Şimdi Ara

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi (215. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.309
Cevap
146
Favori
465.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

HL43DLK010 hi-level tv var, AT-16038 modül var. Berbat bir smart tv, youtube ve netflix yok. dlna yok. buna kurabileceğim bir yazılım var mı? cihaz üzerinden güncelleme denetleyemedim internete bağlı değil hatası veriyor- ki bağlı.
  • evde nexon tv var 1 tane 2 haftadır youtube çalışmamaya başladı, logoda kalıyor açınca. belli bir çözümü var mı bunun
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Maalesef vestel artık youtube konusunda güncelleme yapmıyor.

Şöyle pratik olarak Youtube ve Online Dizi ve Filmleri TV ye göndererek çözebilirsiniz.

Web Video Caster Uygulamasını telefon veya tabletinize indirin.
    Programın içindeki tarayıcısından ister youtube dan ister başka bir kaynaktan videoyu bulun ve TV ye gönderin.

Android
    play.google.com
    Web Video Cast |TV/Chromecast/Roku/+ için Tarayıcı - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.instantbits.cast.webvideo&hl=tr

IOS

• Merhabalar nexon 40NX590 modeli Tv'im var. MB96 v.3.7.3i sürümü yüklü. Daha güncel sürümü var mı? Varsa paylaşır mısınız aradım bulamadım. Uygulamaları çok geç açıyor eminim artık güncelleme desteği de verilmiyordur, ama bi nebze olsun güncel sürümü yükleyebilirsem daha iyi performans alabileceğimi umut ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar merhaba,
    hitachi 32HXS46 model tv için MB95_ driver arıyorum önceden vestel sitesinden indiriliyormuş ama artık izin verilmiyor
    MB95 driver nasıl bulabilirim ?
  • Tavsiye forumu .com a yazarsanız oradan yardımcı olurlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

Tavsiye forumu .com a yazarsanız oradan yardımcı olurlar
    hocam oradakiler forumda MB95 için destek vermiyoruz diye yazmışlar oysa driver ver sorumluluk size ait diyebilirler
    bir kaç tane mb95 buldum fakat benim tv hitachi olduğu için desteklemedi yükledikten sonra bir aha açılmıyor bir başka versiyon da ekran ters gelip piksel bozulması oluyor bulabilsem jvc toshiba da deneyeceğim
  • 1ree 1 kullanıcısına yanıt
    destek vermiyoruz demelerindeki amaç MB9X kartlarda yazılım yüklerken çok fazla flaş yanma riski var.

flaş yanarsa servis 50 tl lik parça için işçilik ile birlikte 300-400 TL para istiyor.
    o nedenle böyle bir durumda kalmamanız için yazılım verilmiyor / tavsiye edilmiyor.

çok can sıkıcı sistemsel bir arıza yok ise yazılım yüklememenizi bende tavsiye ederim. zaten yazılım ile hemen hiçbirşey değişmiyor.

yine de sistemsel sorun var ise yazılım isteme konusuna seri numarasını yazarsanız yardımcı olurlar muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

destek vermiyoruz demelerindeki amaç MB9X kartlarda yazılım yüklerken çok fazla flaş yanma riski var.

flaş yanarsa servis 50 tl lik parça için işçilik ile birlikte 300-400 TL para istiyor.
    o nedenle böyle bir durumda kalmamanız için yazılım verilmiyor / tavsiye edilmiyor.

çok can sıkıcı sistemsel bir arıza yok ise yazılım yüklememenizi bende tavsiye ederim. zaten yazılım ile hemen hiçbirşey değişmiyor.

yine de sistemsel sorun var ise yazılım isteme konusuna seri numarasını yazarsanız yardımcı olurlar muhtemelen.
    yazılım bulamayacağımı hic hesaplamadan tv den bakıp mb95 görünce driver aradım vestel tv ler için mb95 vardı aynıdır diye düşünüp usb diske yazılımı atıp 1505 ile çalıştırınca bir daha geri alma şansım olmadı şimdi tv hiç çalışmıyor buldugum kurtarma yazılımını attım bu defa da ekran ters geldı ve pikseller bozuk yazılar okunmuyor hal böyle olunca buradan yardım istedim hitachi tv için olanı hiç bir forumda bulamadım servislere de güvenmiyorum gelip kart yanmış diyecek kart ve işçilik yazacak dediğiniz gibi 400 den aşağı almaz oysa yazılımı bulsam şansımı denerim. konuyla ilgili bilgi vererek yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim

Hocam aynı şekilde tavsiye forumuna yaz full yazılım isteme konusuna
    Tv seri numarası da yaz mutlaka yanıt alırsın
    Tavsiye FORUMU
    VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu
    https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-uretimi-tum-urunler-icin-full-yazilim-talep-konusu.446
  • rfve kullanıcısına yanıt
    üye olup isteyeceğim, teşekkür ederim
  • Merhaba Sevgili Üstadlar;

Geçtiğimiz Şubat ayında A101 den aldığım 49" HI LEVEL tv logo ekranına kadar açılıp sonra tekrar kendini yeniden başlatıyor bu konuyla alakalı bana yardımcı olabilir misiniz ?

Dip Not : Ürün Vestel Üretimi DEĞİLDİR. Atmaca Elektronik üretimi
    [ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi

• bu ıptv programlarını ana menuye atmanın yolu var mıdır acep?
  • 55uhl960 model vestel üretimi hilevel aldım.

bu modlamayı yaparsam menü değişecek mi, vestel yazılımı güncellemesi mi alacak ne değişecek?

çok memnunum şuan, tek sıkıntı marketi saçmalık spotfy bile yok açıkçası netflix ve youtube var o kadar.

hdr dinamik kontrast ne varsa kapayan biriyim, pixellence falan da açmam büyük ihtimal sevmiyorum yapay efektleri. en doğal saf görüntü hoşuma gidiyor.

yapmalı mıyım? vestel marketi falan gelecekse yapayım. ne yapmalı?
  • 42 pf 9060 televizyonda wireles display özelliği açabilen var mı acaba
  • 48uhl950 hi level üzerinde bazı ayarları açtım hepsi çalışıyor netflix geldi canlı yayın oynatma, çifte ekran aktif vs.

Yalnız pixellence ve follow tv aktif ettiğim halde menüde bulamadım, bir de turkcell tv 404 hatası verdi niyeyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 17 Kasım 2020; 17:19:58 >
  • My tv says there is no support for HDCP so my STB won't work over HDMI. I have to use Scart and don't have nice image. Is there a way to enable HDCP for my TV. I send the pictures with information.

Kod

Yığını:
    Televizyonum HDCP için destek olmadığını söylüyor, bu yüzden STB'm HDMI üzerinden çalışmıyor. Scart kullanmalıyım ve güzel bir imaja sahip değilim. Televizyonum için HDCP'yi etkinleştirmenin bir yolu var mı? Resimleri bilgilerle gönderiyorum.

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi

• davidTur D kullanıcısına yanıt

Hello David. Your TV has an mb90 motherboard, i guess. Can not be understood from the first picture. (MB9....)

I have now examined the swprofile file my TV, but I couldn't find anything about HDCP settings. Download Vestel Toolbox (http://www.bekozap.com/vestel-tv-ve-vestel-urunu-tvlerin-yazilimiyla-oynama-7/, website turkish, translate to english) and download your TV's swprofile file to a flash memory and analyze it with this program.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 21 Kasım 2020; 23:5:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Hello David. Your TV has an mb90 motherboard, i guess. Can not be understood from the first picture. (MB9....)

I have now examined the swprofile file my TV, but I couldn't find anything about HDCP settings. Download Vestel Toolbox (http://www.bekozap.com/vestel-tv-ve-vestel-urunu-tvlerin-yazilimiyla-oynama-7/, website turkish, translate to english) and download your TV's swprofile file to a flash memory and analyze it with this program.

Thank you I will try that, I think my TV is MB95 from Hitachi Subbrend of Vestel 32HYC41. It's older model, I have read earlier in this topic that some people were able to flash HDCP and HDCP2 files from another same board somehow but I don't know Turkish so I don't know the exact procedure.

Kod

Yığını:
    Teşekkür ederim deneyeceğim, sanırım benim televizyonum Vestel 32HYC41 modelinin Hitachi Sub brendinden MB95. Daha eski model, bu konuda daha önce okudum ki, bazı insanlar bir şekilde başka bir panodan HDCP ve HDCP2 dosyalarını flash edebiliyorlardı ama Türkçe bilmiyorum, bu yüzden prosedürü tam olarak bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.