Şimdi Ara

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi (214. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.302
Cevap
146
Favori
469.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tmrkn

Merhaba,

Regal 32R6020H model bir TV satın aldım. Satın alırken dahili Wi-Fi özelliği olduğunu sanıyordum, fakat USB adaptör almak gerekiyormuş. Müşteri hizmetlerine sorduğum kadarıyla 150-160TL civarında bir fiyat söylediler. Servis dışında başka bir yerden satın alınamaz mı? Bu cihaz ile uyumlu olan adaptör chipseti nedir bilgisi olan var mı?
    konuda bir yerlerde uyumlu çipset yazıyordu şuan aklımda değil.
    arama yaparsanız bulabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rfve kullanıcısına yanıt
    Bu sanırım: RT5572
    m.tr.aliexpress.com
    Online Shop YENI Ralink RT5572 300 Mbps 802.11a/b/g/n Kablosuz USB wifi adaptörü Wi Fi Alıcı ile 2DBi PCB Anten Rüya Kutusu/STB/ | Aliexpress Mobile
    https://m.tr.aliexpress.com/item/32621614921.html

Teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tmrkn T kullanıcısına yanıt
    ok.
    İlk mesaja ekleyeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: rfve

ok.
    İlk mesaja ekleyeceğim
    Hocam merhaba hi level televizyonum var usb ye çocuğum için videolar attım fakat video bitince menüye atıyor ben otomatik diğer videoya geçsin istiyorum nasıl yapacam bulamadm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calculus07 -- 13 Ekim 2019; 0:29:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: calculus07

Hocam merhaba hi level televizyonum var usb ye çocuğum için videolar attım fakat video bitince menüye atıyor ben otomatik diğer videoya geçsin istiyorum nasıl yapacam bulamadm

Alıntıları Göster
    Video larin üzerine gelince OK tuşu yerine Play tuşuna basarak video yu başlatın. 1.video bitince otomatikman 2. video ya geçecektir...

• quote:

Orijinalden alıntı: crazymecheng

Video larin üzerine gelince OK tuşu yerine Play tuşuna basarak video yu başlatın. 1.video bitince otomatikman 2. video ya geçecektir...

Alıntıları Göster
    Çok saol hocam

• Arkadaşlar merhabalar,

Şubat ayında bir Vestel 43UD8360 aldık, Smart, wifi falan. Netflix, Youtube, Amazon Prime tuşları mevcut. Bir sıkıntı olmadan kullanıyorduk.

Sonra bir gün güncelleme var dedi televizyon. Yapalım dedik. O günden sonra özellikle Netflix'te morarma, televizyonun donması vesair sıkıntılar başgösterir oldu. Servise verdik, yazılımı sıfırlayıp geri getirdiler.

Donma azalmakla beraber yok olmadı. Morarma (Netflix özelinde) bir iki kez yine oldu. Kumandanın reaksiyon hızı çok düşük, yine bu Netflix app'te çok net. Yani basıyorsunuz yarım saat sonra yanıt veriyor falan.

Bu cihaz için bir yazılım güncellemesi var mı güvenli? Nereye bakmalıyım?

Teşekkürler.
  • LeftEyeNine L kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeforumu sitesinden yazılım iste hocam
    İlk gelen yazılım I hatırlıyorsan özellikle o versiyonu talep edebilirsin

• arkadaşlar vestel in star wars çerçeveli monitör ve tv modeli var.

sıkıntım şu kapanırken ses çıkaran uzaylı sinirimi bozuyor, horrrt horrrt diye bunu yok etmem için ne yapmalıyım, sayfa 185 de yazanı denedim olmadı?

onun yerine boş yada izmir marşı vs. koyamazmıyız.

iyi günler.
  • merhaba arkadaşlar,

Hı level 48 uhl 950 tv yi A101den aldım

tvde görüntü kayma vardı belli aralıklarla yapıyordu sonradan görüntü gitti ses kaldı, herhangi bir darbe almamıştır.

Ürüne ait faturayı kaybettim A101 bu konuda yardımcı olmuyor.

Garantiden işlem görmesi için fiş yada fatura gerekmektedir, yardımcı olucak var mı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ronxmax

merhaba arkadaşlar,

Hı level 48 uhl 950 tv yi A101den aldım

tvde görüntü kayma vardı belli aralıklarla yapıyordu sonradan görüntü gitti ses kaldı, herhangi bir darbe almamıştır.

Ürüne ait faturayı kaybettim A101 bu konuda yardımcı olmuyor.

Garantiden işlem görmesi için fiş yada fatura gerekmektedir, yardımcı olucak var mı.
    Televizyon alıp fiş veya fatura kaybetmemek lazım. Aldığınız günü tam tarih olarak biliyorsanız, kartla falan aldıysanız ekstrenizde yazar, A101'de yetkili biriyle görüşün, fatura nüshasını vermeleri lazım diye düşünüyorum.

Diğer taraftan TV'yi Vestel Servise kurdurduysanız zaten faturaya ihtiyaç olmaz diye düşünüyorum. Ama onlarda iade veya değişim gerektiren durumlarda fatura istiyorlar.

• crazymecheng C kullanıcısına yanıt
    Merhaba

ürün bizim bulunduğumuz bölgede ki mağazada yoktu telefon numaramı aldılar WhatsApp'tan konum geldi gittim ve o mağazadan peşin olaraktan ürünü aldım

zaten gittiğim mağazada şehrin bir ucundaydı şu an tekrardan gitsem bulmam çok zor

elimde sadece televizyonun seri numarası mevcut faturanın kime ait olduğu

bunları a101'e bildirmeme rağmen yardımcı olunmadı

• 01Mrt kullanıcısına yanıt
    Ustam aynı sorun bende de var (MB96) sürümü için yazılımlar yasaklanmış televizyonların ekran kartlarını çökertiyormuş bu yüzden yazılımlar riskli ve kullanılmıyor bende buradan öğrendim seninde haberin olsun istedim

• merhaba,

HL43DLK010 hi-level tv var, AT-16038 modül var. Berbat bir smart tv, youtube ve netflix yok. dlna yok. buna kurabileceğim bir yazılım var mı? cihaz üzerinden güncelleme denetleyemedim internete bağlı değil hatası veriyor- ki bağlı.
  • evde nexon tv var 1 tane 2 haftadır youtube çalışmamaya başladı, logoda kalıyor açınca. belli bir çözümü var mı bunun
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Maalesef vestel artık youtube konusunda güncelleme yapmıyor.

Şöyle pratik olarak Youtube ve Online Dizi ve Filmleri TV ye göndererek çözebilirsiniz.

Web Video Caster Uygulamasını telefon veya tabletinize indirin.
    Programın içindeki tarayıcısından ister youtube dan ister başka bir kaynaktan videoyu bulun ve TV ye gönderin.

Android
    play.google.com
    Web Video Cast |TV/Chromecast/Roku/+ için Tarayıcı - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.instantbits.cast.webvideo&hl=tr

IOS

• Merhabalar nexon 40NX590 modeli Tv'im var. MB96 v.3.7.3i sürümü yüklü. Daha güncel sürümü var mı? Varsa paylaşır mısınız aradım bulamadım. Uygulamaları çok geç açıyor eminim artık güncelleme desteği de verilmiyordur, ama bi nebze olsun güncel sürümü yükleyebilirsem daha iyi performans alabileceğimi umut ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

• Arkadaşlar merhaba,
    hitachi 32HXS46 model tv için MB95_ driver arıyorum önceden vestel sitesinden indiriliyormuş ama artık izin verilmiyor
    MB95 driver nasıl bulabilirim ?
  • Tavsiye forumu .com a yazarsanız oradan yardımcı olurlar

• quote:

Orijinalden alıntı: rfve

Tavsiye forumu .com a yazarsanız oradan yardımcı olurlar
    hocam oradakiler forumda MB95 için destek vermiyoruz diye yazmışlar oysa driver ver sorumluluk size ait diyebilirler
    bir kaç tane mb95 buldum fakat benim tv hitachi olduğu için desteklemedi yükledikten sonra bir aha açılmıyor bir başka versiyon da ekran ters gelip piksel bozulması oluyor bulabilsem jvc toshiba da deneyeceğim
  • 
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.