Şimdi Ara

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi (212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.309
Cevap
146
Favori
465.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk mesaja IPTV izleme ile ilgili detaylar eklenmiştir.

★★ İptv İzleme ★★

Yeni gelen Güncelleme ile birlikte artık Smart Uygulamalarda Vewd Uygulamalar Kısmı Mevcut.

• Vewd Uygulamaları Açın.

• Yukarıdan internet Seçin

• OTT Player 2 ve / veya SSIPTV yi kurun.

• Daha sonra bu uygulamalar en üstte uygulamaların kısmına kurulmuş olacak.

OTT PLAYER Kullanım

• OTT Player için bilgisayarınızdan https://ottplayer.es/ adresine girerek üyelik açın

• istediğiniz playlistleri buraya yükleyin .

• üyeliğinizi Tvdeki OTTPlayer kısmına girdiğinizde eklediğini Playlistleri ve içindeki kanalları görebileceksiniz.

• iyi seyirler..

SSIPTV Kullanım

• SSIPTV için bilgisayarınızdan
    ss-iptv.com
    Playlist editor
    http://ss-iptv.com/en/users/playlist
    adresine girin

• TV nizden SSIPTV yi açın. Settings den , Connection Code Kısmına toklayarak Kod alın.

• Bilgisayarınızdaki SSIPTV sitesindeki Sağ Altta ADD DEVICE yazan butonun yanındaki Kutuya TV deki kodu yazın .

• Şimdi eşleşme tamamlanmış olacak. Bilgisayarınızdaki bu kısma playlistlerinizi yükleyebilirsiniz. ve TV den izleyebilirsiniz.

• iyi seyirler..

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Paykasa Kart ,Astropay Kart ve Paykwik Kart satın almak ve güvenli alışveriş yapmak için

https://www.paykasacards.net/

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• rfve kullanıcısına yanıt
    bende vestel 65fa8600 tv var bu tv ye yeni yazılım geldimi en son 1 sene önce bir yazılım gelmişti kurmuştuk.. ve yukardaki ip tv yi de kullanabilirmiyiz .
  • merhaba vestel smart center uygulamasındaki follow me uygulamasının hd yayınları izleme için bir çözüm bulunmuştu konuyu bulamadım yardımcı olacak arkadaş varmı tşk.
  • cem650 kullanıcısına yanıt
    Yeni yazılım a gerek yok

SmartCenter da vevo varsa iptv kullanabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mb100 kart olan yazılıma digitürkplay geldiği söyleniyor

Mb120 varmı böyle birşey

Digitürk play lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: engineerofshit

Arkadaşlar selam,
    Öncelikle konuda emeği geçen herkese teşekkürler.Az önce SEG43SG7600 Smart TV'ye MB97 patchli yazılımı yükledim.

Patch ile birlikte Netflix uygulaması geldi, yazılım yüklendi sıkıntı yok fakat. Her yeni girişimde bein hatırla seçili olmasına rağmen kullanıcı adı ve şifreyi yeniden istiyor.

Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Şifreyi her seferinde girmemek içi ne yapmam gerekiyor?
    Merhaba, Bu sorunu mb97 anakartlı vestel televizyonumda ben de yaşıyorum çözebilen varmıdır acaba?
  • hi level 43 hl 560 televizyonum var.

bu televizyonun anakart modelini öğrenip uyumlu yazılımı nasıl güncelleyebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mlbozkurt

HiLevel Tv var A101 den almıştık. Yazılım sorgulattım birşey çıkmadı SN; 7752662701352
    43 inch mi hocam sizin ki?
  • D-SMART kolay kurulum modunda 121.Kanal Çocuk Smart ve 123. Kanal BabyTv kanal listesinde çıkmıyor. Diğer bütün kanallar çıkıyor ve sırası vs. değişenler otomatik güncellenmiştir. Bu 2 kanalda sıkıntı var, nedir ne değildir, bu sorunu yaşayan var mı?

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi

• crazymecheng C kullanıcısına yanıt
    Benimde TKGS de sözde ama kanalların bir kısmının adı farklı geliyor.

Nat geoları falan çözemedim mesela . Yani bulamadım . :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

Benimde TKGS de sözde ama kanalların bir kısmının adı farklı geliyor.

Nat geoları falan çözemedim mesela . Yani bulamadım . :)
    TKGS hiç kullanmadım. Yıllardır D-Smart CAM Modül kullanıyorum. D-Smart Kolay Kurulum modu güncelleme ve EPG konusunda çok iyi.

NatGeo ların oldugu Fox Networks Group Turkey frekansı 12461 H 20800 çok hassas ve kırılgan. Bu sepeble ince ayar gerekiyor.

• Merhabalar
    Mutfakda kulladığınız vestel tvde Kanal D ve CNN TÜRK de HD kanlları göstermiyor yazılımsal sorundan dolayı acaba sorun hala devam ediyormu yini yazılım cıktımı bu sorun için
  • Panamalı Hasta kullanıcısına yanıt
    50inc hocam

• Arkadaşlar sw profile editleyip işime yarayan düzeltmeleri yapıp tv ye yükledim fakat hw profile editi yapamdım.Eğer zahmet olmayacaksa bir arkadaşa tv nin dosyalarını göndersem benim için TRUSRS yi aktif edebilir mi?Tv nin ses kalitesi zayıf belki faydası olur.Ana kartım mb96. Ama işlemleri mb95 adıyla yapıyor.Tv nin profil dosyaları elimde hazır.Yardımcı olmak isteyen olursa çok memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meeb

hocam merhabalar görülmeli iyisiniz inş?

soruma gelince yıllar sonra hazır vevd store açılmış ott ve ssip tv varken ucuzundan ip tv alıp arada eş dostla maç izleyelim filbox da eksik olan nat geo ları izleyelim dedim ip tv server aldım

bizim smart malum pek iyi değil hız falan ancak iş görüyor da en azından bu vevd store ra kısayol olarak tuşum 1 veya 2 yi ayarlayım diyorum olmuyor.malum tuşum 1 youtube u açıyor 2 ise kanal kaynak seçeneklerini Sözde 5 sn basınca ayarlanıyor ancak sadece kanal ayarlanıyor menüde n veya smarttan bir uygulama ayarlanmıyor?bir ara hw profilde ayarı vardı görmüştüm ancak unuttum.nasıl yaparız hocam?

bu sorunun cevabını bende merak ediyorum.
    SSiptv yada ott player için kumandadan kısayol tuşu ayarlayabilir mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• yeni.üye kullanıcısına yanıt
    ben bulamadım uğraşmayı bırakıp android box aldım ucuzundan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Olsa cok guzel ve pratik olurdu. Her iki uygulamayi da denedim fena degil aslinda. Ott daha islevsel.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Digiturk playi nasıl yüklerim model 48ua8900

• strat41 S kullanıcısına yanıt
    tv'nin anakartı nedir ?..
  • 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.