Şimdi Ara

İlk Server Tanıtımım! BacTo90's ReBirth (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
1
Favori
4.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açıkcası kendi fikrimi söyleyeyim.Burda oynayacak arkadaşlar gm ile konuşalım veya elitepvpers de konusuna yazalım eğer meslekler aktif hale gelmez ise başka bir private server bulup orada burdaki arkadaşlarla hep birlikte oynayalım derim ben çünkü 90 oldum ftw katılma eğlencesi vardı ondada yekta eklememiş guildi ftw ye pvp desen +10 larla pvp yapmak zaten saçma anca 90 mobunda farm yapıyorum buda çok sıkıcı...Unique desen heryer unique dolu şeyini çıkardılar onun
  • Hangi botu kullanıyoruz burada ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: srkayp

Hangi botu kullanıyoruz burada ?

Mbot Crack.
  • Serveri indirip kurdum şuanlık herşey normal ancak oyunda fazla kişi yok bu canımı sıktı
  • c7 vermeye basladı giriş yapınca siz girebiliyomusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:bazim:.

c7 vermeye basladı giriş yapınca siz girebiliyomusunuz?

Aynı Sıkıntı bendede var .
  • quote:

Orijinalden alıntı: xcarkox

quote:

Orijinalden alıntı: .:bazim:.

c7 vermeye basladı giriş yapınca siz girebiliyomusunuz?

Aynı Sıkıntı bendede var .

Herkeste var o şuan.Benim düşüncem bi bug buldular yada patch de oyun içi sorun ortaya çıktı ondan gmler hariç giremiyor oyuncular
  • DENENDİ: Oyunu 2 gün kadar oynadım 90lv'e ulaştım. Başlarda iyi gibiydi ancak çok çok sıkmaya başladı oyun sanırım oynamayacağım başka private arayışlarına girişmiş bulunuyorum şimdiden itibaren.

Sıkma sebebi çok az sayıda player var. GM'ler oyuncularla çok içli dışlı devamlı olarak bi hediye verme girişimi var hoşuma gitmedi yani şahsi olarak görüşlerim bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isyanimvar

DENENDİ: Oyunu 2 gün kadar oynadım 90lv'e ulaştım. Başlarda iyi gibiydi ancak çok çok sıkmaya başladı oyun sanırım oynamayacağım başka private arayışlarına girişmiş bulunuyorum şimdiden itibaren.

Sıkma sebebi çok az sayıda player var. GM'ler oyuncularla çok içli dışlı devamlı olarak bi hediye verme girişimi var hoşuma gitmedi yani şahsi olarak görüşlerim bunlar.

Oyuncu Çekmek için ve bir taban piyasa oluşturmak için ilk etapta savuruyorlar bu gayet normal sıkılmak için başka bir sebep bul :))

• quote:

Orijinalden alıntı: xcarkox

quote:

Orijinalden alıntı: isyanimvar

DENENDİ: Oyunu 2 gün kadar oynadım 90lv'e ulaştım. Başlarda iyi gibiydi ancak çok çok sıkmaya başladı oyun sanırım oynamayacağım başka private arayışlarına girişmiş bulunuyorum şimdiden itibaren.

Oyuncu Çekmek için ve bir taban piyasa oluşturmak için ilk etapta savuruyorlar bu gayet normal sıkılmak için başka bir sebep bul :))

Başka sebep bulmama gerek yok benim ilgimi çekmemesi için bunlar yeterli

• Kahinim abi.
  • Gençler, sizi dinlemiş olmalılar. Dün server'a coin sistemi eklendi. Bu coin'ler sayesinde sun weapon alacaksınız.
    Ayrıca server'dan çok zevk almaya başladım. Hatta yardım isteyen gençler vardı, hunter oldum, üstü full +6, +7 olan bir force archer'la uzun süre pvp yaptık. Yatırdım elbet. :) ancak, +7 blade ile uzun sürdüğü için 8'e denedim. ve sonuç hüsran tabii. suanda blade'm yok, shield'im de iyi değil. Hala zevk alıyorum.

Ayrıyetten, altını çizerek belirtilmesi gereken, göze çarpan bir husus var. Donanımhaber'in guild'i,
    'den de adını alan "Ready" 'dir. Konu altında başka bir guild'in reklam yapması sakıncalı olmakla beraber ahlaki değildir.

Coin sistemi tam vaktinde geldi. Guilddeki online player'ları daha çok görmek isterim, ilk günkü gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: splendour.rrr

çok açık söyleyeyim ben beğenmedim server'ı bir kere serverdan kaynaklı lag var azda olsa hissettiriyor artı basarken çoğu zaman tutmamasıda tahmin ediyorum ondan,eksikleri,sistemleri benim hoşuma gitmedi açıkcası ilerleyen zamanlarda gold alışverişlerde değersiz kalacak ve sıkıntılar çıkacağı çok açık tabi oyuncu çekebilirlerse

Görkem'im, bilirsin, senin görüş ve önerilerin benim için her zaman değerlidir.
    Lag meselesinin sebebi bellidir. Update yapılacağı zamanlar ellerinde olmayan bir sebepten lag olduğunu belirtiyorlar. Ve bu aralar çok sık update'ler gerçekleşiyor. Silk e-pin olsun, yeni coin sistemi olsun. Bunlar bizim yararımızadır, gelişmekte olan bir server 'ın player'a ihtiyacı var. Bunlar da "reklam kokan hareketler"...
    Gold alış-veriş'leri meselesine gelince, gold drop'ları yerinde. Ancak item drop'ları biraz fazla olabilir. Çünkü item toplatmadan goldda kâra geçemezsin. Ki bence bu da hoş...
    Keza şuanda item alış-verişine pek rastlamak mümkün değil. Parayla değil, takasla ve arkadaşlıkla yapılıyor genelde değişiklikler.

Dipnot: Coin mevzusunu guild notice'ye ekledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: umbaba

Gençler, sizi dinlemiş olmalılar. Dün server'a coin sistemi eklendi. Bu coin'ler sayesinde sun weapon alacaksınız.
    Ayrıca server'dan çok zevk almaya başladım. Hatta yardım isteyen gençler vardı, hunter oldum, üstü full +6, +7 olan bir force archer'la uzun süre pvp yaptık. Yatırdım elbet. :) ancak, +7 blade ile uzun sürdüğü için 8'e denedim. ve sonuç hüsran tabii. suanda blade'm yok, shield'im de iyi değil. Hala zevk alıyorum.

Ayrıyetten, altını çizerek belirtilmesi gereken, göze çarpan bir husus var. Donanımhaber'in guild'i,
    />
    'den de adını alan "Ready" 'dir. Konu altında başka bir guild'in reklam yapması sakıncalı olmakla beraber ahlaki değildir.

Coin sistemi tam vaktinde geldi. Guilddeki online player'ları daha çok görmek isterim, ilk günkü gibi...

Hocam oyundaki coin sistemini kısaca açabilir misiniz.Uzun süredir isro da oynamıyorum ben.. npc thief vs lerden coin mi düşecek?Ve bu coinleri nasıl değerlendiricez.Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: [Caty]

quote:

Orijinalden alıntı: umbaba

Gençler, sizi dinlemiş olmalılar. Dün server'a coin sistemi eklendi. Bu coin'ler sayesinde sun weapon alacaksınız.

/>

Hocam oyundaki coin sistemini kısaca açabilir misiniz.Uzun süredir isro da oynamıyorum ben.. npc thief vs lerden coin mi düşecek?Ve bu coinleri nasıl değerlendiricez.Teşekkürler

Dün eklenmemiş bu arada coin sistemi.
    Sayfaya girdim;
    http://backto90s.uni.me/
    18 Ocak'ta ekleyeceklerini gördüm.
    Ben de coin'ler çok nadir düşüyor herhalde, bu nedenle bana hiç düşmedi diye düşünüyordum Ana sayfayı takip etmeli bu sebeple....
    Tahminim, npc'lerinden ve/veya player'larından coin'ler düşer. Belli bir miktar coin biriktirdiğinizde herhangi bir npc size sox itemleri satar.
    Sox drop ise hala devam eder. Çünkü hala sun blade'den başka sun yok server da.. sox drop rate %0,000001 olunca.. :)
    Bizim ihtiyacımız olan sistem de tam olarak buydu...
    Hadi bakalım... 18'inde göreceğiz..

• Merhaba arkadaşlar, oyuna ilk açıldığında başlamıştım sonra üniversite dolayısıyla ara verdim ve şuan tekrar başladım. 2 charım vardı, 2 charımada 411 silk yüklemişler sevindim guild sistemi nasıldır acaba? guildden cıkınca ceza sistemi varmı?
  • Bende başlıyorum . Bi süredir sro oynamıyorum bu yüzden indirip oyuna girdikten snra yukarda gördüğüm nicklere pm atıcam oyuna gelen yeniliklerle ilgili sorularımda bana yardımcı olurlarsa sevinirim :)
  • oyunda olan arkadaşlar varsa Deneb isimli karaktere mesaj atsınlar. konuşalım, tanışalım
  • Bot'lara karşı sro'nun ilk zamanlarındaki zımbırtıya benzer bir şey koymuşlar, denedim çalışıyor. Yanındaki moba saldırınca beni öldürdü direk.
  • Geliyorum nickim muhtemelen Atkiuv olur :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.