Şimdi Ara

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.302
Cevap
146
Favori
469.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lovelyboy64

quote:

Orijinalden alıntı: Key

quote:

Orijinalden alıntı: lovelyboy64

quote:

Beyler elinde Türksat42E kanal listesi olan varmi.? Usbden aticamda tvye ?

Servis yonlendirecekelrini söylemislerdi yazılımı benalırsam burda paylaşma ve nasıl yukleyecegızı anlatacam arkadaslar olmazsa 2.2.4f yi paylaşırım onda vardı zaten bu özellikler onu yükleyecegız mecburen

NE ALAKA

Yanlış alıntı yapmışım kardeş

Odegilde detayli kanal list olan vatsa koyarsa buraya sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Beyler elinde Türksat42E kanal listesi olan varmi.? Usbden aticamda tvye ?

---Türksat kanal listesi---
    Arkadaşım,aslında en güzeli kendi kanal listeni kendin yapmandır.Ama mademki istedin yukarıda sadece türksat olanını verdim.İşine yarar umarım.Birçok şifreli (Tv'de çözülemeyen) kanalları sildim.Kolay gelsin.
  • Az önce müşteri hizmetlerini aradım pvr ve follow me tv için güncelleme çıkmayacakmış servisler kurabilecekmiş öyle dediler ilgilenenlere duyurulur :)

• arkadaşlar birazdan paylasacam servisteki arkadaş mail atacak 110 mb dosyayı nasıl paylaşacağım bi yardımcı olursanız sevinirim yeni güncel yazılım pvr follow me var
  • lovelyboy64 L kullanıcısına yanıt
    Hocam en basiti yandex diske atabilirsin bir çok insan alıp kullanabilir ki bekliyoruz.
    Bekliyoruz hocam da inşallah bir sorun çıkmaz garanti vs. açısından ? Onlarıda sorar mısınız ? Size de zahmet olacak ama .
  • sdrv.ms
    Microsoft OneDrive - Access files anywhere. Create docs with free Office Online.
    http://sdrv.ms/1b9eeFb
    arkadaşlar burdan idirebilirsiniz kurmak için fat32 formatlı bir flash disk lazım paylaştığım dosyanın içindekileri rardan çıkarıp fat 32 formatlı flash diskimize (3 tane dosya olacak) atıyoruz tv nin fişini çekip üst taraftaki usb portuna falshımızı takıyoruz fişi takıyoruz ve kumandadan okey tuşuna basılı tutuyoruz Vestel yazan ışıklı logonun orda ışık yanıp yanıp sönmeye başlıyor uzun bir süre bukadar baska birsey yapmıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lovelyboy64 -- 30 Ocak 2014; 18:11:36 >

Hocam bu 2.2.4.f değil değil mi ? Şu an indiriyorum inşallah herhangi bir şey olmaz garantisi falan düşmez inşallah
  • bu yazılımı 9090'da da kullanabliyor muyuz ?
  • arkadaşlar ben is yerinde olduğum için henüz yükleyemedim isterseniz bekleyin 2 saate yükleyip haber veririm servisten geldi sonuçta bi sıkıntısı oloacağını sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: flat_kil

Hocam bu 2.2.4.f değil değil mi ? Şu an indiriyorum inşallah herhangi bir şey olmaz garantisi falan düşmez inşallah

Aman dikkat arkadaşlar bu isin sonu anakart yakar ona göre bence servisi cagirin o yapsin

• bu yazılım bildiğim kadarı ile yalnızca 9060 modeli için öyle atraksiyonlara girmeyelim :D
  • adranalin güzel bişey ama :)
    ya neblieyim bende de pvr ve falow me yok..
    denesem mi acep? :D
  • O zaman sizin yapmanızı bekliyoruz hocam 2.2.4.t nin yeni güncel versiyonu heralde rar ın üstünde 2.2.4.t yazıyor çünkü. Atilla dosrum anakartla yazılım bir alakası var mıdır ki acaba ? Bilmediğimden soruyorum gerçekten .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flat_kil -- 30 Ocak 2014; 18:30:38 >
  • Arkadaslar olay tamam dediğim gibi fişi çekip USB yi üste porta takıyoruz tv nin fişini çekiyoruz kumandadan ok tuşuna basılı tutuyoruz ve fişi takıyoruz basılı tutmaya devam ediyoruz ok tuşuna vestel ışıklı logonun yanında mavi ışık yanıp yanıp sonmeye başlıyor yaklaşık 1 dakika sürüyor silme işlem ilk fişini taktığınızda ışık yanıp sonmez ve hız ışık gelmez panik yapmayın 10 15 saniye sonra yanıp sonmeye baslar yazılım 2.2.4t dair yine bunun üzerinde düzenleme yapmışlar kolay gelsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • flat_kil kullanıcısına yanıt
    Var hocam sirf bu yazılım olayi nedeniyle tv degisti

Hocam bir resim falan atabilir misiniz ?
  • Benim anakart değişti.Fabrikadan gelen yazılımla duruyor cihaz.2.2.4t yazılımı yani.Q MENÜ'ye bastığımda FollowMe Tv kapalı görünüyor ve açmaya çalıştığımda followmw cihazı bağlı değil diyor...Fakat şini yapıyor,yani harici tabletten falan kanal seyretme olayı aktif.Birde altına followme Tv to dmr diye bir bölüm açılmış.zaman kaydırma olayını yapıyor.Sizdede aynımı acaba.Yeni yazılımda Qmenü paylaşırsanız iyi olur arkadaşlar.Bendeki böyle...
    [ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesentr78 -- 30 Ocak 2014; 20:09:18 >

• [ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi [ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi [ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi

• Resim nasıl koyacak ki cek ve kullan dedim ama çıkmadı galiba

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.