Bildirim
İlk oynadığınız Playstation oyunu hangisi ? (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tam hatırlamıyorum, Chrash serisinin bir oyunu veya Driver olabilir -
MULAN bu oyun bana saç bas yoldurmustu
-
Crash reyiz. -
Killzone ve This is Football.Ps2 dönemi ve tabiiki Pes serileri. -
Ps 2 de Gow 1
Ps1 de maç ve askerli bir oyun oynamıştım adını hatırlamıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilge Dede -- 23 Şubat 2011; 0:13:14 > -
Winning Eleven serisinden bir oyundu. -
4 in 1 cd almıştım ve ilk önce wining eleven ı açtım
-
fifa 98 şimdi olsa hiç düşünmem yine oynarım:) -
Resident Evil
-
Tekken 3 ilk oyunumdu -
fifa 99 -
Ben ps1 le çok geç haşır neşir oldum. ilk kurcaladığım oyun Bruce Willis in başrolünde olduğu Apocalypse ti. -
PS1 de : SKULLMONKEYS
PS2:Shadow Hearts
PS3:Ghsotbusters ve Prince of persia (Ghostbusters Kutunun içinden çikmıştı) -
ilk ciktigi zamanlarda bu oyun icin almistim makineyi,megersem ne almisim da haberim yokmus, sonradan bir patladi, oyun yagiyordu resmen psone'a, simdiki konsollara ise ayda 1 tane duzgun oyun zor cikiyor.
Street_Fighter_Ex_Plus_Alpha
-
İlk taktığım cd demo olan cd. Ama ilk oyunum Gran Turismo yada Metal Gear olması lazım şimdi tam hatırlamıyorum ve o zaman PS1 çok yaygın olmadığı için kopya oyun bulmakta zorlanıyorduk ve bu oyunları tahtakaleden orjinal almıştım. -
1998 senesinde almıştım PlayStation' u. İlk oynadığım oyun Crash Bandicoot du. -
Motor Storm -
quote:
Orijinalden alıntı: V
ilk ciktigi zamanlarda bu oyun icin almistim makineyi,megersem ne almisim da haberim yokmus, sonradan bir patladi, oyun yagiyordu resmen psone'a, simdiki konsollara ise ayda 1 tane duzgun oyun zor cikiyor.
Street_Fighter_Ex_Plus_Alpha
Bende çok oynadım ps1 de bu oyunu özellikle rekor kasmak güzel oluyordu -
Demo cd'den sonra Crash Bandicoot
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X