Şimdi Ara

İlk Mod güncellendi led renk seçimi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
4.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ELİMDE FAZLADAN TİP31 VE ESKİ BİR ROJEMDEN LED VARDI ONLARI DEĞERLENDİRİYİM DEDİM
    VİDEO BİRAZDAN LİNK HATALI
    KARA ŞİMŞEK DEVRESİNİN 3 LEDİ YANDI TALİHSİZLİK YA ONU BU HAFTA İÇİ. ALABİLİRSEM HALLEDECEM
  • KASA İÇİNDEN KABLOLARI TOPLADIN ARKA TARAFA ATTIM DAHA FAZLASINA GEREK YOK...
     İlk Mod güncellendi  led renk seçimi
    BU DA ÖN PANELDEN YANLIZ
    (( Onur ALp)) Hp logosu zaten yapıştırma ben yapıstırdım eski yazıcıdan söktüm
     İlk Mod güncellendi  led renk seçimi
    birazdan sese duyarlının videosuda burada

• geçmiş olsun videoyu bekliyrouz =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçıksinoplu

video gözükmoyr kara şimşek değilmiydi o ?

BİR DE KARA ŞİMŞEK DEVRESİ ÜSTTEKİ DELİKLERE YAPACAĞIM İNŞ:

YORUM VE TAVSIYE DEVAM
  • link burda beyler ses duyarlı el yapımı

http://www.vidyotup.com/video/144724/sese-duyarlı-1

• güzel olmuş =) ama renklerin hepsi tek renk olsa daha güzel olur =)
  • öndeki ledler için bence 12volt molexten gücü al. Yoksa power ışığından aldığın için power ışığı zarar görür. Ondan sonra kasa açıldı mı açılmadı mı anlayamazsın
  • kasanın siyah tarafında çizikler war bunu fırsat blip kasayı kırmızıya boya ve ferrari amblemi yapıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheTimesOfTR38

öndeki ledler için bence 12volt molexten gücü al. Yoksa power ışığından aldığın için power ışığı zarar görür. Ondan sonra kasa açıldı mı açılmadı mı anlayamazsın

powerdan derken zaten molexten aldım arkadasım önerin için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

kasanın siyah tarafında çizikler war bunu fırsat blip kasayı kırmızıya boya ve ferrari amblemi yapıştır

kasa yeni boyandı zaten çizikler zımpara attım ancak astar vurmadığım için
    öyle gözüküyor
  • quote:

güzel olmuş =) ama renklerin hepsi tek renk olsa daha güzel olur =)

kara şimşekten sonra hepsini aynı renk yapmayı düşünüyorum
  • bu arada yeşil led denemeni tavsiye ederim :D
  • quote:

bu arada yeşil led denemeni tavsiye ederim :D

AMA KASADA MAVİ VE KIRMIZI LED AĞIRLIKLI KARMAŞA OLMAZ MI?

TAVSİYE VE YORUMA DEVAM
  • ön tarafta belli olmaz ama sen onu kasdan karşısındaki vurduğu duvarı gör :D
  • Ağırlıklı karmaşa derken?
    Bence de kırmızı mavi haricinde başka renklerde kullanmalısın. Yoksa biraz standart olur. Ya da şu şekilde yaparsın. Kırmızı mavi aydınlatman var. Başka bir ikili renk bulursun. Bir tane anahtar paneli yaparsın kendine. Canın istediği zaman k-m istediği zaman öbürü. istersen 2sini birden yak
  • yani renk cümbüşü olmaz mı dedm peki yeşile uygun hangi renk led yapmalıyım.
  • arkadaslar kasada mavi ve kırmızı ledler mevcut olup arkadaşların tavsiyesi üzerine yeşile uygun hangi renk led yapmalıyım.
  • yeşil üzerine turuncu olabilir yada beyaz ama turuncu güzel durur bence =) bu arada powerın üstündeki logoyu daha iyi yapıştırabilirsin =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaçıksinoplu -- 12 Haziran 2011; 10:11:03 >
  • bişey sorcam bendede Asus P5GC-MX/1333 anakart var ama bir turlu fan girisini bulamadım yardım edebilecek ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.