Şimdi Ara

İlk sıfır arabamız olacak sizlerin görüşü nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2015 Renault Clio 1.2 Icon EDC
    http://www.epey.com/araba/2015-renault-clio-1-2-120-hp-turbo-edc-icon-2015.html

2. El piyasası satış olmamasına rağmen sıfıra yakın bizde almışken sıfır alalım dedik.

20 bin nakit ve 40bin kredi çekip ödiyebilirim.

Aslında bu aracın 1.5 olanını istiyordum ama fiyatı karşılayamayacağım için 1.2 ye düştüm

Kullanıcı yorumları turbo motor olduğundan çekişte bir sorun yaşamamışlar.

Sizlerin fikirleri nedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Monkey D. Dragon

Düşündüğümüz araç
    2015 Renault Clio 1.2 Icon EDC
    http://www.epey.com/araba/2015-renault-clio-1-2-120-hp-turbo-edc-icon-2015.html

2. El piyasası satış olmamasına rağmen sıfıra yakın bizde almışken sıfır alalım dedik.

20 bin nakit ve 40bin kredi çekip ödiyebilirim.

Aslında bu aracın 1.5 olanını istiyordum ama fiyatı karşılayamayacağım için 1.2 ye düştüm

Kullanıcı yorumları turbo motor olduğundan çekişte bir sorun yaşamamışlar.

Sizlerin fikirleri nedir.

Aynı fiyata Leon 1.2 tsi dsg bakın bütçeyi 3-4 zorlayıp aynı paraya bir alt sınıfa binmeyin derim.Alacağınız leon yanlış hatırlamıyorsam katlanır aynaya kadar olan bi araba aynı paraya clio yada başka bi bir b sınıfı çok mantıksız bence

• Clionunda katlanir aynaları var ve donanım olarak baya dolu bir araç

• EmreGLC kullanıcısına yanıt
    Mesele donanim degil segment farki.

Clio ya gore leon daha mantikli duruyor acikcasi. Ayni vergi diliminde ayni fiyatlarda asagi yukari.

• Donanim sizin icin onemli mi bilmiyorum ama sizin butcenize sahip olsam ya C segmentine cikardim yada kredinin yarisini ceker ikinci ele yonelirdim.

• 63 bine 0 km dizel ceed var, indirim de yaparlar.

60 bine b segmenti alınmaz.
  • 60 bine b segment araba alma kardeş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o paraya benzinli b segmenti araç alınmaz

ya b segmenti dizel bir araç alın

ya da c segmenti benzinli bir araç alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

Clionunda katlanir aynaları var ve donanım olarak baya dolu bir araç

Benim leon tavsiye ederken katlanır aynayı söylememin sebebi 60.000'e C sınıfı boştur düşüncesi olduğu içindi çok zeki arkadaşım.60.000 fiyat bandında alınacak en mantıksız arabadır belki Clio yada diğer B sınıfı araçlar.f/p olarak yukarıdaki arkadaşın dediği gibi ceed'de kampanya varsa ceedde çok güzel araçtır..

• İkinci el alın derim 60 verip 1.2 Renault 12 TS gibi araba alinmazki sadece sekilvar oda olmasa napacaklar acaba

• Alin kardesim alin. Turk milleti olarak bize mustehak bunlar. Insallah clio gibi tenekelerin fiyatlari 80 -100 bin bandina cikarda adamlar ceplerini doldurmaya devam ederken bizim cebimizdeki para kar gibi erir. Gercii boyle bile olsa biz millet olarak uyanmayizya yine bu cliolari bizim millet peynir ekmek gibi alir.

60 bine clio bedava sakin kacirma ...

• yazıktır günahtır 60 bin verilir mi clio ya a
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

Alin kardesim alin. Turk milleti olarak bize mustehak bunlar. Insallah clio gibi tenekelerin fiyatlari 80 -100 bin bandina cikarda adamlar ceplerini doldurmaya devam ederken bizim cebimizdeki para kar gibi erir. Gercii boyle bile olsa biz millet olarak uyanmayizya yine bu cliolari bizim millet peynir ekmek gibi alir.

60 bine clio bedava sakin kacirma ...

İyide kardeşim 2. El piyasasına baksana bir ateş pahası.

60 bin dediğin aracın fiyatı 37 bin gerisi vergi cebini dolduran reno değil devlet enayi yerine koyanda devlet.

Hangi arabayı alayım arkadaşım sen söyle.
    20 bin nakitim var taş çatlasa 40 bin kredi çekerim. 60 bin nakitim var.

Bana otomatik bir küçük aile arabası lazım aile dediğim 3 4 kişi max

• Monkey D. Dragon kullanıcısına yanıt
    O paralara 2013-2014 Dizel İ30 elite yada Cam tavanlı Ceed alırsınız.

Arkadaşın demek istediği kısaca şu: 4 teker benzinli bi taşıta 60 bin lira vermek mantıklı mı demek istiyor...

Mantık kişiden kişiye göre değişir kabul ama Clio dan bahsediyoruz üretiminden bu yana 4 tekerin en kötü 4 tekeri. 2.el sıfıra yakın flnla B segment almayın 60 lira az değil şuan aracım satılık 2013 Sportage, elime 63 lira geçicek 55-57 ye Dizel elite İ30 alıcam yani araba alıcam siz Clio alırsanız araba değil 4 tekerlek alacaksınız

• quote:

Orijinalden alıntı: YozgatLee0666

O paralara 2013-2014 Dizel İ30 elite yada Cam tavanlı Ceed alırsınız.

Arkadaşın demek istediği kısaca şu: 4 teker benzinli bi taşıta 60 bin lira vermek mantıklı mı demek istiyor...

Mantık kişiden kişiye göre değişir kabul ama Clio dan bahsediyoruz üretiminden bu yana 4 tekerin en kötü 4 tekeri. 2.el sıfıra yakın flnla B segment almayın 60 lira az değil şuan aracım satılık 2013 Sportage, elime 63 lira geçicek 55-57 ye Dizel elite İ30 alıcam yani araba alıcam siz Clio alırsanız araba değil 4 tekerlek alacaksınız

Hocam sende ne vurdun ya az yavaş clio kaliteli araba değilde clio sahiplerine var alıncaklar.

• B segmenti ve desege ye para bağlamayın. 2. El i30 veya kia ceed öneririm

• Suç renoda değil devlette demişsiniz tamam devlet en büyük suçlu da, hangi markanın 1.2 benzinli B sınıfı aracı 60 bine dayanıyor? Sokağa atacak 60 bin liranız varsa alın tabi ama piyasada o paraya birçok C sınıfı araç varken gidip clioya 60 vermek bilmiyorum alın terinize yazık yani...
    Ayrıca çok sıfır takıntınız yoksa bu bütçeye 10 bin civarı km de sıfır gibi araçlar var. Çok daha üst düzey bir araç alabilirsiniz. Veya bayilerin elinde 2014 model sıfır araç kalıyor 3 5 aşağı alınabiliyor. Gerçi bu zamana kadar kalmış mıdır hiç bilmiyorum ama şans bu.
    Yani sonuç olarak benim fikrim o parayı clioya vermek yazık olur.

• Monkey D. Dragon kullanıcısına yanıt
    Hocam clio güzel araba.Ancak ne yazık ki butun arabalar pahalı. Ama tek diyebileceğim kardeşimde var 1.2 motor clio icon çekişinden hiç memnun değil bende kullandım uzun yolda rampada sıkıntılı bir araç

• quote:

Orijinalden alıntı: -epica-

Suç renoda değil devlette demişsiniz tamam devlet en büyük suçlu da, hangi markanın 1.2 benzinli B sınıfı aracı 60 bine dayanıyor? Sokağa atacak 60 bin liranız varsa alın tabi ama piyasada o paraya birçok C sınıfı araç varken gidip clioya 60 vermek bilmiyorum alın terinize yazık yani...
    Ayrıca çok sıfır takıntınız yoksa bu bütçeye 10 bin civarı km de sıfır gibi araçlar var. Çok daha üst düzey bir araç alabilirsiniz. Veya bayilerin elinde 2014 model sıfır araç kalıyor 3 5 aşağı alınabiliyor. Gerçi bu zamana kadar kalmış mıdır hiç bilmiyorum ama şans bu.
    Yani sonuç olarak benim fikrim o parayı clioya vermek yazık olur.

Ustam haklısınız ama dediğiniz araçlar 60 bin üstü ben zar zor 60 ödiyebiliyorum. Evet askeri personelim kolay kazanmıyorum o parayıda ama 2. El araştırdım 3 ay boyunca inanın 40bin km de ki boyalı araç sıfır fiyatına satışta satılıyormu sanmam ben o araca o parayı verene kadar gider sıfır alırım dedim.

Ben birazda genç tipi yaşımdan dolayı biraz şekilede yöneldim haklısınız clio sağlam araç değil ama az yakıyor ve parçası ucuz diye düşündüm.

İlk oper corsanın essente 1.4 otomatiğine baktım onada içi çok dar dediler.

Fiestaya baktım garanti varken sürersin bitince itersin dediler.

Sıfır araç almak istiyorum ama hangş araca karar versem bu konudaki gibi yorumlar aldım.

Peki ben bu 60 bin ile hangi sıfır aracı almalıyım dediğim gibi bütöem en fazla 60 bin aşağı olur yukarı olmaz. Otomatik almam şart. Hızlı kullanan biri değilim aracı en fazla 120 130 yaparım uzun yolda yılda 3 kere uzun yok yaparım onun haricinde evden işe iştwn eve

• 2-3 hafta kadar önce bir arkadaşım bu aracın 2. elini aldı. 2013 model 2014 Ocak trafiğe çıkışlı, 45.000km'de siyah renk, servis bakımlı, kazasız değişensiz boyasız İcon paket 1.2 tce otomatik. 43000tl'ye aldı. Bence biraz sabırlı olursanız uygun fiyata 2. elini bulabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.