Winning Eleven di ama hangisi olduğunu hatırlamıyorum,dili Japoncaydı.
quote:
Orijinalden alıntı: 355GTS
1.
2.
ilginç tesadüf bende 1. silent hill 2. driver dı
quote:
Orijinalden alıntı: Aliera88
Winning Eleven di ama hangisi olduğunu hatırlamıyorum,dili Japoncaydı.
winning eleven 3 birader.
ben daha 4 aylık ps kullanıcısıyım... ilk aldığım yani ps3 ile birlikte verilen gow 3 tü... hiç beğenmemiştim... sonrasında fifa 2011 aldım... sonra onu aldım bunu aldım derken 25 - 30 arası oyunum oldu... hepside orjinal...
kısaca ps3 forewer...
yanarımda neye yanarım biliyor musunuz? o kadar sene habire pc ye para yetiştirmeye çalıştım. hep pc upgrade ettim. habire yeni pc aldım... hep oyun için... keşke hemen konsol alsaymışım ya...
valla tam hatırlayamıyorum ama ilk oyunum Need for Speed'in bir serisiydi galiba PS1'de oynamıştım diğerlerine gelirsek PS2'de ilk oynadığım ilk taktığım dvd NFS Most Wanted PS3'de FIFA 09'du
Kula World
psone'da aldığım ilk 2 oyun
İlk PS3 oyunum Resistance'dı.
Fighting Force olması gerekiyor :)
Krazy Ivan ilk oynadığım oyundur Ps1 de
Porsche Challenge ile başlamıştım. PS için tam bir ŞOV oyunuydu. Rampalardan uçarken sürücünün kafasının sallanmasından tutun da tünellerdeki yankılanmaya kadar bayağı detaylıydı.
Ondan sonra "Oddworld: Abe's Oddysee" almıştık ki, o zamanlar için kafa koparmıştı. Hala bilgisayarda oynadığım zamanlar olur ara sıra.
GT Interactive bu oyunun devamını Munch's Oddysee Xbox Exclusive yaptıktan sonra çok beddua etmiştim. Bir daha da oyunu çıkmadı. (O zamanlar Xbox diye bir şey yoktu yurdumuzda)
Sevgiler...
Driver.
Fighting Force Arkadaştan almış büyük heycanla ps1 e takmıştım hiç unutmam o anı