Şimdi Ara

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi (213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.302
Cevap
146
Favori
469.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba sayın arkadaşlar, bir konuda yorumunuza ihtiyacım var.
    MB211 şasede pvr özelliğinde kumanda üzerinden REC tuşuna basınca 30 dakika bir sınırlama ile karşılaşıyorum.
    Bu video kayıtlarında bu 30 dakika sınırlamasını uzatmanın bir çözümü var mı?

Ayrıca SwProfile.BIN Patcher v1.3.1.4 gün cel olanı lazım elinde olan paylaşırsa sevinirim.
  • mb95 nexona nasil iptv programi yukleyebilirim? harici yuklenirmi? market yok cunku

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hi level tv lere vestel firmware atılıyormu arkadaşlar
    ssiptv kurmam lazım
  • Tak kullan OTT Player yaptık hocam.

Tavsiye forumundan gelişmeleri takip edebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestel 43ud8360 TV de YouTube izlerken belirsiz bir zamanda ekran kararıyor TV ne kapanıyor ne de YouTube u açıyor.
    Kumanda dan exit tuşuna basınca geri uydu kanallarına dönüyor.

Bu tip sorun yaşayan var mi bunun sebebi nedir?

• 40PF7120 için güncel yazılım linki verebilecek varmı? internetten güncellemiyor makine
  • Merhabar toshiba marka tv'im için yapılabilecek birşeyler varmı acaba .? Özellikle browserda film açtığımda tv yi kapatip reset atıyor
    [ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi

• quote:

Orijinalden alıntı: tecnikadamoguz01

Merhabar toshiba marka tv'im için yapılabilecek birşeyler varmı acaba .? Özellikle browserda film açtığımda tv yi kapatip reset atıyor
    quote:

https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-17mb211-0-43-40-cekirdek-yazilim-forumlarda-ilk-burada.507/

buraya bakın

• Bazen küçük sorunlar insanı illallah ettiriyor Vestel 65 inc TV var LG soundbar var bazen cec olarak çalışıyor bazen çalışmayor ben soundbarı kumandasından açarım. Akıllı kumanda kullanıyım dersin ayarlarsın çalışıyor sanararsın çalışmaz açsan açılır kapatsan kapanmaz , kapatsan kapanır açsan açılmaz yani hakikatten lanet olsun dedirtti bana

• mosef kullanıcısına yanıt
    Yüklersin. Bende de ondan var. Anakartın MB97 ama netflix her girişte kullanıcı adı, şifre istiyor. Bunun çözümünü bilmiyorum.
  • Seg 43sc7600 TV de Netflix uygulaması yok. Ortak wifiden telefon üzerinden ekranı yansıttığımda Netflix uygulamasını açıyor ama herhangi bir diziyi açtığımda %24e gelip takılıyor.
    Tv'de Netflix uygulaması gözükmüyor ama telden yansıtınca uygulamadan açıyor.
    Ne yapıcaz nasıl Netflix yüklücez bu TV ye

• kansavkaplan kullanıcısına yanıt
    ilk mesajdaki yöntemlerden herhangi birini seçerek Netflix i aktif etmeyi deneyin.
    büyük ihtimal olacaktır

• Konuda genellikle yazılım konuşulmuş. Benim seg televizyon küçük oğlanın üstüne düşünce ekran içi kırılmıştı. 5 yıldır sağda solda geziniyordu. Fişe taktim çalışıyor tabi görüntü yok ama ışık var. Tüm parçalara ayırdım. Bu tv içindeki ledleri nasıl yakabilirim? Kaç volt kaç amper? Cihazın kendi güç kartını direk çalıştırabilirmiyim?

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 12 Ağustos 2019; 20:35:38 >

• mesajım bulunsun
  • Merhaba,

48FA8200 tv me netflix yükleme imkanımız varmı acaba? Bir

• wnratt kullanıcısına yanıt
    İlk mesajdaki yöntemler ile deneyin. netflix değerini görüyorsanız işlemleri tamamlayınca muhtemelen açılacaktır.

• Seg 43sc7600 iptv programı destekliyor. Yükleniyor mu ?

• genesa G kullanıcısına yanıt
    Smart içinde vevd store olacak.
    onun içinde ottplayer ve ssiptv var bunları kullanabilirsin.

ottplayer bir tık daha hızlıdır.

• rfve kullanıcısına yanıt
    merhba

49ub9300 televizyonum var.Netflix ilk başta vardı hata kumandada tuşu var..Kendi kendine kayboldu yükleyemiyorum yardımcı olabilirmisin..Eski tvlere de geldimi vevd store ? Anakartım mb120
  • Merhaba,

Regal 32R6020H model bir TV satın aldım. Satın alırken dahili Wi-Fi özelliği olduğunu sanıyordum, fakat USB adaptör almak gerekiyormuş. Müşteri hizmetlerine sorduğum kadarıyla 150-160TL civarında bir fiyat söylediler. Servis dışında başka bir yerden satın alınamaz mı? Bu cihaz ile uyumlu olan adaptör chipseti nedir bilgisi olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.