honorları biriktirdik ve ilk merciless one hand ve off hand weaponlarını alacağım
subtlety rogue kastığım için main hand'e Merciless Gladiator's Shanker alacağım
ama of hand'e ne almam gerekiyor ona karar veremedim seçeneklerde mace , dagger , fist ve sword var
sizce hangisini almam gerekir
aklımdan main hand dagger off hand fist weapon geçiyor ama böyle bir ikili fazla görmedim
bu kadar honor kastığım için boşa harcamak istemiyorum
(ayrıca main handdeki seçimimde doğrumu)
usta rogue'lar cevaplandırırsanız sevinirim
Eğer hızlıca dps vermek istersen off handada daqqer al... Fakat fazla ama biraz yavaş istersen fist..
aslında istediğim şu stundan çıkarmadan ve fazla damage vererek kesmek
stundan çıkarmamak biraz kabiliyet meselesi ama silahı bare düzgün seçeyim diyorum
dagger - dagger
daha doğru gibimi yani
peki
dagger - mace dagger - sword ikilisi subtlety için hiçmi uygun kaçmaz
Ben pek tavsiye etmiyorum. Mesela Priv. serverdeki roqumda 2 adet sunwell den düşen [Shiv of Exagusion] vardı gayette iyi şeyler yapıyordum(Druidin Thorns u hariç :D)Eğer bide agi kasarsan düzqün bir şekilde tutamaz kimse...
[Tabi bu benim düşüncem,Katılmayanlarda olur]
bizim serverda pek pve kalmadı açıkçası
çok az dungeon yapılır oldu nedense ?
artık herkes bg'de
dolayısıyla haftada 1-2 kez kurulan sunwell'i veya ssc'yi yakalamakta , honor kasmaktan daha zor hale geldi
şu an çok seçeneğim yok açıkçası birde bunların vengeful ve brutalleri var ama daha arenalara başlamadım hiç
ßen derimki artık mace&Sword devri bitti.Artık ya fist yada daqqer olacaksın tabii benim düşüncem XD
quote:
Orjinalden alıntı: Ikrimex Quasar
ßen derimki artık mace&Sword devri bitti.Artık ya fist yada daqqer olacaksın tabii benim düşüncem XD
walla bende o kadar kafa yordum cevap senin dediğin gibi sanırım
bu kararsızlığı main hand'e dagger / off hand'e fist weapon alıp noktalayacağım