İyi gunler arkadaslar..Pro2000 Bilgisayarın kasasını elımden geldıgı kadar ve yardım alarak(AMFİBİ) yapmaya calıstım...Sizinde onerilerinizi beklerim...Daha tam olarak bitmedi... İlk olarak yan kapağı keserek başladım işleme.Bu işlemden sonra carbon kalplama alarak bilgisayarın onu hariç her yerini carbonla kapladım...Sonra AMFİBİ abimize gonderdiğim yan kapagın resmi....
Buda fan takılmış hali..
Kasaya extra olarak Eksoz fan olarak..Nanoxia FX-80 uv duyarlı fan aldım..Plexi olan bolumdeki fan ise Cooler Master 12lik Ledli Fan..Revoltec Çiftli UV ışık aldım gordugunuz gibi pek kasaya sıgdıramadım..Yaklasık 30 Cm oldugu için...
Bunlarda kasanın daha tamamlanmamış durumundaki goruntuleri..
Bu arada kasanın içinide boyamayı planlıyorum..Yeşil UV duyarlı bir boya yada siyah ile...On tarafa ise plexi kestirip goruntusu guzel olan vidalarla monte etmek istiyorum..UV ışıkları her yollada denedım ama sıgdıramadım sadece eğrilti olmasını engelleye biliyorum...PSU kabloları zaten toplu ancak cok oldukları ıcın cok yer kaplıyor onuda artık UV duyarlı bir urunle kaplıyacam..Genel olarak yeşil olarak dusunuyorum kasanın ıcını...Anakartta biostar oldugu ıcın cogu yeri UV duyarlı ancak 12lik fandamıdır bilmiyorum tam verim alamadım gibi geliyor..Kablolarını bırazda daha duzenlı toplam gerekıyor..Sizinde fikirleriniz var ise dinlemek isterim.. Herkeze iyi forumlar.....
Çok Harika Duruyor Ellerine Sağlık
daha çook şey istiyor ama iyi gidiyor dewamını beklioz hepberabercenek..
quote:
Orjinalden alıntı: Azad__Arda
Çok Harika Duruyor Ellerine Sağlık
Tesekkur ederim.....
quote:
daha çook şey istiyor ama iyi gidiyor dewamını beklioz hepberabercenek..
Daha eklenicek cok sey var ancak..Kasaının ıcının boyanması UV ışıkların gırecek bir yer bulması falan...Bakalım devamını ilerliyen gunlerde sizlerle paylaşıcam...
hayırlısı bakalım ben de yakın zamanda modumu kısmen tamamlayıp gösterime çıkaracam..
UV ilemi içini boyasam yoksa Siyah yada daha değişik bir renk mi ?Daha var dedıgım gıbı zamanı daha cok basındayım...Yapalı 1 hafta bıle olmadı yani..
bence içini tamamen uv boyaman mantıksız normal florasan koymuş gibi heryeri parlar ama normal bi renge boyayıp uv olarak desen yaparsan gerçekten hoş olur..
O anormal renk forumda bir arkadasta daha gormustum..Altın rengi bakır rengi gibiydi metalik...Diyorumki Metalik siyah yada o arkadasınki gibi bakır renk hoş olurmu ancak yeşil fanlar oldugundan pek uyum saglıyacagını dusunmuyorum..Aklına gelen bir renk varmı ?
Kan kırmızısı.. bana kim renk sorarsa bu konuda verdiğim tek cevap..
Hmm...Düşünülebilir..Ancak ben biraz daha bole marjinal tarzda olsun istiyorum hatta su an aklıma nikelaj gelıyor..Ama ne kadar iyi olur bilmiyorumkı ?Hoş olumrukı yada metalik bi renk ?
krom ya da bronz olabilir.. bronz biras iç karartır aslında ama siyah kadar koyu değil sonuçta..
Peki bir guzel soru daha ben boyayı alırken ne dıye alıcam..Sprey falan olmaz gıbıme gelıyor o yuzden tabanca ile boyamak istiyorum..Daha duzgun olabilir ole yaparsam..Ole boyaları nerden bulabılırım ?
sanayi sitelerini felan bi dolanmalısın.. eğer kaporta boyacı felan tanıdığın varsa ona tam yerlerini sorabilirsin..
Vallaha ole bir tanıdık yokta..Bulunur sonucta...Birde mobilya boyayanlara boyayı gotursem falan boyarlar dımı?Yanı boyanın cınsı ne olucak araba boyasımı gibi ?
onu tam bilmiyorum işte biras araştırılmalı hangi boya daha iyi tutar..
Bakalım artık sprey falan tutarmı dıye dusunuyorum..Daha boya atılmamış demir sanırım tutar..Ona gore bir seçim yapmak gerekiyor..Birde Titan Vanessa alıcam kasada yer kalmıyacak..Firebal dada isteiğim urun kalmamıs stoklarda yok bulabileceğim bir yerde yok..Bakalım daha uzayacak bu iş....
Haydi bakalım, kolay gele..Kasanın içine birkere girdin mi, kolay kolay çıkamazsın, benden söylemesi.. Kolay gele..
quote:
Orjinalden alıntı: AMFİBİ
Haydi bakalım, kolay gele..Kasanın içine birkere girdin mi, kolay kolay çıkamazsın, benden söylemesi.. Kolay gele..
Teşekkür ederim abi bu modifiyede seninde az emeğin yok...Bakalım hayırlısı....
Boya hakkında fikri yada bilgisi olan varmı peki?.....Kasanın iç tarafı boyanacak...
kardeş renkleri gösterecek ve parlak duracak bişi olabilir boyama işlemi için. ama boyamada dikkat etmelisin akma ve ısındığında dağılma olaylarına ( zaten dikkat edersinde hatırlatma olsun istedim )