Şimdi Ara

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.309
Cevap
146
Favori
468.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 42pf9060 tv yi almış bulunmakdayım,bugun kargoya verilmiş bi aksilik olmazsa yarın tv elimde .
    tv geldigi gibi servisi mi aramam gerekecek ?
    servis geldiginde yapmam gereken bir şey var mı ?
    tv hakkında tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim...
  • Alın size 47 pf9060 kullanma kılavuzu ---link---
    Kendi sitelerinde sayfa 15 de kayıt özellği mevcut.Gözlerine sokarsınız bunu.pvr ve follow me yapmak zorundalar.Millet hem cihazda ,hemde yazılımda ileri giderken bizimkiler geriye gidiyor nasıl işse...

• infesta kullanıcısına yanıt
    Yazilimina baktirin v2.2.4.t ise follow mr ve pvr özelliği olmuyor(benimki şuan böyle) follow me ve pvr yi kontrol ettirin ve servisi aramanız gerekiyor evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesentr78 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam katılıyorum aradıklarında aynen böyle söyleyeceğim

• yeni gelen tvnin yazılımı 2.2.4t arkadaşlar pvr ve fallow tv açık.kutudada pvr yazmakta. yukarıda panel olarak yayınlanan altın sarısı menu olan görüntü başka serinin yanılmıyorsam terronova olan seri vardı onun menü resmi kırmızılar 9060 modelinin.
    [ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi

• attila24 A kullanıcısına yanıt
    Benim kutuda da yazmıyo ama yazılımla halledilecek büyük ihtimalle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Qklavye

42pf9060 'ın paneli 60hzhttp://www.panelook.com/LC420EUN-FEF1_LG%20Display_42_LCM_overview_16477.html . 47pf9060 a göre panel frekansı,kontrası ,aydınlatma gücü vss.. düşük. Diğer markalarda nasıldır ama aynı modelin farklı boyutları arasında boyut dışında farklılık olmaması lazım. Ama Vestel bildiğin toplama OEM üreticisi olduğu için şaşmamak lazım.O an ellerine ne gelirse onu monte edip veriyorlar piyasaya. Standart yok.
    Aldık bir kere kullanıcaz ama almak isteyenler için bir daha söylüyorum uzak durun,nerden tutsanız elinizde kalıyor Vestel.

Anlasilan bunlar satmaya baslayinca kaliteyi cektiler asagiya. 9090 daki PFF1 paneli de FEP1 paneli de 120hz lik 400cd/m2 like modeller ve FEF1 panelinden bariz sekilde ustun gorunuyorlar. Simdi alacaktim ama gercekten sinir bozucu, Sonucta eger LG nin giris seviyesi 620 vs gibi modelleri ile ayni panele dondulerse zaten ayni fiyattan satiyorlar o zaman avantaji nedir bunun.

Bu modelin sahipleri servis menulerinden bir kontrol edip hangi panel oldugunu yazarlarsa en azindan durumu daha net anlariz.

• Benimki fef1 hocam

• Aynen,bendekide FEF1 panel.
  • NE PVR FOLLOW ME özelliğiymiş bütün konu kayıt özelliğine döndü, bence pireye kızıp yorgan yakmayın. şöyle bir okuyunca yorumları ben bile gaza geldim
    ULAN VESTEL üçkağıtçı nerede lan benim kayıt özelliğim diye fakat biraz düşününce PVR ve follow me özelliğinin benim için hiçbir halta yaramadığını farkettim.
    yahu tv deki bir programı kayıt etsem ne etmesem ne, siz torrent sitelerinemi çalışıyorsunuz kayıt edip programları, klipleri torrentemi koyacaksınız anlamadımki.
    koskoca tv dururken tabletden neden tv izleyeyim ben cevabını bulamadım. ya da bir filmi belgeseli neden kayıt edip saklayacağımı ve sonra tekrar izleyeceğimi birtürlü çözemedim.

eminim burdaki birkaç arkadaş için bu özellikler gerçekten önemli ve o arkadaşlar bu özelliği almak için uğraşıyorlar, ama yüzde 90ımızın
    sıradan tv izleyicileri olduğunu kabaca düşünürsek çoğu arkadaş sadece 1 kere kullanıp sonunda vesteli altettim HAKKIMI ARADIM zafer benim
    ihtiyacını giderdikten sonra hayatları boyunca bu özelliği kullanmayacaklar. tabiki hakkınız bu özelliği kullanabilmek ve vestel bu konuda kesinlikle hatalı
    fakat işinize yaramayacaksa uğraşmaya ne gerek var. ama kullanacaksanız pvr özelliğini bu gerçekten sizin hakkınız, tankla topla saldırın vestele.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakoyunn -- 24 Ocak 2014; 10:55:21 >

• merhaba konuya baştan sona bir göz attım. bende tv almayı düşünüyorum açıkçası burdaki yorumlardan sonra kafama yattı ki vesteli düşünmüyordum öncesinde. sitelere girip biraz fiyatlara baktım ama burdaki bazı arkadaşlar oldukça uygun fiyatlara almışlar. ben o fiyatları bulamadım açıkçası. en ucuz yoldan nasıl temin edebirim yaklaşık 1 ay sonra alıcam ve 47 veya 42 arasında karar kılamadım. ama ikisinden birini alıcam gibi duruyor. fiyat konusunda yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakoyunn

NE PVR FOLLOW ME özelliğiymiş bütün konu kayıt özelliğine döndü, bence pireye kızıp yorgan yakmayın. şöyle bir okuyunca yorumları ben bile gaza geldim
    ULAN VESTEL üçkağıtçı nerede lan benim kayıt özelliğim diye fakat biraz düşününce PVR ve follow me özelliğinin benim için hiçbir halta yaramadığını farkettim.
    yahu tv deki bir programı kayıt etsem ne etmesem ne, siz torrent sitelerinemi çalışıyorsunuz kayıt edip programları, klipleri torrentemi koyacaksınız anlamadımki.
    koskoca tv dururken tabletden neden tv izleyeyim ben cevabını bulamadım. ya da bir filmi belgeseli neden kayıt edip saklayacağımı ve sonra tekrar izleyeceğimi birtürlü çözemedim.

eminim burdaki birkaç arkadaş için bu özellikler gerçekten önemli ve o arkadaşlar bu özelliği almak için uğraşıyorlar, ama yüzde 90ımızın
    sıradan tv izleyicileri olduğunu kabaca düşünürsek çoğu arkadaş sadece 1 kere kullanıp sonunda vesteli altettim HAKKIMI ARADIM zafer benim
    ihtiyacını giderdikten sonra hayatları boyunca bu özelliği kullanmayacaklar. tabiki hakkınız bu özelliği kullanabilmek ve vestel bu konuda kesinlikle hatalı
    fakat işinize yaramayacaksa uğraşmaya ne gerek var. ama kullanacaksanız pvr özelliğini bu gerçekten sizin hakkınız, tankla topla saldırın vestele.

aynen katılıyorum sana , nasipse bugun de benim tv de geliyor...
    hb da dan 1600 -100 tl wp 1500 e gelmiş gibi oldu.

• Neyse banada sadece follow lazımdı ama üstünde fazla durmayacam mesaj yazmıştım ona cevap gelirse gelir gelmesse de pek önemi yok dediğiniz gibi pvr özelliği yılda belki hiç işime yaramaz yada yarasada 1-2 kez anca. Bence yeni alacak arkadaşlar bu özellikler yok diye almamazlık yapmayın tv nin performansı süper gerçekten kendi uydu alıcısıda süper benim çanak ve lnb eski 8-9 yıllık vardır paslanmış onları değiştirsem performans değişir mi ? Hd yayınlarda filan zaten bazı kanalları hiç çekmiyor sadece lnb yi mi değiştiriyim diyorum 3 d yide bu akşam deneyeceğim tivibu kullanıyorum artı olarak tivibu sd yayınlarda pek iyi değil net üzerinden olduğundan kaliteli değil ama uzaktan seyrederseniz yinede kötü değil .

Ekleme : Ben bide 1400 tl civarına mal ettim şu an memnunum sıkıntı yok taksitler düşmeden iyi ki almışım diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flat_kil -- 24 Ocak 2014; 12:55:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flat_kil

Yazilimina baktirin v2.2.4.t ise follow mr ve pvr özelliği olmuyor(benimki şuan böyle) follow me ve pvr yi kontrol ettirin ve servisi aramanız gerekiyor evet

Nedir bu iki özellik beyler?

• Key kullanıcısına yanıt
    Pvr usb ye taktığınız herhangi bir diske istediğiniz programı kaydetmek demek. Follow tv ise android veya ios lu cihazlardan tv yi yönetmek denenebilir.Televizyonda ki yayının aynısını izleyebiliyorsunuz tabletten veya telefondan.

• quote:

Neyse banada sadece follow lazımdı ama üstünde fazla durmayacam mesaj yazmıştım ona cevap gelirse gelir gelmesse de pek önemi yok dediğiniz gibi pvr özelliği yılda belki hiç işime yaramaz yada yarasada 1-2 kez anca. Bence yeni alacak arkadaşlar bu özellikler yok diye almamazlık yapmayın tv nin performansı süper gerçekten kendi uydu alıcısıda süper benim çanak ve lnb eski 8-9 yıllık vardır paslanmış onları değiştirsem performans değişir mi ? Hd yayınlarda filan zaten bazı kanalları hiç çekmiyor sadece lnb yi mi değiştiriyim diyorum 3 d yide bu akşam deneyeceğim tivibu kullanıyorum artı olarak tivibu sd yayınlarda pek iyi değil net üzerinden olduğundan kaliteli değil ama uzaktan seyrederseniz yinede kötü değil .

Ekleme : Ben bide 1400 tl civarına mal ettim şu an memnunum sıkıntı yok taksitler düşmeden iyi ki almışım diyorum.

1400 tl ye nası mal ettiniz hocam bende bi tv almak istiyorum 1700-1800 tl limitim var suan lg veya samsung düşünüyodum ama burdaki yorumlarla bu tv de kafama yatmadı degil 1400 tm ye nası mal ettiginizi ögrenebilirmiyim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: burak235

quote:

Neyse banada sadece follow lazımdı ama üstünde fazla durmayacam mesaj yazmıştım ona cevap gelirse gelir gelmesse de pek önemi yok dediğiniz gibi pvr özelliği yılda belki hiç işime yaramaz yada yarasada 1-2 kez anca. Bence yeni alacak arkadaşlar bu özellikler yok diye almamazlık yapmayın tv nin performansı süper gerçekten kendi uydu alıcısıda süper benim çanak ve lnb eski 8-9 yıllık vardır paslanmış onları değiştirsem performans değişir mi ? Hd yayınlarda filan zaten bazı kanalları hiç çekmiyor sadece lnb yi mi değiştiriyim diyorum 3 d yide bu akşam deneyeceğim tivibu kullanıyorum artı olarak tivibu sd yayınlarda pek iyi değil net üzerinden olduğundan kaliteli değil ama uzaktan seyrederseniz yinede kötü değil .

1400 tl ye nası mal ettiniz hocam bende bi tv almak istiyorum 1700-1800 tl limitim var suan lg veya samsung düşünüyodum ama burdaki yorumlarla bu tv de kafama yatmadı degil 1400 tm ye nası mal ettiginizi ögrenebilirmiyim :)

aynen bende merak ediyorum :)

• PVR özelliğinin zamnalı ve ya ani kayıttanbir başka bir faydası,
    time shifting denen zaman kaydırmadır,
    film izliyorsunuz,
    kapı çaldı kapıcı sipariş alacak,
    hepsi hepsi 3 dak sürsün,
    ama filmde 3dk önemli bir süre,
    II pause tuşuna basıyorsunuz,
    ekran donuyor, usb diske kayıt başlıyor,
    işiniz bitip dönünce, play basıyorsunuz,
    kaldığınız yerden film devam ediyor,
    reklamlar çıktığında filme yetişmiş oluyorsunuz, stop basıp normal yayını izlemeye devam ediyorsunuz.

bence bu olmazsa olmaz bir özellik günümüz tv lerde.
  • benim tv de de pvr ve followme kapalı fakat bunların hiçbirisi işime yaramıyor. bence tvde çoklu kanal görüntüleme olması gerekirdi. mesela başka bir kanalı izlerken köşede diğer kanalın küçük görüntüsü oynasa güzel olurdu. film izlerken reklam çıktığında başka kanala geçince reklamın bittiğini görüp tekrar o kanala dönmek güzel olurdu
  • Vestelin sitesinden indirim kodu + avantajix + bide benim kredi kartı kampanyam vardı 25 tl de ordan geldi tam 1400 değilde 1410 tl ye geldi sanırım

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.