Şimdi Ara

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.309
Cevap
146
Favori
466.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yokmu yardım edebilecek kimse ?
  • hdmi bağlantılarından ARC özelliği olana bağladınmı?
    arkaya bak biri arc özellikli olacak,
    sonra sorunsuz açılması lazım,
    ayrıca 2D den 3D ye çok basit,
    kullanma klavuzunu okuyacaksın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

hdmi bağlantılarından ARC özelliği olana bağladınmı?
    arkaya bak biri arc özellikli olacak,
    sonra sorunsuz açılması lazım,
    ayrıca 2D den 3D ye çok basit,
    kullanma klavuzunu okuyacaksın.

ARC özellikli olan hangisi bilmiyorum ama tek tek hepsine bağladım denedim olmadı..ilk görüntü güzel geliyo 2-3 sn sonra gidiyor..2Dden 3Dye çevirmeyide vga slotundan pc ye bağlı iken yapmayı sordum..normalde tv esnasında yada filmde nasıl yapılıyor diye sormamıştım ve klavuzu emin ol hatim ettim ama ne çare olur iş değil hiç bir soruna çare bulamadım..
  • 2D den 3D ye geçiş için digital sinyal olmalı
    yani hdmi veya tuner gerekir,
    vga olmaz ki bu klavuzda yazar.

gelelim pc den bağlantıya,
    olmaması tv nin değil, pc nin sorunudur,
    ekran kartınız ile ilgili forumda arayın.

• ihtiyacınız olan şey 3D destekli bir hdmi kablosu (1.4) olarak piyasada geçer birde ekran kartınızın desteklemesi ben şuan dediğiniz işlemi sorunsuz yapmaktayım. yada istersen tvden sanal 3D yi açabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar. Benim amfimin Coaxiel ve stereo girişleri var. Bu Tv'den amfiye nasıl bağlantı yapabilirim.
    Teşekkürler.

• arkadaşlar tv ye hdmi kablosu ile pc yi bağladım ve pes 2013 açtım oyun oynarken ekranda dalgalanmalar oldu bu sorunu nasıl çözücem ?
  • pc de ekran kartı ayarlarını kurcalayacaksın,
    tv de sorun olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: hipokratales

arkadaşlar tv ye hdmi kablosu ile pc yi bağladım ve pes 2013 açtım oyun oynarken ekranda dalgalanmalar oldu bu sorunu nasıl çözücem ?

dalgalanmalar dediğiniz yatay şerit halinde görüntü kaymasıysa oyun ayarlarındam çerçeve atlamayı kapatmanızı öneririm

• 1899 TL 42PF9060 1 yıllık tafartar paket+ digitürk HD + 2 keyif paketi
    alarak vestel TV'liler arasına katıldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muammerakgun

1899 TL 42PF9060 1 yıllık tafartar paket+ digitürk HD + 2 keyif paketi

hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: muammerakgun

1899 TL 42PF9060 1 yıllık tafartar paket+ digitürk HD + 2 keyif paketi

hayırlı olsun

şu kumandayı ne etçez yaw çok sert ve bazen çalışmıyor

• sonunda servisin bir türlü beceremediği,
    vestel air mouse kurulumunu yaptırdım.
    servisten daha kidemli şefleri geldi,
    bir tık ile halloldu.
    konu şuymuş,
    kullanım kılavuzundaki kurulumda kumandanın önce v+ sonra p+ basılacak diyor,
    meğerse bu 9090 model içinmiş,
    9060 için önce p+ sonra v+ basılınca sorun bitti

şimdi gelelim kumandaya,
    çok kaliteli malzemesi var,
    kumandadan şunları kontrol ediyorsunuz.
    - on/off
    - mute
    - ses v +-
    - dört yöne hareket tuşları ve ortasında "ok"
    - kanal p +-
    - back (geri tuşu)
    - smart tuşu
    - source(kaynak tuşu)

internet browsera girince mouse okunu bu kumanda ile gezdirebiliyorsunuz
    tuşlar çok kullanışlı ufak bir temasla rahat çalışıyor,
    yukarda bahsettiğim tuşlar haricinde işim olursa ana kumandayı kullanıyorum.

• helyhansen kullanıcısına yanıt
    Benim kumandamda da aynı problem vardı. Özellikle kumandanın "OK" tuşuna çok sert basmak gerekiyordu. Vestel müşteri hizmetlerine mail attım. Kumandanın algılamasında problem olduğunu yazdım. Ertesi gün beni müşteri hizmetlerinden aradılar. Kumandanın ücretle değiştiğini söylediler. Bende hem Sanayi Bakanlığına hemde TSE'ye şikayet edeceğimi söyleyince bana servisi gönderip bir kontrol edelim dediler. Ertesi gün gelip TV kumandasını ücretsiz değiştirdiler.

• yorumlariniz icin tesekkurler, bende bugun 47pf9060 satin aldim. okudugum kadariyla bu televizyonun tek sorunu dts ses cozumleyememesi fakat bunuda hd filmleri bilgisayara indirdikten sonra gerekli programla farkli bir ses formatina cevirerek halletmeyi dusunuyorum. 2 sene once lg televizyonda ayni dts sorunu vardi 3d filmlerde ve cok sorun olmadan format degisikligi yapilabiliyordu.

burdaki yorumlari okuyarak turk urunlerine karsi olan on yargimi yenerek bayagi bir para doktum, haydi hayirlisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakoyunn -- 23 Aralık 2013; 17:30:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakoyunn

yorumlariniz icin tesekkurler, bende bugun 47pf9060 satin aldim. okudugum kadariyla bu televizyonun tek sorunu dts ses cozumleyememesi fakat bunuda hd filmleri bilgisayara indirdikten sonra gerekli programla farkli bir ses formatina cevirerek halletmeyi dusunuyorum. 2 sene once lg televizyonda ayni dts sorunu vardi 3d filmlerde ve cok sorun olmadan format degisikligi yapilabiliyordu.

burdaki yorumlari okuyarak turk urunlerine karsi olan on yargimi yenerek bayagi bir para doktum, haydi hayirlisi

dostum nerden aldın ve kaç liraya bence 42pf9060 alacağımda
  • quote:

yorumlariniz icin tesekkurler, bende bugun 47pf9060 satin aldim. okudugum kadariyla bu televizyonun tek sorunu dts ses cozumleyememesi fakat bunuda hd filmleri bilgisayara indirdikten sonra gerekli programla farkli bir ses formatina cevirerek halletmeyi dusunuyorum. 2 sene once lg televizyonda ayni dts sorunu vardi 3d filmlerde ve cok sorun olmadan format degisikligi yapilabiliyordu.

hocam hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: hagarahugarahu

Benim kumandamda da aynı problem vardı. Özellikle kumandanın "OK" tuşuna çok sert basmak gerekiyordu. Vestel müşteri hizmetlerine mail attım. Kumandanın algılamasında problem olduğunu yazdım. Ertesi gün beni müşteri hizmetlerinden aradılar. Kumandanın ücretle değiştiğini söylediler. Bende hem Sanayi Bakanlığına hemde TSE'ye şikayet edeceğimi söyleyince bana servisi gönderip bir kontrol edelim dediler. Ertesi gün gelip TV kumandasını ücretsiz değiştirdiler.

en önemli noktayı yazmamışsın,

yeni kumandada tuşlar nasıl, fark varmı?

bekliyoruz.

• helyhansen kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim, gold.com.tr den 2049 liraya aldim 4 lirada kargo ucreti varmis. Gozluk ve askisida dahil fiyata.

Bugun saat 3.30 da siparisi verdim kargoya vermisler bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakoyunn -- 23 Aralık 2013; 20:04:16 >
  • quote:

Tesekkur ederim, gold.com.tr den 2049 liraya aldim 4 lirada kargo ucreti varmis. Gozluk ve askisida dahil fiyata.

Bugun saat 3.30 da siparisi verdim kargoya vermisler bile.

Nası ya? Vestelden alsanız 1899 tl. Vestel mağazasından alsanız 1800e iniyorlar. İndirim koduyla 1500e düşüyor. Neden golddan aldınız ki?

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.