Bildirim
İlk Mod güncellendi led renk seçimi (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kaçıksinoplu
quote:
Orijinalden alıntı: profesorpc
quote:
Orijinalden alıntı: Aazam
Bunu merak ediyorum...
Aslında buraya güzel bir karaşimşek devresi de yapılabilir bence.
Karaşimşek güzel durur ama sese duyarlı ledler bence on numara olur :D
profesorpc Kaçıksinoplu =>ASLINDA TİP 31 TRANSİSTÖRLE SESE DUYARLI YAPACAKTIM AMA KARAŞİMŞEK DEVRESİ YAPACAĞIM DEDİĞİNİZ GİBİ GÜZEL OLUR
-
-
üsstüne karaşimşek altına ses duyarlı led manyağıo lur :D neyse saçmaladım sanırım :) başarılar çalışmanda :) -
quote:
üsstüne karaşimşek altına ses duyarlı led manyağıo lur :D neyse saçmaladım sanırım :) başarılar çalışmanda :)
Güzel olurdu ancak
üste orta kısıma 12 led li karasimsek devresi altta 12 tane beyaz mavi karısımı led sol basta 6 şarlı mavi kırmızı sağdada aynı şekil mavi ve kırmızı led olacak ama boyadan sonra hepsi montajlı olacak ins. hepsi sırayla -
-
quote:
Orijinalden alıntı: mengen06
quote:
üsstüne karaşimşek altına ses duyarlı led manyağıo lur :D neyse saçmaladım sanırım :) başarılar çalışmanda :)
Güzel olurdu ancak
üste orta kısıma 12 led li karasimsek devresi altta 12 tane beyaz mavi karısımı led sol basta 6 şarlı mavi kırmızı sağdada aynı şekil mavi ve kırmızı led olacak ama boyadan sonra hepsi montajlı olacak ins. hepsi sırayla
ancak onların hepsi açıldığında pek iyi gözükmez gibi geliyor bana :) -
quote:
quote:
quote:
Güzel olurdu ancak
üste orta kısıma 12 led li karasimsek devresi altta 12 tane beyaz mavi karısımı led sol basta 6 şarlı mavi kırmızı sağdada aynı şekil mavi ve kırmızı led olacak ama boyadan sonra hepsi montajlı olacak ins. hepsi sırayla
ancak onların hepsi açıldığında pek iyi gözükmez gibi geliyor bana :)
YO LEDLER GAYET CANLI ŞEKİLDE BELİRGİN SADECE FOTOGRAFI AKSAM ÇEKMEDİĞİM İÇİN BİRDE MAKİNANIN FLAŞI YÜZÜNDEN KIRMIZILAR SÖNÜK GİBİ DURUYOR BU ARA BOŞ VAKİTİM OLMADIĞINDAN DOLAYI :) DAHA LEDLER BİTMEDİ ONU BIRAK GİDİP FAN BİLE ALAMIYORUM O KADAR BİRAZ AĞIR GİDİYORUM
-
ben onu düşünmedim Flaş :D -
-
arkadaşım karaşimşek devresini yerleştirdisen video koyabilirmisin ? şu altta olan kırmızı mavi nedir ? -
malesef hazır ancak iki üç tane led eksik hafta içi inş. monte edicegim -
quote:
arkadaşım karaşimşek devresini yerleştirdisen video koyabilirmisin ? şu altta olan kırmızı mavi nedir ?
HE BİRDE MAVİ VE KIRMIZI OLAN SERİT LED -
anlamadım =D -
normalde mavi ve kırmızı led olan yerde hdd ve power ledleri vardı ancak görünümü değiştirmek için oraya şerit led attım -
Diger Dvd sürücüsünü boyayıp Hp logosunu macunlayıp kapatabilrsin ön panelden daha düz bi fotograf koyarsan yardımcı olabilirm
Bide dremel vb bişeyle anakart tablasına delikler aç ve kabloları tola çok dagınık -
-
quote:
normalde mavi ve kırmızı led olan yerde hdd ve power ledleri vardı ancak görünümü değiştirmek için oraya şerit led attım
şerit ledler hdd ledi olarak mı çalışıyor ? -
ŞERİTLEDLER POWERDAN DİREK YANIYO HDD YE BAĞLI DEĞİL
SESE DUYARLI
BU VİDEO
http://www.vidyotup.com/video/144723/SESE-DUYARLI
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mengen06 -- 6 Haziran 2011; 20:06:18 >
-
video gözükmoyr kara şimşek değilmiydi o ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X