Şimdi Ara

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.309
Cevap
146
Favori
466.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hem dinamik, hem arka aydınlatma maksimum olacak, led ışıklara belli olmayacak,
    yok böyle bir televizyon.

foto çekmeye gerek yok,
    benimde aynı,
    ama,
    sen bu ayarlarda tv izleyeceksen,
    vah o gözlere derim.

kolay gelsin.
  • buyrun bu da benim ilk fotoğraflarım. atv hd ve sd yayını çektim. kontrast ve parlaklığı düşüreceğim. fazla renk sevmiyorum. hd yayınlar harika. sd ler ise kanaldan kanala farkediyo. mesela cnbce iyi tgrt rezalet.

menü çok pratik. kolayın da kolayı.
    uydu kanal geçiş hızı lg la620ye göre bariz daha hızlı.
    [ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi

• quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

Fazla pimpiriklisin dostum.
    hem dinamik, hem arka aydınlatma maksimum olacak, led ışıklara belli olmayacak,
    yok böyle bir televizyon.

foto çekmeye gerek yok,
    benimde aynı,
    ama,
    sen bu ayarlarda tv izleyeceksen,
    vah o gözlere derim.

kolay gelsin.

Yok ya,bende dinamikde seyretmiyorum.Doğal mod ve düşük arka ışık benim tercihim.Ancak böyle bir modda hatalar ortaya daha net çıkıyor diye o modu yazdım.
    İlk tv'de arka ışık siyah görüntünün üzerine binecek kadar belliydi.Serviste nihayetinde kabul etti.Panel derken tv komple değişti...Şans bu ya şimdide kayıt yapmıyor.Usb bağladım,video falan oynatıyor,kayıtta tık yok.Eskiden biçimlendireyim falan diyordu,oda yok.Servisi aradım,yeni yazılım getirecekler.Yazılımın gelmesini bekliyorlarmış.Üçüncü günü bu beklediğim.Kargoyla geliyor sanki.Üzerindeki yazılım 2.2.4t bakalım ne olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: sebzelicorba

buyrun bu da benim ilk fotoğraflarım. atv hd ve sd yayını çektim. kontrast ve parlaklığı düşüreceğim. fazla renk sevmiyorum. hd yayınlar harika. sd ler ise kanaldan kanala farkediyo. mesela cnbce iyi tgrt rezalet.

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi

İnternete baglanabildimi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu televizyonun 47 ekranı dün geldi ve 1 gündür kullanıyorum. deneyebildiğim her şeyini denedim. televizyon bölümündeki yorumları okuyarak bu tv yi almaya karar verdim o yüzden en azından belki başkalarına yardımcı olur diye bende kendi fikrimi söylemek istiyorum.

tv yi gold.com.tr den aldım 2049 tl ye, 100 lira bonus kazandık 1949 liraya denk geldi.

televizyonun dizaynı çok hoş, çerçevesi gayet şık görünüyor, ben tv masasının üstüne koydum ama duvara asılsa bile çok güzel görüneceği kesin.

görüntü kalitesi gerçekten güzel, hd kanallar ve filmler çok canlı. ilk birkaç saat içerisinde insan güzel bir tercih yapmışım diye mutlu oluyor görüntüleri izledikten sonra. bazı sd kanallar hd kalitesini aratmıyor. harika görüntü var ama sanırım sd kanalların da kendi arasında kalite farkı var mesela ulusal tv çamur gibi görünüyor fakat bunun tv ile ilgisi olmadığını düşünüyorum.

televizyonun dahili uydu alıcısı çok kullanışlı, bizim sitede uydu bağlantısı var kabloyu taktıktan 10 saniye sonra kurulum bitti ve şu anda kendi uydu alıcısını kullanıyorum ve dsmart aldığım için pişman oldum diyebilirim. kanal geçişleri gayet hızlı, hiçbir şekilde sizi rahatsız etmiyor. televizyonun en büyük artısı görüntü kalitesi ve dizaynı, gerçekten çok memnun kaldım. 3d filmler yine çok güzel.

gelelim usb ve usb üzerinden izlenen filmlere.

klasör olarak listeleme ayarlardan seçilebiliyormuş, bu sorun ortadan kalkınca herhangi bir sıkıntısı kalmadı.

evet dts ses formatını oynatmıyor, filmler sessiz oluyor ama bunun birçok çözümü var mesela dts ses formatını küçük bir işlem sonrasında başka bir formata çevirmek.

gelelim smart tv kısmına,

smart tv den beklentim yoktu ve tahmin ettiğim gibi oldu. ben televizyonu kabloyla bağladım internete. ve evdeki net 25mbit fiber, web sayfalarının açılması idare eder olsada yarım saat falan internette surf yaptıktan sonra yeter be diyorsunuz. kimse bilgisayar başından kalkıpta bu televizyonun başına geçip internete girmez. ayrıca tv deki uygulamalar kısıtlı ve işe yaramaz bana göre. tek beğendiğim youtube, sabah gazetesi ve ntvhava uygulamaları oldu. onun haricinde benim için işe yarar birşey yok. zaten bundan sonra kullanacağımı hiç sanmıyorum smart tv kısmını. ben smart tv kısmını kullanırken iphone ekranını mouse ve klavye olarak kullanabileceğiniz uygulamayı kullandım. ve bu smart tv kıyaslamam başka tv markalarına karşı değil, bilgisayara karşı.

smart tv sadece vestelde değil şimdiye kadar kullandığım diğer tv lerde aynı şekildeydi: yavaş ve zahmetli. şu anda bu sorunun kaynağı sanki işlemci gücünde gibi. televizyon tıklamalara geç yanıt veriyor.

özetle televizyon bana göre harika, çünkü görüntü kalitesi gerçekten güzel. adı üstünde televizyon ve benim kişisel olarak bir televizyondan beklentim kaliteli ve canlı görüntü. bu televizyonda bu gayet güzel başarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakoyunn -- 26 Aralık 2013; 15:15:13 >

• lazpanyol kullanıcısına yanıt
    wifi cihazı almadım. pcden giriyorum ben tvden girmem ki.
  • karakoyunn kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun. o usbde klasör liseteme özelliği ayarlarda var. bende de 42 inçlik modeli vvar 1 ay oldu alalı görüntü kaltesi harika en güzel yönüde maçlarda çimler bile gözüküyor ayrıca biss şifresinde çözüyor.
  • quote:

Himm yani sadece görüntü kalitesi için aldiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: karakoyunn

bu televizyonun 47 ekranı dün geldi ve 1 gündür kullanıyorum. deneyebildiğim her şeyini denedim. televizyon bölümündeki yorumları okuyarak bu tv yi almaya karar verdim o yüzden en azından belki başkalarına yardımcı olur diye bende kendi fikrimi söylemek istiyorum.

tv yi gold.com.tr den aldım 2049 tl ye, 100 lira bonus kazandık 1949 liraya denk geldi.

televizyonun dizaynı çok hoş, çerçevesi gayet şık görünüyor, ben tv masasının üstüne koydum ama duvara asılsa bile çok güzel görüneceği kesin.

görüntü kalitesi gerçekten güzel, hd kanallar ve filmler çok canlı. ilk birkaç saat içerisinde insan güzel bir tercih yapmışım diye mutlu oluyor görüntüleri izledikten sonra. bazı sd kanallar hd kalitesini aratmıyor. harika görüntü var ama sanırım sd kanalların da kendi arasında kalite farkı var mesela ulusal tv çamur gibi görünüyor fakat bunun tv ile ilgisi olmadığını düşünüyorum.

televizyonun dahili uydu alıcısı çok kullanışlı, bizim sitede uydu bağlantısı var kabloyu taktıktan 10 saniye sonra kurulum bitti ve şu anda kendi uydu alıcısını kullanıyorum ve dsmart aldığım için pişman oldum diyebilirim. kanal geçişleri gayet hızlı, hiçbir şekilde sizi rahatsız etmiyor. televizyonun en büyük artısı görüntü kalitesi ve dizaynı, gerçekten çok memnun kaldım. 3d filmler yine çok güzel.

gelelim usb ve usb üzerinden izlenen filmlere.

beni rahatsız eden ve hayal kırıklığı yaratan şey usb taktıgınızda filmler, müzikler ve resimler klasör olarak görüntülenemiyor. mesela benim harici diskte 30 a yakın 3d ve hd film var ve her usbyi taktığımda yaklaşık 5 dakika boyunca harici diski tarayıp size o filmleri listeliyor. mesela aynı diskte 25bin mp3 parçası var ve onu denemedim dahi, eminim daha uzun sürecektir. fotoğraflarıda klasör olarak görüntüleyemedim. aslında bu durum pek mantıklı değil belki ayarlardan bunu değiştirebiliriz.

500gb harici diski her çıkartıp taktığınızda filmleri listelemesi 5 dakika civarında olduğu için ben çözümü izleyeceğim filmleri 32gb sandiske kopyalamakta buldum. içinde 1 film olunca anında filmi açabiliyorsunuz. yani özetle büyük kapasiteli ve dolu harici diskler yavaş çalışıyor. fakat bu yavaşlık sadece film listesini görene kadar, filmleri tv gayet akıcı oynatıyor ve hiç takılma yok.

evet dts ses formatını oynatmıyor, filmler sessiz oluyor ama bunun birçok çözümü var mesela dts ses formatını küçük bir işlem sonrasında başka bir formata çevirmek.

gelelim smart tv kısmına,

smart tv den beklentim yoktu ve tahmin ettiğim gibi oldu. ben televizyonu kabloyla bağladım internete. ve evdeki net 25mbit fiber, web sayfalarının açılması idare eder olsada yarım saat falan internette surf yaptıktan sonra yeter be diyorsunuz. kimse bilgisayar başından kalkıpta bu televizyonun başına geçip internete girmez. ayrıca tv deki uygulamalar kısıtlı ve işe yaramaz bana göre. tek beğendiğim youtube, sabah gazetesi ve ntvhava uygulamaları oldu. onun haricinde benim için işe yarar birşey yok. zaten bundan sonra kullanacağımı hiç sanmıyorum smart tv kısmını. ben smart tv kısmını kullanırken iphone ekranını mouse ve klavye olarak kullanabileceğiniz uygulamayı kullandım. ve bu smart tv kıyaslamam başka tv markalarına karşı değil, bilgisayara karşı.

smart tv sadece vestelde değil şimdiye kadar kullandığım diğer tv lerde aynı şekildeydi: yavaş ve zahmetli. şu anda bu sorunun kaynağı sanki işlemci gücünde gibi. televizyon tıklamalara geç yanıt veriyor.

özetle televizyon bana göre harika, çünkü görüntü kalitesi gerçekten güzel. adı üstünde televizyon ve benim kişisel olarak bir televizyondan beklentim kaliteli ve canlı görüntü. bu televizyonda bu gayet güzel başarıyor.

Çift çekirdek Samsung f7000 seri var amcamda bilgisayarından hizliydi bu is tecrübe isi

• quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

hayırlı olsun. o usbde klasör liseteme özelliği ayarlarda var. bende de 42 inçlik modeli vvar 1 ay oldu alalı görüntü kaltesi harika en güzel yönüde maçlarda çimler bile gözüküyor ayrıca biss şifresinde çözüyor.

teşekkürler, evet klasörleme özelliğini bulabildim şimdi, neyseki forumlarda takılıyoruz birşeyler öğreniyoruz yoksa işimiz zor.
  • f9060 da micro dimming varmı acaba? birde görüntü ayarları detaylımı lg ve samsung kadar. 47la640s ,46f6340 ile 47pj9060 arasında kaldım .Smart ve 3d nin önemi yok .sadece verdiği görüntü daha iyi olsun yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qklavye -- 26 Aralık 2013; 15:16:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

İnternet için almadım.

İnternet için televizyon almam ama yan özellik olarak belki bazen kullanırım. Ben televizyon izlemek için televizyon aldım. İnternette linkleri kumandadan yazmakla uğraşamam yani bilgisayar varken :)

Ps film tv. Olay budur benim için.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

İnternet için almadım.

İnternet için televizyon almam ama yan özellik olarak belki bazen kullanırım. Ben televizyon izlemek için televizyon aldım. İnternette linkleri kumandadan yazmakla uğraşamam yani bilgisayar varken :)

Ps film tv. Olay budur benim için.

katılıyorum. pc varken tvden internete girme zorluğunu çekmek mantıksız. smart tvsini 1 kere kullandım sonra bıraktım. ilerde dsmart modül almayıda planlıyorum

• quote:

buyrun bu da benim ilk fotoğraflarım. atv hd ve sd yayını çektim. kontrast ve parlaklığı düşüreceğim. fazla renk sevmiyorum. hd yayınlar harika. sd ler ise kanaldan kanala farkediyo. mesela cnbce iyi tgrt rezalet.

SD için görüntü ayarında resim düzeltme ayarı var bi kontrol et...

• quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

quote:

SD için görüntü ayarında resim düzeltme ayarı var bi kontrol et...

Hangi ayara getireyim?

• Beyler biss ley gireceğim de nasıl olacak şifreyi nerden bulacağım bilen var mı.
    Ntvspor

• arkadaşlar galiba benim tvde banding sorunu var maçlarda belli oluyor sanki ne yapmam lazım
  • quote:

Beyler biss ley gireceğim de nasıl olacak şifreyi nerden bulacağım bilen var mı.
    Ntvspor

Aradığın yer BURASI olmasın arkadaşım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

arkadaşlar galiba benim tvde banding sorunu var maçlarda belli oluyor sanki ne yapmam lazım

Arkadaşım,bendede bulutlanma ve ışık sızma olayı vardı.Tv'yi 8. ayda aldım.30 gün dolmak üzereyken tv'yi seyretmeye başladım.(İl dışındaydım) servise fotoları çekip verdim.Hak verdiler ve paneli değiştirdiler.Oda aynı çıktı.Tekrar panel değişti.Bundada ölü piksel çıktı.Tekrar değişti panel bundada bulutlanma acaip yoğundu.Yeter yahu,panel yeri yalama oldu,değişim istiyorum dedim.Şimdi yeni tv verdiler.Allah'a şükür herşey normal boyutlarda.Diğer marka ve modellerdede aynı sorun var.şans işi bu galiba.Anlıyacağınız servisi çağıracaksınız veya birkaç foto alıp bizzat gideceksiniz... Ha,şimdide yazılım bekliyorum.Usb kayıt fonksiyonu yok.videoları oynatıyor,kayıt yapmıyor.Bakalım ne olacak.

• arkadaşlar bu tvde kayıt yaptıran ve fallow tv özelliğini kullanan varmı ben 2sinide yapamıyorum fallow tv için usb bellek taktım kullanma klavuzunda dlna atkin yap diyor yaptım qmenü tuşuna basın takip tv seçeneği var diyor ama bende böyle birşey yok qmenü içinde.
    diğer taraftanda ayarlardan kayıt kısmına giriyorum tv kitleniyor sonrada reset atıyor böyle bir sıkıntısı olan varmı? teşekkürler yazılım 2.2.4f

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi attila24 -- 27 Aralık 2013; 21:25:57 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.