Şimdi Ara

ilk referans sitem - www.afacantur.com

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cidden bu siteyi yapana kadar canım çıktı, sahibi bayaa bi uğraştırdı siteyi onun istediği ve genel tasarımın el verdiği şekilde yapabilmek için kendimi kastım bende, aradada knight online var tabi çok zor oldu yapmam!!

tasarıma yorum yaparmısınız (çalıntı bişi yok lütfen templete filan demeyin)

www.afacantur.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedShade -- 18 Temmuz 2006; 11:39:50 >

• güzel olmuş tebrikler, ama ortadaki slaytta resim geçişlerini daha değişik bi şekilde yaparsan daha da güzel olur sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guard

güzel olmuş tebrikler, ama ortadaki slaytta resim geçişlerini daha değişik bi şekilde yaparsan daha da güzel olur sanırım.
    farkındayım kardeş ama inan onu bile yapana kadar sıkıntıdan patladım :)
    knighte başlamayın yada başladıysanız sürekli oynayın :P

quote:

Orjinalden alıntı: Guard

güzel olmuş tebrikler, ama ortadaki slaytta resim geçişlerini daha değişik bi şekilde yaparsan daha da güzel olur sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedShade

farkındayım kardeş ama inan onu bile yapana kadar sıkıntıdan patladım :)
    knighte başlamayın yada başladıysanız sürekli oynayın :P

quote:

Orjinalden alıntı: Guard

Alıntıları Göster
    üstteki hareketli banner büyük olmuş. ve sayfanın arkaplanı beyaza yakın bir renk olsa daha iyi durur. hatta hafif ızgaralı olursa daha da güzel durur

• quote:

Orijinalden alıntı: cLk

üstteki hareketli banner büyük olmuş. ve sayfanın arkaplanı beyaza yakın bir renk olsa daha iyi durur. hatta hafif ızgaralı olursa daha da güzel durur

Alıntıları Göster
    Çok güzel olmuş bence.
    Eğer sıkıldığın buysa kim bilir sıkılmadan ne iyi şeyler hazırlarsın

Ama bir şey sormak istiyorum.Resim galerindeki resimlere tıkladığımızda resmin açılarak gelme olayı nasıl??
    Çok merak ettim...

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufpb

Çok güzel olmuş bence.
    Eğer sıkıldığın buysa kim bilir sıkılmadan ne iyi şeyler hazırlarsın

Ama bir şey sormak istiyorum.Resim galerindeki resimlere tıkladığımızda resmin açılarak gelme olayı nasıl??
    Çok merak ettim...

Alıntıları Göster
    tasarım güzel ancak sitede kullandığın 2 büyük animasyon gözü yoruyor. ayrıca anasayfam yap link i de menülerin arasında ve bence gereksiz bir fazlalık olarak duruyor, ama kullandığın renkler gayet hoş.

• quote:

Orijinalden alıntı: o.n.u.r

tasarım güzel ancak sitede kullandığın 2 büyük animasyon gözü yoruyor. ayrıca anasayfam yap link i de menülerin arasında ve bence gereksiz bir fazlalık olarak duruyor, ama kullandığın renkler gayet hoş.

Alıntıları Göster
    1 mb flash site yapıyorum senin 2 sayfandan daha hızlı açılıyor büyük flash animasyon yapıcaksan

1-resimleri yüksek kalitede tut
    2-başına mutlaka preloader koy
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayhan Arslan

1 mb flash site yapıyorum senin 2 sayfandan daha hızlı açılıyor büyük flash animasyon yapıcaksan

1-resimleri yüksek kalitede tut
    2-başına mutlaka preloader koy

Alıntıları Göster
    efferin güsel olmuş valla.allah başarılarının devamını getirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrixweb

efferin güsel olmuş valla.allah başarılarının devamını getirsin.

Alıntıları Göster
    vallahi istekler üzerine yapıldığı için bişi diyemiyorum....

ama evet çok daha iyi olabilir
  • quote:

vallahi istekler üzerine yapıldığı için bişi diyemiyorum....

ama evet çok daha iyi olabilir

Alıntıları Göster

logoda afacan tur yazısının altında da blur var, gölge amacıyla mı yaptın bilmiyorum ama gözüme battı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Barlas

logoda afacan tur yazısının altında da blur var, gölge amacıyla mı yaptın bilmiyorum ama gözüme battı.

Alıntıları Göster
    sıkılma... sal gitsin.. ancak o zaman tasarım yapabilirsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: Barlas

Alıntıları Göster
    Çok güzel olmuş. Ah birgün bende böyle flash animasyonlar yapabilecekmiyim acaba.
    tebrik ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sabos45

Çok güzel olmuş. Ah birgün bende böyle flash animasyonlar yapabilecekmiyim acaba.
    tebrik ediyorum.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sabos45

tebrik ediyorum.

flash bilmeden flash animasyon yapmak için swish 2 programını kullanabilirsin.flash ı örenmek içn de bol pratik ve sabır gerekir.macromedia dan çıkmış flash kitapları war,onlardan al derim.imkanın yoksa elektronik kitaplar işini görür.(e kitaplar ingilizce çıkabilir) forumda e kitaplar war.ararsan bulursun

• quote:

Orijinalden alıntı: o.n.u.r

Alıntıları Göster
    evet haklısın o ortadakini sadece sayfayı doldurmak için yapmıştım zaten, ama sanırım daha iyi birşey yapacam oraya,

quote:

Orjinalden alıntı: o.n.u.r

-------------------------------------------

logoda hiçbişi yapmadım hazırdı direk aldım ve koydum, vede dikkatimide çekmedi pek

quote:

Orjinalden alıntı: WoraZ

iyi diyon hoş diyon ama işte napalım yapana kadar atla karayı seçtim sıkıntı sebebiyle

quote:

Orjinalden alıntı: SchzophreniC

• quote:

evet haklısın o ortadakini sadece sayfayı doldurmak için yapmıştım zaten, ama sanırım daha iyi birşey yapacam oraya,

quote:

Orjinalden alıntı: o.n.u.r

logoda hiçbişi yapmadım hazırdı direk aldım ve koydum, vede dikkatimide çekmedi pek

quote:

Orjinalden alıntı: WoraZ

iyi diyon hoş diyon ama işte napalım yapana kadar atla karayı seçtim sıkıntı sebebiyle

quote:

Orjinalden alıntı: SchzophreniC

Alıntıları Göster
    süper

• quote:

Orijinalden alıntı: MoRtaL36EaGLe

süper

Alıntıları Göster
    arkadaşlar yardımcı olabileniniz varsa bana yardımcı olabilirmi,
    yapmayı planladığım şey şu, sayfa üzerindeki flash bannerin yazılarını dışarıdan text ile okutuyorum, ve bunu istenildiği zaman benim yapmış olduğum yönetim sayfasından düzenlenmesini isitiyorum, malum sitenin sahibi ftp türü programlar bilgmek durumunda değil, elinizde site üzerindeki txt dosyasının içeriğini değiştirebileceğim bi asp kodu varsa yada başka bir yöntem biliyorsanız yardımcı olun lütfen

• quote:

arkadaşlar yardımcı olabileniniz varsa bana yardımcı olabilirmi,
    yapmayı planladığım şey şu, sayfa üzerindeki flash bannerin yazılarını dışarıdan text ile okutuyorum, ve bunu istenildiği zaman benim yapmış olduğum yönetim sayfasından düzenlenmesini isitiyorum, malum sitenin sahibi ftp türü programlar bilgmek durumunda değil, elinizde site üzerindeki txt dosyasının içeriğini değiştirebileceğim bi asp kodu varsa yada başka bir yöntem biliyorsanız yardımcı olun lütfen

Alıntıları Göster
    arkadaşlar birisi bana fileEditor tarzı olmayan ve txt üzerine yazma izni veren bi script gönderebilir mi?

• quote:

arkadaşlar birisi bana fileEditor tarzı olmayan ve txt üzerine yazma izni veren bi script gönderebilir mi?

Alıntıları Göster
    Şu uçakların cirit attığı bannerin yüksekliği çok fazla gibi geldi bana... Onun dışında gerçekten hoş bir site olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemal

Şu uçakların cirit attığı bannerin yüksekliği çok fazla gibi geldi bana... Onun dışında gerçekten hoş bir site olmuş.

Alıntıları Göster
    resim galerisine bayildim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaplan.h

resim galerisine bayildim

Alıntıları Göster
    çok hoş olmuş tebrikler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.