Şimdi Ara

ilk referans sitem - www.afacantur.com (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ucakları izleye izleye başım döndü kaçtane geçiyor sayamadım: )
  • slm resimlerin altındaki yazılarda yanlışlık var gibi

mesela ayasofyo müzesi yazıyor ama sümela manastırı değil miydi orası?

bir de k.s. süleymanın doğduğu bina var çok komiğime gitti taşların arasından akan su var resimde. hani yani kanuni orada doğduysa onu bilemem tabi de sanki yanlışlık var gibi.

edit
    site güzel olmuş bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustaphaturk -- 19 Temmuz 2006; 19:04:19 >
  • Site hoş ama firefox kullanıcılarınıda düşün sağda akan yazı var sanırım firefox ta akmıyor :) yarım gorunuyor. Kola ygelsin
  • wahahaha kardeş ordaki resimlerin nereler olduklarını yazacak kişi mail atmadı :) ondan bende c/p yaptım isimler düzelecek

quote:

slm resimlerin altındaki yazılarda yanlışlık var gibi

mesela ayasofyo müzesi yazıyor ama sümela manastırı değil miydi orası?

bir de k.s. süleymanın doğduğu bina var çok komiğime gitti taşların arasından akan su var resimde. hani yani kanuni orada doğduysa onu bilemem tabi de sanki yanlışlık var gibi.

edit
    site güzel olmuş bu arada

----------------------------------------------

sağdaki haberleri kayan bi şekilde yapmak hiçde mantıklı olmazdı, onlar sabit, ama evet firefox ve operada bayağı kötü sonuçlar veriyo ama napalım istenilen site bu bizde istenileni sunduk

quote:

Site hoş ama firefox kullanıcılarınıda düşün sağda akan yazı var sanırım firefox ta akmıyor :) yarım gorunuyor. Kola ygelsin

-----------------------------------------------

kaç havayolu varsa okdar uçak var :)

quote:

ucakları izleye izleye başım döndü kaçtane geçiyor sayamadım: )

-----------------------------------------------
    öyle gibi ama sal gitsin artık :) daha bu site için elimi dahi kıpırdatamam, zate hantal bişi yaparken düşünmüyodum büyüyeceğini öyle yaptık şimdi tek bi değişiklikl yapmak 15dk mı alıyo

quote:

Şu uçakların cirit attığı bannerin yüksekliği çok fazla gibi geldi bana... Onun dışında gerçekten hoş bir site olmuş.

------------------------------------------------

son not olarak hala text editörü bulamadım yönetim sayfasına koymak için :(
    bannerdeki mesajlar text e bağlı text yönetimi için adamların önüne ftp programı koymak istemiyorum

• harbi ayasofya ne alaka onla :D
    ama küsel
  • Fena değil, gayet başarılı ama arkaplan pek uyumlu olmamış. Daha açık bir ton kullanmalısın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaintEagle

Fena değil, gayet başarılı ama arkaplan pek uyumlu olmamış. Daha açık bir ton kullanmalısın.

evet bencede arkaplan çok koyu olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ayhan Arslan

1 mb flash site yapıyorum senin 2 sayfandan daha hızlı açılıyor büyük flash animasyon yapıcaksan

1-resimleri yüksek kalitede tut
    2-başına mutlaka preloader koy

Bu 2. şıktakine %100 katılıyorumda onun nasıl yapıldığını çok araştırdım bulamadım bilen biri varsa link gönderebilrimi..

Ayrıca sitenin renkleri bence hoş olmuş güzel çalışma
  • tebrikler güzel site.
  • kardeş bu uçak sitesi
  • arkadaşlar siteyi daha sonradan bayağı bir yeniledim ve değiştirdim, siteye bakıp eskik yada abartı gördüğünüz yerler varsa benimle paylaşırmısınız?

bu benim tek referans sitem daha kendime bir portfolio sitesi dahi yapmadım! ama askerden geldiğim gibi yapacağım ilk şey bir portfolio sitesi yapmak

yorumlarınızı bekliyorum site için
  • Güzel hocam, eline sağlık, ben ki kolay beğenmeyen biri olarak beğendiysem bu siteyi, sende iş var.
    6-7/10
  • böyle düşünmene sevindim

quote:

Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch

Güzel hocam, eline sağlık, ben ki kolay beğenmeyen biri olarak beğendiysem bu siteyi, sende iş var.
    6-7/10
  • ben fotoslayt yapmayı biliorum ama üzerine yaz nasıl eklenir bi türlü bulamadım bunu nasıl yaparız birde siten gerçekten çok güzel olmuş tam bir tur firması sitesi tek eksik uçaklarn ge.tiği banner biraz büyük gibi diğer herşey mükemmel
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.