Şimdi Ara

İlk sıfır arabamız olacak sizlerin görüşü nedir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tavernac1

quote:

Orijinalden alıntı: Monkey D. Dragon

Arkadaşlar 2. el piyasasına bakıyorum bir yandan sıfır araçları kontrol ediyorum.

Bir arkadaşım fiesta 1.6 Trend X Powershift 2015 e bak dedi hem fiyat olarak uygun hemde c segmentini yakalayan bir araç olmuş diyerekten aklıma soktu.

http://www.arabalar.com.tr/ford/fiesta/2015/1-6-trend-x-powershift

araç 50 bin civarı 30 bin kredi ile çok rahat öderim sizce bu araç parasının karşılığını verirmi ve yakıt olarak nasıldır tüp takılsa nasıl olur çoksa ?

Uzunca bir süre titanyum paketini kullandım 2013 model.
    Arkadaşımın aracıydı. Aracı kesinlikle tavsiye ederim vites geçişleri hissedilmiyor, kullanımı gayet rahat lpg takmadan da kullanılabilir geliyor bana vites geçişleri de gayet iyi kalite konfor bakımından da sınıfının çıtasını poloyla belirleyen model. Ayrıca araç sanıyorum şu an 60 bini devirdi ve şanzımandan hala her hangi bir sorın/sıkıntı oluşmadı.

Hocam 2. viteste bazen titreme yapabliyor deniliyor sizdede bu sorun varmı varsa önemli bir aksaklık hissettiriyormu.
    Yakıt olarakta cebi çok yakmıyorsa ben ciddi ciddi bu aracı almayı düşüneceğim.

60 bin üstü para verip clio ve tarzı sıfır araçlara boşa para atacağıma 50 bin civarı fiesta F/P olarak çok daha mantıklı geldi.

• skoda rapid spaceback senin aracın
  • quote:

Arkadaşlar 2. el piyasasına bakıyorum bir yandan sıfır araçları kontrol ediyorum.

Bir arkadaşım fiesta 1.6 Trend X Powershift 2015 e bak dedi hem fiyat olarak uygun hemde c segmentini yakalayan bir araç olmuş diyerekten aklıma soktu.

araç 50 bin civarı 30 bin kredi ile çok rahat öderim sizce bu araç parasının karşılığını verirmi ve yakıt olarak nasıldır tüp takılsa nasıl olur çoksa ?

Kardeşim bu araçta B segment...

4 tekerin en iyi olanıdır ama bundan en iyi olabilirsin.

Tüp konusuna gelirsek rahatça tüp takılır çok çok az yakar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tavernac1

quote:

Uzunca bir süre titanyum paketini kullandım 2013 model.
    Arkadaşımın aracıydı. Aracı kesinlikle tavsiye ederim vites geçişleri hissedilmiyor, kullanımı gayet rahat lpg takmadan da kullanılabilir geliyor bana vites geçişleri de gayet iyi kalite konfor bakımından da sınıfının çıtasını poloyla belirleyen model. Ayrıca araç sanıyorum şu an 60 bini devirdi ve şanzımandan hala her hangi bir sorın/sıkıntı oluşmadı.

Hocam 2. viteste bazen titreme yapabliyor deniliyor sizdede bu sorun varmı varsa önemli bir aksaklık hissettiriyormu.
    Yakıt olarakta cebi çok yakmıyorsa ben ciddi ciddi bu aracı almayı düşüneceğim.

60 bin üstü para verip clio ve tarzı sıfır araçlara boşa para atacağıma 50 bin civarı fiesta F/P olarak çok daha mantıklı geldi.

Ben rastlamadım o soruna. Bildiğim kadarıyla çok sıkışık trafikte misal İstanbul'da kavrama ısınınca yapıyor ki bunu çift kavrama bütün şanzımanlar yapar zaten, yaşadığım şehirde öyle bir trafik olmadığı için ben denk gelmedim arkadaşım geldi mi bilemem şimdi bir şikayeti olmadığından yaşamamıştır sanıyorum.
    Araca gelecek olursak bence titanyum almaya gerek yok benim için hayati bir özellik olan hız sabitleyici var daha da üstüne bir şey almaya gerek var mı siz karar verin. Ben kesinlikle tavsiye ederim sıfır araba sonuçta onca parayı kimsenin eskisine vermezdim ben...

• quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

skoda rapid spaceback senin aracın

Hocam araç 66.100 TL ek olarak cam tavan 2.700 TL ben 60 bin zor veriyorum çıkamam bu kadar yukarıya :(
  • Araba var yok değil kardeş,ama sen kaziklanmak istiyorsan araba yok.40 bin kredi çektiğinde 15 bin kafadan faizin var senin,araba sana 70 75 e gelecek bunu düşünmemişsin bir kere.
    Kaldi ki benzinli otomatik düşünüyorsun ve 2. elde seçenek çok,garantili araçlar var hemde.
    Örnek mi lazım?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-hatasiz-garantili-2013-corolla-1%2C6-advance-otomatik-lpg-li-226420435/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2014-focus-otomatik-1.6-trend-x-powershift-14.000km-232718262/detay
    Bu arabaların 2. eli de altındır unutmadan.
    Hatta bütçeni 40 45 bine çekerek daha az kredi de alabilirsin.örnek mi lazım?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-2012-model-citroen-c4-1.6-vti-confort-hata-boya-yok-231571148/detay
    Yok ben kendimi öptürmeye meraklıyım diyorsan da öpsünler kardeş ne edelim yani para senin cüzdan senin.
    Unutmadan 1.2 arabanın şehir içinde az yakacağını,cebini yakmayacağını düşünüyorsan feci bir yanılgı içindesin onu da belirteyim kardeşim.
    Bu sana linkini verdiğim arabaların 9 litre yaktığı şehir içinde 1.2 clio 7 litrenin altına inmeyecek,yani sen 100km de 2 litre benzin parası olan 10 lira için fazladan tam tamına 25 bin lira vermiş olacaksın.Artik 25 binlik benzini kaç senede yakarsın,o clioyu 2 sene sonra 50 ye satabilir misin bunlar hesap işi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SkiP_ -- 26 Eylül 2015; 11:43:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _SkiP_

Araba var yok değil kardeş,ama sen kaziklanmak istiyorsan araba yok.40 bin kredi çektiğinde 15 bin kafadan faizin var senin,araba sana 70 75 e gelecek bunu düşünmemişsin bir kere.
    Kaldi ki benzinli otomatik düşünüyorsun ve 2. elde seçenek çok,garantili araçlar var hemde.
    Örnek mi lazım?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-hatasiz-garantili-2013-corolla-1%2C6-advance-otomatik-lpg-li-226420435/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2014-focus-otomatik-1.6-trend-x-powershift-14.000km-232718262/detay
    Bu arabaların 2. eli de altındır unutmadan.
    Hatta bütçeni 40 45 bine çekerek daha az kredi de alabilirsin.örnek mi lazım?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-2012-model-citroen-c4-1.6-vti-confort-hata-boya-yok-231571148/detay
    Yok ben kendimi öptürmeye meraklıyım diyorsan da öpsünler kardeş ne edelim yani para senin cüzdan senin.
    Unutmadan 1.2 arabanın şehir içinde az yakacağını,cebini yakmayacağını düşünüyorsan feci bir yanılgı içindesin onu da belirteyim kardeşim.
    Bu sana linkini verdiğim arabaların 9 litre yaktığı şehir içinde 1.2 clio 7 litrenin altına inmeyecek,yani sen 100km de 2 litre benzin parası olan 10 lira için fazladan tam tamına 25 bin lira vermiş olacaksın.Artik 25 binlik benzini kaç senede yakarsın,o clioyu 2 sene sonra 50 ye satabilir misin bunlar hesap işi

Yahu abicim neden celalleniyorsunuz anlamıyorum daha önümde karar vermek için 1 ay var gelmiş sizinle şurada fikir alışverişi yapıyorum.
    Araçtan anlayan bir insan olmadığım için aklımda olanları yazıyorum artılarını eksilerini soruyorum sizlere.

Evet aklımda sıfır almak var ama bu illa sıfır alacağım anlamınada gelmiyor.

40 bin krediye 15 bin ödemiyorum hocam ben.

30 bin krediye 2.613 TL faiz
    40 bin krediye 3.484 TL faiz veriyorum.

Sakinleşelim olaya her yönü ile bakalım o kadar para veriyoruz heleki ülkemizin durumu bu halde iken 8 kere değil 18 kere düşünmek gerekiyor elbette.

• Sıfır Clio'ya o paraları vermek yerine çok iyi ikinci el araçlar bulabilirsiniz, satarken de zarar etmezsiniz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

skoda rapid spaceback senin aracın

Hocam araç 66.100 TL ek olarak cam tavan 2.700 TL ben 60 bin zor veriyorum çıkamam bu kadar yukarıya :(

hocam 1.4 tdi alın 58 bin lira fiyatı. 90 beygir gayet taşır o aracı, ayrıca 1.6 tdi'larda emisyon problemi çıktı biliyorsunuz. 1.4tdilarda sıkıntı yok. 8 bin lira daha vermenize değmez.

edit: sizin için arabanın teknik verilerini buldum bu sitede

http://www.carbuyer.co.uk/reviews/skoda/rapid/spaceback-hatchback/14-tdi-cr-90ps-se-tech-spaceback_7238435/review

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Thoth -- 26 Eylül 2015; 12:24:23 >

• ben celallenmiyorum arkadaşım dedim ya sonuçta kazığı yiyecek sensin bizim derdimiz o kazığı sana yedirmemek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amphioxus IV

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-10.000-km-de-sifir-ayarinda-boyasiz-opel-astra-turbo-sport-232967166/detay

Abi çok sağol araştırmıssın etmişsin ama otomatik düşünüyorum ben

• Ceed'e bakın derim.Boşuna paranızı tenekelere vermeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: r0x

63 bine 0 km dizel ceed var, indirim de yaparlar.

60 bine b segmenti alınmaz.

Hocam segmenti bir kenara bırakıp markalara odaklanalım. 63 bin lirayı KIA gibi markaya vermek ne kadar mantıklı olabilir ki?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

Clionunda katlanir aynaları var ve donanım olarak baya dolu bir araç

Katlanır aynaları mı var , uh ne kadar güzel özellik hemen 60 bine b segmenti alayım dolu olsun katlanır aynaları olcakmış (!)60 bine boş C segmentini boşver , katlanır aynası olan B segmenti alalım hemen . 60 bin clio nolcakmış ki aynasını katlanıyor sonuçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamers.

quote:

Hocam segmenti bir kenara bırakıp markalara odaklanalım. 63 bin lirayı KIA gibi markaya vermek ne kadar mantıklı olabilir ki?

hiç kia kullandın mı ?
  • quote:

quote:

quote:

hiç kia kullandın mı ?

Hayır kullanmadım ama çevremdeki KIA kullanıcılarına bakarsak neredeyse hepsi (Sportage hariç) araçlarından bir hayli şilayetçi.

• quote:

quote:

Sende haklısın hocam markada önemli elbet
    skoda rapid spaceback dediler beğendim aslında ama otomatiğü secince 8bin tl artıyor.

Ben bütçem 60 bin derken 1 tl üstüne çıkamam demek istedim ciddi anlamda diyorum arkadaşlar 3 bin 5 bin fazla ver daha iyisini al diyor ama 1 tl fazlasını veremem 60 bin üstüne kş 60 binde zorlayacak beni.

Benim ailem büyük bir aile değil araca 10 sene binsem2 kişi binerim 3 sene sınra cocugum olsa en iyi ihtimal 10 sene sıgarım ufak araca ben.

Demek istediğim illa büyük araç al diyenler oluyor ben kimi bindireceğim arabaya yılda 1 2 akraba tasırım onlarda sıkıssın bir zahmet.

• quote:

quote:

quote:

Sende haklısın hocam markada önemli elbet
    skoda rapid spaceback dediler beğendim aslında ama otomatiğü secince 8bin tl artıyor.

Ben bütçem 60 bin derken 1 tl üstüne çıkamam demek istedim ciddi anlamda diyorum arkadaşlar 3 bin 5 bin fazla ver daha iyisini al diyor ama 1 tl fazlasını veremem 60 bin üstüne kş 60 binde zorlayacak beni.

Benim ailem büyük bir aile değil araca 10 sene binsem2 kişi binerim 3 sene sınra cocugum olsa en iyi ihtimal 10 sene sıgarım ufak araca ben.

Demek istediğim illa büyük araç al diyenler oluyor ben kimi bindireceğim arabaya yılda 1 2 akraba tasırım onlarda sıkıssın bir zahmet.

Clio gayet mantıklı bir seçim olur. Zaten ülkemizde de fazlasıyla tutulan bir araç. Gerek yedek parçası, gerek ikinci el piyasası, gerek yakıt tüketimi gerekse konforu ile beğendiğim bir araç.

• 20bin liran varsa, taş çatlasın 30bin liralık araba al. O kadar kredi çekilir mi? Ayrıca askeri personelim diyorsun, reno alacaksın, bekle biraz kasımda oyak kampanyasını değerlendir. Geçen yıl ciddi avantajlı fiyatlar vardı. En kötü ihtimal kredi faizini piyasaya göre düşük ödersin. Herkesde B sınıfına 60bin verilmez demiş, bencede fiyat yüksek ama tüm araçlar artık böyle ya almayacaksın, ya bu fiyatı ödeyeceksin. Polo, corsa, fiesta filan daha ucuz değilki onlarda aynı para hatta daha yüksek.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.