Şimdi Ara

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.302
Cevap
146
Favori
469.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim TV de f yazılımı var t güncellemesini yüklersem sıkıntı çıkar mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi htepeli -- 31 Ocak 2014; 16:47:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • htepeli kullanıcısına yanıt
    Follow me tv ve pvr özelliklerinden yoksun kalırsınız hocam.

• flat_kil kullanıcısına yanıt
    Dun forumda paylaşılan güncellemede düzeldiği söylenmişti ancak hepsi t yazılımda güncellenmişti, o yuzden sordum.

• htepeli kullanıcısına yanıt
    Eğer forumdakini yüklerseniz .t olur ve follow tv artı pvr özelliğide olur ama internetten güncellerseniz olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: flat_kil

Eğer forumdakini yüklerseniz .t olur ve follow tv artı pvr özelliğide olur ama internetten güncellerseniz olmaz.

Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mesentr78

Forumun ana teması

Bende bir lira var,sendede bir lira var.Ben sana benim bir liramı verdim.Sende iki lira oldu,bende hiç kalmadı.
    Bende bir bilgi var,sendede bir bilgi var.Ben sana bendeki bilgiyi verdim.Sende iki bilgi var,bende hala bir bilgi duruyor.

Böyle düşünürsek bilgi paylaşımı harika olur vesselam.

• bide benim tv gelse 5 gün oldu daha yok
  • 3d olayın da bilgilendirirseniz sevinirim ,
    youtubeddan her hangi bi 3d actım fakat tam bi randıman alamadım .
    örnek bir link ile ayarları anlatabilirseniz sevinirim.

misal
    3DN3Dyoutube
    3D HD 1080P TEST!!! VIDEO!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=Hc0oYHx198U
    videoyu nasıl izleriz ?

yan yana ? üst üste ? sanal 3d ?
    şimdiden teşekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infesta -- 2 Şubat 2014; 18:03:55 >

• arkadaşlar şu an smartsport 2 açık şifresiz lol turnuvası yayınlıyorlar. diğer hd kanallara göre kalite çok güzel geldi. hem sd hem hd şifresiz. yakında tekrar kapanır heralde
  • Öncelikle iyi forumlar. 43pf8231 kullanıcısıyım çok fazla kullananı olmadığı için buraya yazayım üstadlardan bir fikir alırım dedim. Benim tv nin versiyonu tarih öncesi devirlerden kalma olmalı sizin ekran görüntülerine bakınca versiyonlar arasında dağlar kadar fark var. Sizce servis çağırıp yeni versiyon yükletmelimiyim. Yeni versiyonun eskiye göre ne gibi avantajı olur. Cevaplar için teşekkür ederim.
    [ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: infesta

3d olayın da bilgilendirirseniz sevinirim ,
    youtubeddan her hangi bi 3d actım fakat tam bi randıman alamadım .
    örnek bir link ile ayarları anlatabilirseniz sevinirim.

misal
    3DN3Dyoutube
    3D HD 1080P TEST!!! VIDEO!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=Hc0oYHx198U
    videoyu nasıl izleriz ?

yan yana ? üst üste ? sanal 3d ?
    şimdiden teşekkurler.

Aşağıdaki linki dene.Ve yanyana moda al.Zaten anlarsın.
    ---Keyifle izle---

• quote:

Orijinalden alıntı: cemocancem

Öncelikle iyi forumlar. 43pf8231 kullanıcısıyım çok fazla kullananı olmadığı için buraya yazayım üstadlardan bir fikir alırım dedim. Benim tv nin versiyonu tarih öncesi devirlerden kalma olmalı sizin ekran görüntülerine bakınca versiyonlar arasında dağlar kadar fark var. Sizce servis çağırıp yeni versiyon yükletmelimiyim. Yeni versiyonun eskiye göre ne gibi avantajı olur. Cevaplar için teşekkür ederim.
    [ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi

Arkadaşım,son yazılım bir öncekinden elbette iyidir.Tabi bir bug falan yoksa.Servise sor.eğer yeni sürüm varsa yüklettir bana kalırsa.Mesela bizim bir önceki yazılımda 3D derinlik ayarı yoktu.Bunda var.Bunun gibi ayrıntılar olabiliyor yani...Ama yeni yazılım derken usb kayıt özelliğini yok etmişlerdei.Bir sonrakindede tekrar yerine geldi.Ben olsam isterdim.

• arkadaşlar kablosuz için illa vestel denmi almımız lazım wifi usb adaptörü
  • cenoz C kullanıcısına yanıt
    başka yerdende alabilirsiniz.Vestel pahalı satıyor.
  • aslında dts olayıda bu şekilde bir yazılım ile yüklenebilir.
    Sadece vestel lisansını almadığı için resmi olarak desteği vermiyor.

Bence fiziki olarak tv destekliyordur.
  • Wifi usb adaptörü vestelin kimi olmalı yada başka marka usb adaptörü kullanabilirmiyiz.
  • quote:

başka marka oluyormu
    Birde kablo ile bağlansak tlf tablet vs. ile tv ye bağlantı kurabilirmiyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenoz -- 4 Şubat 2014; 20:43:11 >
  • Ya arkadaşlar sizinde tvnizin kumandayı algılamdığı oluyor mu?
    Sorun kumandada mı tv demi nasıl anlarım daha 1 haftalık tv servisi arayayım mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenoz

quote:

başka marka oluyormu
    Birde kablo ile bağlansak tlf tablet vs. ile tv ye bağlantı kurabilirmiyiz

Başka marka olmuyor zannedersem.Eğer kablo ile bağlantı yapabilirseniz daha iyi olur.cep veya tabletlede bağlantınızdada sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemchetin

Ya arkadaşlar sizinde tvnizin kumandayı algılamdığı oluyor mu?
    Sorun kumandada mı tv demi nasıl anlarım daha 1 haftalık tv servisi arayayım mı?

Kumandanın algılamadığı değilde,tv'de bir işletim sistemi ve işlemcisi olduğundan, bazen kumanda algılamıyormuş gibi hissettiriyor.Enson başıma gelen olay tv'nin kumandaya geç cevap vermesiydi.Neredeyse yeniden yazılım atacaktım.Derken aklıma usbdisk sorunlumu acaba diye geldi ki tahminim doğruymuş.Flashdiski çıkardım,sorun bitti.Formatlayıp tekrar taktım ve sorunsuz kullanıyorum...Anlıycağınız harici birşey takılıysa çıkarıp deneyin.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.