Şimdi Ara

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi (212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.302
Cevap
146
Favori
469.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu televizyonun anakart modelini öğrenip uyumlu yazılımı nasıl güncelleyebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mlbozkurt

HiLevel Tv var A101 den almıştık. Yazılım sorgulattım birşey çıkmadı SN; 7752662701352
    43 inch mi hocam sizin ki?
  • D-SMART kolay kurulum modunda 121.Kanal Çocuk Smart ve 123. Kanal BabyTv kanal listesinde çıkmıyor. Diğer bütün kanallar çıkıyor ve sırası vs. değişenler otomatik güncellenmiştir. Bu 2 kanalda sıkıntı var, nedir ne değildir, bu sorunu yaşayan var mı?

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• crazymecheng C kullanıcısına yanıt
    Benimde TKGS de sözde ama kanalların bir kısmının adı farklı geliyor.

Nat geoları falan çözemedim mesela . Yani bulamadım . :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

Benimde TKGS de sözde ama kanalların bir kısmının adı farklı geliyor.

Nat geoları falan çözemedim mesela . Yani bulamadım . :)
    TKGS hiç kullanmadım. Yıllardır D-Smart CAM Modül kullanıyorum. D-Smart Kolay Kurulum modu güncelleme ve EPG konusunda çok iyi.

NatGeo ların oldugu Fox Networks Group Turkey frekansı 12461 H 20800 çok hassas ve kırılgan. Bu sepeble ince ayar gerekiyor.

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi

• Merhabalar
    Mutfakda kulladığınız vestel tvde Kanal D ve CNN TÜRK de HD kanlları göstermiyor yazılımsal sorundan dolayı acaba sorun hala devam ediyormu yini yazılım cıktımı bu sorun için
  • Panamalı Hasta kullanıcısına yanıt
    50inc hocam

• Arkadaşlar sw profile editleyip işime yarayan düzeltmeleri yapıp tv ye yükledim fakat hw profile editi yapamdım.Eğer zahmet olmayacaksa bir arkadaşa tv nin dosyalarını göndersem benim için TRUSRS yi aktif edebilir mi?Tv nin ses kalitesi zayıf belki faydası olur.Ana kartım mb96. Ama işlemleri mb95 adıyla yapıyor.Tv nin profil dosyaları elimde hazır.Yardımcı olmak isteyen olursa çok memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meeb

hocam merhabalar görülmeli iyisiniz inş?

soruma gelince yıllar sonra hazır vevd store açılmış ott ve ssip tv varken ucuzundan ip tv alıp arada eş dostla maç izleyelim filbox da eksik olan nat geo ları izleyelim dedim ip tv server aldım

bizim smart malum pek iyi değil hız falan ancak iş görüyor da en azından bu vevd store ra kısayol olarak tuşum 1 veya 2 yi ayarlayım diyorum olmuyor.malum tuşum 1 youtube u açıyor 2 ise kanal kaynak seçeneklerini Sözde 5 sn basınca ayarlanıyor ancak sadece kanal ayarlanıyor menüde n veya smarttan bir uygulama ayarlanmıyor?bir ara hw profilde ayarı vardı görmüştüm ancak unuttum.nasıl yaparız hocam?

bu sorunun cevabını bende merak ediyorum.
    SSiptv yada ott player için kumandadan kısayol tuşu ayarlayabilir mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• yeni.üye kullanıcısına yanıt
    ben bulamadım uğraşmayı bırakıp android box aldım ucuzundan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Olsa cok guzel ve pratik olurdu. Her iki uygulamayi da denedim fena degil aslinda. Ott daha islevsel.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Digiturk playi nasıl yüklerim model 48ua8900

• strat41 S kullanıcısına yanıt
    tv'nin anakartı nedir ?..
  • Arkadaşlar, epey bir aradım ancak konuya da hakim olamadığım için bulamadım sanırım.

SEG 43SC7600 numaralı televizyonuma Netflix yükleyebilir miyim? Bende yok ancak internette bazı kişilerin aynı seri numaraları tvde kendiliğinden Netlflix özelliği ile geldiğine dair bir kaç yazı okudum.

Ayrıca tvnin anakart numarasını nereden bulacağımı da bilemedim.

Yardım bekliyorum.
  • Merhabalar. Çok uzun zamandır birşeyler yazmamıştım foruma. Bu bahane ile geri dönüş yapmış oluyorum aranıza.

Neyse sormak istediğim bazı sorular olacak müsaadelerinizle. Cevaplarsanız memnun olurum.

Öncelikle belirteyim, 215 sayfanın hemen hemen %80’ini (Bazı sayfalar atlayarak da olsa) okumuşumdur. Yine de benim televizyonla alakalı birşeyler göremedim maalesef.

Cihaz SEG 50SCU6000 model olup sanırım MBoot Version: MB130NC-117 PM Version: 111 MEMC: HW_NA/SW_NA
    S/N: 7941460 700114

Şimdi bu cihaz smart değil ve ne dahili WiFi var ne de Ethernet.

Sorularıma gelince;

1.WiFi dongle bağlayarak mobil cihazdan görüntü aktarabilir miyim?

2. Eğer dongle bağlayabilirsem konu başlığında bahsedilen ayarları değiştirmek suretiyle internete, dolayısıylada cihaza smart özelliği kazandırabilir miyim?

3. Eğer yukarıdaki iki özelliğe de sahip olabilmem için gereken bir yazılım güncellemesi yapmam gerekiyor ise cihazın çıkmış yeni bir yazılım versiyonuna nasıl ulaşabilirim? Zira Vestel driver sitesinden seri numarasını girerek arama yaptırdığımda hiçbir şey bulamıyor. (Boş geliyor ekran)

4. Konular içerisinde yazılmış olan profil editleme işlemlerini yaparken hangi özellikleri açabilirim cihaz üzerinde?

Biraz uzun oldu yazdıklarım ama kusuea bakmazsınız umarım. Şimdiden çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OregonTR -- 9 Ocak 2019; 23:47:47 >

• OregonTR kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cihazdan SW profile çekerek ve girayın program ile bakarak bir bak bakalım neler

açılabiliyor orada görünür zaten.

sonra wifi takmayı vs denersin.

• İlgilendiğiniz için teşekkür, geç yazdığım için de özür dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OregonTR -- 11 Ocak 2019; 18:32:13 >
  • İyi akşamlar. Pazar günü dsmart modül siparişi geçtim ancak televizyonda kurulum sırasında digiturk kurulumu var dsmart yok. Yazılım profilinden baktım SatelliteProvider altında DigiturkSupport'un tiki var ama DsmartSupport'un tiki yok. Ben DSmartSupport un tikini açsam yazılım profilini tv ye atıp kurulum yapmayı denesem bir sorun oluşur mu acaba? Daha öncesinde Netflix i açmıştım çalışıyordu o. MB97 tv nin anakartı. Yanıtlayacak arkadaşa çok teşekkür ediyorum şimdiden.
  • Muhtemelen olmaz. bendeki MB90 tvde Dsmart kurulum var zaten.

Bu arada Modulü kullanmak için Dsmart kurulum yapmanıza gerek yok .

Mevcut dsmart kanallarını istediğiniz TV Numaralarına gruplandırarak da kullanabilirsiniz.

Modül otomatik olarak kendi kanallarının şifresini çözecektir zaten.

• Merhabalar, Nexon 42NX600 tv kullanıyorum digiturk üyeliği aldım Humax 9503 kutu ile kurulum yapıldı. Fakat bir sorun var kutu uzun süre kapalı kaldığı zaman açtığımda tv hdcp desteklemiyor scart kablo ile deneyin gibi bir uyarı veriyor (resim çekemedim). Acaba sorun tv demi yoksa digiturk kutudamı acaba. Bir çözüm öneriniz

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi varmı.

• 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.