Şimdi Ara

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.302
Cevap
146
Favori
469.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    suan bizimde kullanabilecegimiz indirim kodu varmı :) hepsiburadada 1600 tl idi bugun 1649 tl olmus :)
  • Benim için pvr ve follow me özelliği önemli.Mutfakda uydu yok.Mutfakdaki tv nin altına bir adet android box aldım.vesteldeki istediğim kanalı seyredebiliyorum.Hemde kumanda edebiliyorum.Bana kalırsa gerekli bir uygulama.Kişiye göre değişir tabiki.
  • burak235 B kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum ama eski kupon kodunu denedim olmuyor maalesef :( ben alırken hepsiburada da 1598 TL + 125 TL asya puan veriyordu oradan alacaktım 6 taksit oluyordu ordan almadım o yüzden.
  • vestel paypal indirim kodu bitti yazıyorum kod geçersiz diyor
  • kibar08 K kullanıcısına yanıt
    Evet bitti hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok şükür TV kuruldu (42pf9060)
    Follow me ve PVR özellikleri varmis srvisle beraber inceledik ancak bizim analog yayin olduğu için iki özellik calismdi .
    Kablo ile internete bagladik bi kaç programı demedim YouTube kanal d falan bir PC kadar hizli olmasa da gayet gizli.

Android telefonuma kurduğum uygulamalar ile telefondan kontrol de super sadece media share da videolarda ve mp3 lerde acmadi.

3d yi denedik sanal 3d olayi gayet tatmin edici .Normal 3d ye de ekstra derinlik veriyorum elektrikli testere ile aranda 1 karis kaliyor.

• blade1713 B kullanıcısına yanıt
    Evet sanal 3d zaten genelde tvlerde de gerçekçi olmuyor. Ama 3d filmlerdeki performansı iyi. Şu ana kadar izlediğim filmlerin hepsinide oynattı dts sesli değildi demekki

• quote:

Orijinalden alıntı: flat_kil

Pvr usb ye taktığınız herhangi bir diske istediğiniz programı kaydetmek demek. Follow tv ise android veya ios lu cihazlardan tv yi yönetmek denenebilir.Televizyonda ki yayının aynısını izleyebiliyorsunuz tabletten veya telefondan.

Pvr normal kaydet tusu ile olan degilmi kırmızı tuş?

ben bu sekilde kayit ediyorum usbye kırmızı tuş yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 26 Ocak 2014; 0:07:12 >
  • Key kullanıcısına yanıt
    Evet kullanım klavuzunda da öyle yazıyor

• arkadaşlar sikat vardan ben yazdım hepimizin bunu yazması dile getirmesi lazım bizleri ister ister kullanma bu özellikten mahrum edemezler sonuç ilk aldığımızda var olan bir özelliği kaldırma hakkı yok onların o bizim kazıllıms hakkımız ben dün yükledim burayı okumamsıtmı en son yalımı gidip teknik servisten aldım 2.2.4t yi yükledim gidip tekrar alıp 2.2.4f ye düşürebilirim ancak bu da demek oluyor hiç birzaman güncellemeleri alamayacağız bende böyle birseyi asla kabul etmiyorum bir yazılım yapılorsa o iyileştirme amaçlıdır herzaman bozma yok etme amaçlı olamaz bunun için ben elimden gelen ne varsa yapmaya başladım sizleride yapmaya davet ediyorum ilk olarak sikayet var a yazın ki diğer insanlarda görsün bilsin
  • lovelyboy64 L kullanıcısına yanıt
    Öyle servisten isteyince veriyorlar mı ki ?
  • flat_kil kullanıcısına yanıt
    Servis güncel yazılımı yüklemek zorunda.Yada internetten güncellemeyi açacak firma.Birde bizler olmayan birşeyi istemiyoruz ki.Var olanı yok etmişler.Hakkımızı arıyoruz yani.Benim tv'ye defalarca ( 4 defa) yazılım attılar.pvr ve follow me yüklenemedi.Şimdi anakartı değiştirecekler.Sipariş vermişler.Bekliyorum bakalım...Gıcıklık olsun diye yapmıyoruz bunu.Bu uygulama güzel bir uygulama olduğundan talep ediyoruz.444 lü hattı arayın.Bu uygulamanın tv'de olmadığını söyleyin.Ve mutlaka istediğinizi belirtin.Yüklüyorlar nihayetinde.
  • mesentr78 kullanıcısına yanıt
    Arıyacam bende mesaj atmıştım dönmediler bana birde dinamik modunun ayarlarını bozmuş bizimkiler fabrika ayarını bozmadıysanız değerleri yazar mısınız yada hangi modda izlemek gerekir ?

• flat_kil kullanıcısına yanıt
    Fabrika ayarı için ayar bölümünde (doğal-sinema-oyun ) ayarı yaptığımız yerde en altta fabrika ayarı var,ona basınca eski ayara döner...Ben doğal ayarda ve arka ışık düşük seyrediyorum...Yinede yazayım dinamik ayar değerlerini.yukarıdan,aşağıya 63-32-16-40

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesentr78 -- 25 Ocak 2014; 22:53:30 >
  • mesentr78 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdreab

cok iyi tv 1425 e peşin aldım hd görüntü cok iyi canlı bir tv kasa cok şık olmuş ayrıca

Iyi akşamlar bend tvyi alacam da o fiyata nereden aldiniz bende alacam da yer söyleyebilirmisiniz ankara da yaşıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Rosso Bianco

quote:

Orijinalden alıntı: xdreab

cok iyi tv 1425 e peşin aldım hd görüntü cok iyi canlı bir tv kasa cok şık olmuş ayrıca

Iyi akşamlar bend tvyi alacam da o fiyata nereden aldiniz bende alacam da yer söyleyebilirmisiniz ankara da yaşıyorum

Beyler ben 1598 tl idi 1350 den aldim birde kocaman sehpa aldim 1500 gibi maal oldu bana nerden aldigimi sormayin faturayı zor kestşrdim inege gidip birde garanti. Kaşelettirdim faturaya ayar çektirirken :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 28 Ocak 2014; 0:33:15 >
  • Arkadaşlar bu dts olayını bizim tv ler çözemiyor onu anladık . Ama optikden ev sinema amfimize gönderip neden alamıyoruz. Çıkışı pcm de yaptım sıkıştırılmış da yaptım nafile. Çok can sıkıcı....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumun değerli üyeleri ve 9060 sahibi arkadaşlar ben de tv almak istiyorum fakat bu tv olayında karar vermek hakikaten çok zor ve insan ne kadar çok araştırırsa o kadar çok kafası karışıyor, ben de burdaki yorumlara bakarak vestel 42pf9060 modelini almayı kafama koymuştum ki sanki sonaradan vazgeçecek gibiyim nedenlerine gelince bir bayide 7 serisinin trt hd yayınını izledim çok hoşuma gitti 7 serisi böyle ise 9 serisi mükemmeldir dedim fakat bayiye gidip yakın mesafeden birkaç kanalı canlı izleyince pek hoşuma gitmedi, sanki görüntü bulanık gibi mozaikleşiyor gibi yani tam net bir görüntü değildi sanki, burdaki yorumlarda bu modelin lg 6xx ve samsung 6xx serilerinden daha iyi olduğunu okumuştum ama değil gibi, şöyle ki lg 640 ve 660 ın görüntüsü bana daha hoş geldi, benim oyun internet smart beklentim falan yok sadece görüntüsü güzel olsun cam gibi olsun biraz da 3d si iyi olsun istiyorum, bir yerde daha gidip canlı izleyip öyle alayım diyorum ama gönlüm sanki lg ye kaydı gibi siz ne diyorsunuz yani vestel 42 pf 8575 mi 9060 mı lg 640/660 mı

• quote:

Orijinalden alıntı: odeon44

forumun değerli üyeleri ve 9060 sahibi arkadaşlar ben de tv almak istiyorum fakat bu tv olayında karar vermek hakikaten çok zor ve insan ne kadar çok araştırırsa o kadar çok kafası karışıyor, ben de burdaki yorumlara bakarak vestel 42pf9060 modelini almayı kafama koymuştum ki sanki sonaradan vazgeçecek gibiyim nedenlerine gelince bir bayide 7 serisinin trt hd yayınını izledim çok hoşuma gitti 7 serisi böyle ise 9 serisi mükemmeldir dedim fakat bayiye gidip yakın mesafeden birkaç kanalı canlı izleyince pek hoşuma gitmedi, sanki görüntü bulanık gibi mozaikleşiyor gibi yani tam net bir görüntü değildi sanki, burdaki yorumlarda bu modelin lg 6xx ve samsung 6xx serilerinden daha iyi olduğunu okumuştum ama değil gibi, şöyle ki lg 640 ve 660 ın görüntüsü bana daha hoş geldi, benim oyun internet smart beklentim falan yok sadece görüntüsü güzel olsun cam gibi olsun biraz da 3d si iyi olsun istiyorum, bir yerde daha gidip canlı izleyip öyle alayım diyorum ama gönlüm sanki lg ye kaydı gibi siz ne diyorsunuz yani vestel 42 pf 8575 mi 9060 mı lg 640/660 mı

Aynı düşünceler içindeyim ve buna verilecek mesajları takip ediyorum :) ama burası vestel konusu ve burdakiler vestel sahibi onlara 9060 iyi gelmiştirki onu almışlar Cvpları merak ediyorum :)

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.