Şimdi Ara

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi (211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.309
Cevap
146
Favori
465.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu anakart versiyonunu nereden öğrenebilirim arkadaşlar?
  • Tom Waits kullanıcısına yanıt
    Menü+4725 yaparsanız açılan ekranda yazar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Televizyonum 32PF7017 - MB70. Menu + 4725 yapınca options menülerinde read-only yazıyor.USB ye read isimli klasör açıp usb operations deyince hiçbir şey aktarılmıyor.Nasıl yapabilirim?
  • Seg 48 mb95m vestel driverden indirdiğim 366l yazılımı kurarken çöktü açılmıyor ne yapabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefunken 49tu7020 tvde herhangi birşey kurmadan ip tv izleyebilirmiyim. Yoksa bu programlardan kurmalımıyım

• ali.7734 kullanıcısına yanıt
    swprofile de netflix varsa onu yükleyebilirsiniz.

ssiptv ile profile editlemeden iptv seyredebilirsiniz.

• rfve kullanıcısına yanıt
    ben baktım araştırdımama netflix gibi uygulamaları yada ne olması gerekse göremedim.
    zamanınız olduğunda
    bu linkten bakabilirmisiniz. bu tv ile izleyebilirmiyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: rfve

swprofile de netflix varsa onu yükleyebilirsiniz.

ssiptv ile profile editlemeden iptv seyredebilirsiniz.
    Şimdi a101deki toshiba tvye baktım netflix uygulaması var onda. Nerflix varsa ip tv izlenirmi yani

• ali.7734 kullanıcısına yanıt
    hayır netflix bir film - dizi izlemee platformu.

Profil editleme sorduğunuzdan onu da yazdım.

Smart tv nin smart bölümündeki ssiptv ile iptv izleyebilirsiniz.

stabilite konusunu bilmiyorum yanlız. ben kullanmıyorum çünkü

• İyi günler
    Şimdi şöyle bir problem var (sizler için basit birşeydir belki)
    MB98 anakart tan sw profiler i çekemedim
    bu usb ye dosya oluşturdum
    tv ye taktım fişten çıkardım taktım hiç birşey olmadı
    sadece power log diye boş bir txt atıyor
    ana yazılımı da bulamadım
    pvr özelliğini nasıl aktif edecem bi yardımcı olsanız
  • febege F kullanıcısına yanıt
    baya önce yazmışsın belki çözmüşsündür de profil dosyalarını almak için kumandanızdan menü + 4725 tıkladıkdan sonra en alttaki usb operationu tıklamanız lazım tabi bundan önce usb yi tv ye takmış olmanız gerekiyor. pvr gibi ayarlar içinde 1. posttaki konuyu okumanız gerekiyor detaylı şekilde anlatımı olması lazım. konu maşaAllah nerelere kadar gelmiş aylardır girmiyordum foruma bu onaya gönderde nekine usta bi onay alayım ordan
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

deneyebilirsiniz tabi.

ayrıca sw profile editleyerek orada digiturk vardı sanki onu da işaretleyerek deneyebilirsiniz.

Bende digiturk uygulaması vardı diye hatırlıyorum. Ancak canlı yayınları vermiyordu sanki
    Vestel 4K 65UD8900 modelinde de modlama oluyor mu? PVR aktif hale geliyor mu?
  • selodonanımhaber kullanıcısına yanıt
    büyük ihtimalle olur. Profile dosysini çekin ve girayin program ile editleyin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkese selam. İlk mesajdan yola çıkarak Nexon marka televizyonumu güncelledim ancak market bölümünde netflix hala gözükmüyor. Ne yapmam gerek?

• Droya kullanıcısına yanıt
    Netflix maalesef anakart uyumuda gerektiren bir uygulama .

benim tv dede gözükmüyor mesela.

Anakart uyumlu değilse netflix izleyemezsiniz.

• rfve kullanıcısına yanıt
    Daha önce gruba anakart numarasının olduğu fotoğrafı gruba atmıştım. Bir arkadaş netflixi açabilirsin demişti ama?

• Selamlar ben ben bir ara hi level'i kurcalarken kanal listesini xml olarak alma ayarını açmıştım ama hiç bir program okumuyor. Tamamen yazılım sıfırlamak da istemiyorum şimdi, nasıl yaptığımı unuttum sdx e döndürme ya da bu xml listesini okuyan bir program var mı ?
  • Selamlar. Netflix için birşey demek istiyorum. Televizyonum 43ua9400 mb100 anakart. Benim smart menüsünde Netflix uygulaması gözükmüyor. Android telefona Netflix uygulaması indirip uygulamada bulunan ekran yansıtmaya basınca youtube gibi Netflix logosu geliyor ve uygulama başlıyor. Daha sonra televizyondan normal kumanda ile kullanmaya devam ediyorum. Telefonu sadece ilk başlangıç için kullanıyorum. Belki sizlerde de işe yarar.

• yusufuras kullanıcısına yanıt
    çok faydalı bir paylaşım .

• Selamlar vs outlet mağazasından aldığım Telefunken Aurum50Uhd tv kurulumdan birgün sonra bozuldu servis tv hatalı dedi bende değişim istedim telefunken aurum50uhd model tv de 4k uhd smart dahili wifi,netflix puhu tv, dlna vwevd store hepsi vardı stabil çalışıyordu hepsi.bunun yerine bayi bana aynı televizyonum olan Telefunken Aurum50Uhd veya SEG 50SCU6000 modelini önerdi ve seg tvde 4k uhd smart dahili wifi var ve telefunken tv de olmayan dahili uydu alıcısı da var dediler kararı bana bıraktılar bende dahili uyfu alicisindan dolayı seg i istedim.netten özelliklerine baktığımda Seg 50scu6000 de smart ve wifi özelliği gözükmüyor. Bunun üzerine tekrar aradım nette smart ve wifi gözükmüyor önerdiğiniz cihazda dedim yurtdışına üretilen ihraç fazlası ürün olduğu için cihazda dahili wifi ve smart özelliği olduğunu söylediler bana.aynı model numaralı tv lerde smart ve wifili olup smart ve wifisiz olanı varmı ? Bu doğrumu ? Ve bu bana önerilen tvde smart varsa netflix puhu tv vwevd store bunları telefunkendeki gibi kullanabilirmiyim ? Bu programlar seg in smart tv sindede mevcutmu ?? Bilgi verirseniz sevinirim şimdiden herkese çok teşekkür...

• 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.