Şimdi Ara

İlk Server Tanıtımım! BacTo90's ReBirth (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
1
Favori
4.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyundaki arkadaşlar yavaş yavaş 90 ı görmüşsünüzdür. Önümüzdeki hafta geliyorum ben de . Full int cold/light/bicheon ss nuker yapayım diyorum.Bow dan sıkıldım. Nasıldır, server da iş görür mü bu build
  • Bu lucky magic powderda yada serverın academy sinde bir sorun yoksa bende birşey bilmiyorum...full lucky dress+pre+lucky stone blue su + lucky magic powder + astral + immo ile +4 den +5 e üst üste 5 denemede geçmeyip +0 mı olur...

EDIT:YOK YA +2 DE PATLIYOR BİRDE X2 ACADEMY ORANI OLUCAK SÖZDE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsliyim -- 13 Ocak 2013; 20:52:51 >
  • BASBUGTURKES pm bekliyorum beyler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xcarkox

taze taze
    http://prntscr.com/p2vyh
     İlk Server Tanıtımım! BacTo90's ReBirth

Bu wing tribe ler çok ballı anlaşılan bi sos bile çıkmadı bana

• İndiriyorum bakalım bende.
  • bu eski tarzda silkroadmi ben en son oyun ilk acildiginda oynamistim uzun bi sure daha sonralari biraktim bot olayi yuzunden ancak duyduguma gore boyle healerli fln bi silkroad daha varmis o mu yoksa eskisimi?
  • Konu UP tüm Oyuna başlamak isteyenlere Şiddetle tavsiye edilir.

• Oyuna tam gaz devam ediyoruz Ottoman guildinde.. ben BASBUGTURKES. Yine dh den toplanmaya devam ediyoruz

KuVVeTMiRa Pehlivan .. bekliyoruz beyler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xcarkox

Konu UP tüm Oyuna başlamak isteyenlere Şiddetle tavsiye edilir.

Build nedir hocam?
  • çok açık söyleyeyim ben beğenmedim server'ı bir kere serverdan kaynaklı lag var azda olsa hissettiriyor artı basarken çoğu zaman tutmamasıda tahmin ediyorum ondan,eksikleri,sistemleri benim hoşuma gitmedi açıkcası ilerleyen zamanlarda gold alışverişlerde değersiz kalacak ve sıkıntılar çıkacağı çok açık tabi oyuncu çekebilirlerse
  • soruma cevap veren olmadi ona gore indirip oynicam cunki yardimci olurmusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zodd

soruma cevap veren olmadi ona gore indirip oynicam cunki yardimci olurmusunuz?

sorunuzdan birşey anlayabilsem cevaplayacağımda...Anladığımı kadarıyla eu gelmeden önceki sro capını kastediyorsunuz,eu capınada healerli sro diyorsunuz.Şuan oynadığımız private serverda eu yok bot serbest
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsliyim

quote:

sorunuzdan birşey anlayabilsem cevaplayacağımda...Anladığımı kadarıyla eu gelmeden önceki sro capını kastediyorsunuz,eu capınada healerli sro diyorsunuz.Şuan oynadığımız private serverda eu yok bot serbest

Ben en eski sro versiyonundan bahsediyorum okcu vardi sword vardi bardich vardi spear vardi oyle bard buyucu fln yoktu. o versiyonmu acaba?
  • quote:

quote:

quote:

Ben en eski sro versiyonundan bahsediyorum okcu vardi sword vardi bardich vardi spear vardi oyle bard buyucu fln yoktu. o versiyonmu acaba?

Evet " eski silkroad" dediğiniz türde bi serverdayız biz bard wizard yani EU charları yok."Eski silkroad" dan tek farkı max lvl yüksekliği ile roc mountain inde açık olması ha dahada eskileri kastederseniz taklamakanda açık birde kale savaşlarıda açık.

• Herkese merhabalar Çok eski bir sro oyuncusuyum ( bundaaan seneler önce dw de crit atanlardan haha) ve aynı zamanda forumun 2007 den beri üyesiyim. Uzun zaman önce bıraktım sroyu bir kaç pr sw denedim ama pek tat vermediler. Konuyu okudum hoşuma gitti sro damarım tuttu bu aralar. Yer varsa bende geliyorum aranıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: srkayp

Herkese merhabalar Çok eski bir sro oyuncusuyum ( bundaaan seneler önce dw de crit atanlardan haha) ve aynı zamanda forumun 2007 den beri üyesiyim. Uzun zaman önce bıraktım sroyu bir kaç pr sw denedim ama pek tat vermediler. Konuyu okudum hoşuma gitti sro damarım tuttu bu aralar. Yer varsa bende geliyorum aranıza

Buyrun gelin elbette hocam ama artık guilddekiler nedense aktif olmamaya başladılar sanırım sıkılıyorlar mı bilemiyorum.Burda keşke mesleğe teşvik edicek ödüller olsa mesela mesleklerden çıkacak eşyalarla sun alabilsek veya honor buffu meslek sıralamasına göre verilse felan bi amaç olurdu şimdi ise 90 lvl 2 charım var açıkcası + yapmaktan başka birşey yapmıyorum pvp yapsam +5 set +7 silahla +10 +13 silahı olan adamlarla pvp yapamayacağım elbette.Ama gelin sro zevkinizi alırsınız benimde sizin gibi durumum oldu 2 aydır private takılıyorum gerçektende zevk alıyorsunuz böyle sro damarınız tutunca

• Aldığım izlenimlere göre oyunda oyuncu sayısı ciddi seviyede düşük ve asıl önemli olması gereken job sistemine önem verilmemiş doğru mudur arkadaşlar? 90 olduktan sonra pvp yapabilecek bir alan bulmak bile zor sanırım tanıdıklarınız dışında.. Kas kas 90 ol set yap ee sonra ? biraz thief trader heyecanı olmalı private server ın diye düşünüyorum.. Yanlış mıyım ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: srkayp

Herkese merhabalar Çok eski bir sro oyuncusuyum ( bundaaan seneler önce dw de crit atanlardan haha) ve aynı zamanda forumun 2007 den beri üyesiyim. Uzun zaman önce bıraktım sroyu bir kaç pr sw denedim ama pek tat vermediler. Konuyu okudum hoşuma gitti sro damarım tuttu bu aralar. Yer varsa bende geliyorum aranıza

Buyrun gelin elbette hocam ama artık guilddekiler nedense aktif olmamaya başladılar sanırım sıkılıyorlar mı bilemiyorum.Burda keşke mesleğe teşvik edicek ödüller olsa mesela mesleklerden çıkacak eşyalarla sun alabilsek veya honor buffu meslek sıralamasına göre verilse felan bi amaç olurdu şimdi ise 90 lvl 2 charım var açıkcası + yapmaktan başka birşey yapmıyorum pvp yapsam +5 set +7 silahla +10 +13 silahı olan adamlarla pvp yapamayacağım elbette.Ama gelin sro zevkinizi alırsınız benimde sizin gibi durumum oldu 2 aydır private takılıyorum gerçektende zevk alıyorsunuz böyle sro damarınız tutunca

O konuda çok haklısın mesleğe teşvik edilmesi lazım gm anladığım kadarı ile görüşlere açık biri konuşulup halledilebilir. Nick : Sageum

• biz simdi 3 arkadas tekrardan baslicaz ancak bizim zamanimizda kervan vardi cok hosumuza gidiyordu o bu serverda oluyormu?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.