Şimdi Ara

İlk Mod güncellendi led renk seçimi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
4.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mengen06

quote:

Orijinalden alıntı: Kaçıksinoplu

anakartın tam fotoğrafı var mı ?

p5gc-mx 1333

İlk Mod güncellendi  led renk seçimi

Benim kartıma çok benziyr ama bu küçüğü :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaçıksinoplu -- 29 Mayıs 2011; 17:12:18 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: profesorpc

quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

Bunu merak ediyorum...

Aslında buraya güzel bir karaşimşek devresi de yapılabilir bence.

Karaşimşek güzel durur ama sese duyarlı ledler bence on numara olur :D

profesorpc Kaçıksinoplu =>ASLINDA TİP 31 TRANSİSTÖRLE SESE DUYARLI YAPACAKTIM AMA KARAŞİMŞEK DEVRESİ YAPACAĞIM DEDİĞİNİZ GİBİ GÜZEL OLUR

• LEDLER GELMİŞTİ ANCAK 3mm YANLIS GELDİ DAHA SONRA 5mm LİK LEDLER GELDİ BAŞLADIM GÜZEL DURUYOR
    12 LEDLİ KARAŞİMŞEK DEVRESİ GÜZLEOLACAK
    HOŞUMA GİTTİ
  • üsstüne karaşimşek altına ses duyarlı led manyağıo lur :D neyse saçmaladım sanırım :) başarılar çalışmanda :)
  • quote:

üsstüne karaşimşek altına ses duyarlı led manyağıo lur :D neyse saçmaladım sanırım :) başarılar çalışmanda :)

Güzel olurdu ancak
    üste orta kısıma 12 led li karasimsek devresi altta 12 tane beyaz mavi karısımı led sol basta 6 şarlı mavi kırmızı sağdada aynı şekil mavi ve kırmızı led olacak ama boyadan sonra hepsi montajlı olacak ins. hepsi sırayla
  •  İlk Mod güncellendi  led renk seçimi
  • quote:

quote:

üsstüne karaşimşek altına ses duyarlı led manyağıo lur :D neyse saçmaladım sanırım :) başarılar çalışmanda :)

Güzel olurdu ancak
    üste orta kısıma 12 led li karasimsek devresi altta 12 tane beyaz mavi karısımı led sol basta 6 şarlı mavi kırmızı sağdada aynı şekil mavi ve kırmızı led olacak ama boyadan sonra hepsi montajlı olacak ins. hepsi sırayla

ancak onların hepsi açıldığında pek iyi gözükmez gibi geliyor bana :)
  • quote:

quote:

quote:

Güzel olurdu ancak

ancak onların hepsi açıldığında pek iyi gözükmez gibi geliyor bana :)

YO LEDLER GAYET CANLI ŞEKİLDE BELİRGİN SADECE FOTOGRAFI AKSAM ÇEKMEDİĞİM İÇİN BİRDE MAKİNANIN FLAŞI YÜZÜNDEN KIRMIZILAR SÖNÜK GİBİ DURUYOR BU ARA BOŞ VAKİTİM OLMADIĞINDAN DOLAYI :) DAHA LEDLER BİTMEDİ ONU BIRAK GİDİP FAN BİLE ALAMIYORUM O KADAR BİRAZ AĞIR GİDİYORUM

• ben onu düşünmedim Flaş :D
  • ARKADASLAR ÖNCELİKLE MOD ŞUAN %50 LERDE DAHA BİTMEDİ DEVAMI GELECEK İNŞ. BİRDE ANKARADA OTURANLAR İÇİN BELKİ BİR KISMINIZ BİLİR AMA BİLMEYENLER İÇİN KONYA SOKAKTAN ALDIĞIM FAN IZGARA TELİ FİYATI CAZİP GELDİ 80LİK 1,50 LİRA 12 CM 2,50 LİRA ALIRKEN PAZARLIK YAPASANIZ 50 KRS İNDİRME ŞANSINIZ VAR KAFA ŞİŞİRDİM SAYGILARIMLA DAHA FAZLASI İÇİN PM

-->DIŞINA TEKRAR BOYA YAPTIM ŞERİT LEDLERİ BAĞLADIM PLEKSİYİ KESİP ( HAVYA ) İLE IZGARA TELİ KOYDUM EGZOZ FANINI MONTE ETTİM
    ÖN PANELE KARASİMŞEK DEVRESİ HAZIRLADIM ANCAK BİR KAÇ ADET LED EKSİK (YANDI) OLDUĞU İÇİN MONTE EDEMEDİM

PLEKSİYİ TEMİZLEMEK GEREKİYOR

BİRDE LEDLERİ TAMAMLAYIPTA MONTE EDEBİLSEEYDİM ÇOK GÜZEL OLUCAKTI AMA HAFTA İÇİ BAKALIM
    DEVAM GELECEK YOLA DEVAM
    HER TÜRLÜ TAVSİYE VE YORUMA AÇIKTIR TEŞEKKÜRLER

• arkadaşım karaşimşek devresini yerleştirdisen video koyabilirmisin ? şu altta olan kırmızı mavi nedir ?
  • malesef hazır ancak iki üç tane led eksik hafta içi inş. monte edicegim
  • quote:

arkadaşım karaşimşek devresini yerleştirdisen video koyabilirmisin ? şu altta olan kırmızı mavi nedir ?

HE BİRDE MAVİ VE KIRMIZI OLAN SERİT LED
  • anlamadım =D
  • normalde mavi ve kırmızı led olan yerde hdd ve power ledleri vardı ancak görünümü değiştirmek için oraya şerit led attım
  • Diger Dvd sürücüsünü boyayıp Hp logosunu macunlayıp kapatabilrsin ön panelden daha düz bi fotograf koyarsan yardımcı olabilirm

Bide dremel vb bişeyle anakart tablasına delikler aç ve kabloları tola çok dagınık
  • KASA İÇİNDEN KABLOLARI TOPLADIN ARKA TARAFA ATTIM DAHA FAZLASINA GEREK YOK...
    BU DA ÖN PANELDEN YANLIZ
    (( Onur ALp)) Hp logosu zaten yapıştırma ben yapıstırdım eski yazıcıdan söktüm
    birazdan sese duyarlının videosuda burada

• quote:

normalde mavi ve kırmızı led olan yerde hdd ve power ledleri vardı ancak görünümü değiştirmek için oraya şerit led attım

şerit ledler hdd ledi olarak mı çalışıyor ?
  • ŞERİTLEDLER POWERDAN DİREK YANIYO HDD YE BAĞLI DEĞİL

SESE DUYARLI

BU VİDEO
    http://www.vidyotup.com/video/144723/SESE-DUYARLI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mengen06 -- 6 Haziran 2011; 20:06:18 >

• video gözükmoyr kara şimşek değilmiydi o ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.