diliyorum.
    Merhaba hocam Hılevel 48 uhl 950 kumanda kodu nedir acaba ?

• Merhaba. Benim vestel 47pf9090 tv var. Bluetooth cihazi aldim. Birinci sayfada onerilen orico bta 408. Bluetooth u actim profilden ama arama yapoyor bulamoyor. Deneyen arkadaslar yazarsa sevinirim. Giray beyin programi ile actim bluetooth u. Bluetooth kulaklok baglamak istoyorum.

• Konuyu açan rfve arkadaştan bir ricam olacak, ilk mesajdaki "VESTEL PROFILE READER V2" ile mb100 anakartlı bir profil dosyası için kullanmak istiyorum fakat, vestel.bat dosyasını mb100 'e göre editlememe rağmen, programı çalıştırdığımda sürekli 1kb boyutunda hw ve sw profile dosyaları oluşturuyor. Mb95 te ise sorunsuz çalışıyor ve oluşturduğu dosyaların içeriğini görebiliyorum.
    MB100 için bir sıkıntı mı var acaba.
  • karamaske0658 K kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

aynı sorun bendede var dı. Bırakmıştım artık cihazı çökertirim diye. siz sorunu çözebildiniz mi. Şu an esasında çok lazım bluetouth hoparlörle balkonda kullanmayı düşünüyorum.
  • karamaske0658 K kullanıcısına yanıt
    hocam bende aldım o bt modülden fakat bende bağlantı sağlayamadım. ne yaptım ne ettiysem bir türlü ne gördü ne de bağlantı.

Çözen arkadaşlar detaylı bilgi verirse yönlendirme yaparsa sevinirim. (aynı zamanda bu özellik 3D için de gerekli)
  • Merhaba, MB130 full yazılım linki (65UD8900'e yükleyeceğim) bulamıyorum. Elinde olan paylaşabilir mi?

Swprofile dosyasının orjinali yada bir şekilde "tam sıfırlama işlemi" de işimi görür... Harddisklerimdeki tüm bilgiler gittiği için orjinal swprofile dosyasını bulamıyorum. Menu 4725den fabrika ayarlarına dönüş yaptığımda yine Swprofile'de açtığım özellikler duruyor. Bu özellikleri istemiyorum, 3B ve PIP düzgün çalışmıyor.
  • Vestel 39PF5025 model tv de maalesef çift hatta üç tane kanal aynı numaralı çıkıyor. Bu fazlalık kanal nolarını sıralayamıyorum. Bunun gibi var mı başına gelen?

• Salperde kullanıcısına yanıt
    fabrika ayarlarına döndürüp yeniden kurmayı deneyin

• rfve kullanıcısına yanıt
    Merhaba, size bir şey soracağım.

BİM'de satılan 50" JVC televizyondan aldım. Üzerinde MB130 anakart ve V.3.62.4.0 yazılım var. Bu televizyonda "Pixellence" özelliğini aktif edemez miyim?

Televizyondan aldığım SW Profile dosyasını giraygokirmak'ın yazılımı vasıtasıyla açtım ancak programdaki "Effects-Cosmetics" başlığı altında "Pixellence" görünmüyor. Televizyonun yazılımını MB130 Vestel yazılımlarıyla güncellesem bu bölüme "Pixellence" seçeneği gelir mi?

Televizyon 4K test videolarında mükemmel renk veriyor ancak HD uydu yayınları çok soluk. 5 senelik pixellence özellikli Vestel FHD televizyonum HD uydu yayınlarında kat kat daha güzel görüntü veriyor. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • spacenet S kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun. vestel yazılımları yüklenebilir tabiki ancak pixellence kart + yazılım ile olacak birşey.
    kartta destek yoksa yinede birşey yapılamayabilir.

harici uydu ile kullanıyorsanız ufak bir ayar yapılması gerekebilir HD Kanallar için .
    Şuradaki konudan devam edebilirsiniz.
    Tavsiye FORUMU
    JVC 50'' 127 Ekran TV Kullanıcıları Ana Konu
    http://gg.gg/agj2a

Burada HD ve 4K yayın fotoları var. gayet güzel görünüyor.
    Tavsiye FORUMU
    Hata! Bazı sorunlarla karşılaştık.
    http://gg.gg/agj2s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 28 Mayıs 2018; 11:37:46 >

• rfve kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler, kodu aynı olsa bile her anakartta pixellence desteği yok demek. Bu televizyon hiç içime sinmedi 4K test videoları dışında çok soluk bir görüntüsü var, sahnelerde sanki sis varmış gibi görünüyor, beyazlar da sarıya çalıyor. Dahili uydu alıcısını kullanıyorum, ne yaptıysam düzeltemedim görüntüyü. Bir daha da market televizyonu almam sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar elinizde 17MB9x_FAZ_3_V3.3.8c_High_Config_Core_Update_Yazilim.zip yazılımı varsa paylaşabilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.