Şimdi Ara

İLK TABLETİM OLACAK LÜTFEN YARDIM EDİN KALİTE İÇERİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle herkese iyi akşamlar iyi formlar ben bu formda bir çok şeyde fayda buldum çok ihtiyacımı araştırarak güvenerek aldım.Şimdide tablet merakı sardı işim gereği autocad ve diğer çizim programlarını açabilmeli ekranı 9 10 inç arası olmalı ve en son teknolojili malzeme kalitesi olsun sorunsuzluk ve en önemlisi servis ve garantisi güvenilir olsun istiyorum benim ihtiyacıma göre 400 500 civarı şu cihazları buldum ama güvenemiyorum çünkü çin markası diyolar wifi si sorunlu diyolar garantisi sıkıntı diyolar bu konuda tecrübem hiç yok.Ve ilk defa android kullancam o yüzden aşağıdaki cihazlarımı yoksa daha başka önerebilecekleriniz varsa siz değerli forumculardan tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

1.Dark EvoPad R9730 Retina Display 16GB

2.Casper Nirvana 16GB 10.1" Tablet

3.Artes DR9704 16GB 9.7" Tablet

4.Mobee T1600 32GB 9.7" Tablet + 9 Adet Hediye

5.Ainol NOVO 10 Hero 10.1" 16GB IPS Android 4.1 Jelly Bean Bluetooth

bunlar hepsiburadadan alıntı genel fiyatları 500-600 arası hangisini tercih edersiniz.

• Ainol markasını hepsiburada'da buldum dedin sanırımda, öyle bir markanın satışı hb de yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artes
  • quote:

Orijinalden alıntı: By40bir

Ainol markasını hepsiburada'da buldum dedin sanırımda, öyle bir markanın satışı hb de yok

pardon ucuz city den almışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: adsız 2

artes

neden neye göre dediniz açıklarmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: dürüst06

quote:

artes

Teknik destek,kalite.İsterseniz artes teknik adlı arkadaştan çok daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz ve mobee ye hiç bulaşma derim kimse önermiyor.
  • Androidde ki çizim programları maalesef açıp bakma amaçlı, çizgi bile çizmek ölüm.
    O yüzden windows 8 li tabletlere bakmalısın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam profosyonel bir şey arıyorsanız autocad cizim vs. İçin kullanacaksanız windows 8 pro tablet almanız lazım.onlarda yeni yeni piyasaya cıkıyor.en az 2bin lirayı gözden çıkarın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

artes

Teknik destek,kalite.İsterseniz artes teknik adlı arkadaştan çok daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz ve mobee ye hiç bulaşma derim kimse önermiyor.

çok teşekkür ederim.peki bu artes teknike nerden ulaşabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iapetosster

Androidde ki çizim programları maalesef açıp bakma amaçlı, çizgi bile çizmek ölüm.
    O yüzden windows 8 li tabletlere bakmalısın...

hocam açsa gösterse yeterli maksimum 500 civarı çıkarırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALTINBAŞAK

Hocam profosyonel bir şey arıyorsanız autocad cizim vs. İçin kullanacaksanız windows 8 pro tablet almanız lazım.onlarda yeni yeni piyasaya cıkıyor.en az 2bin lirayı gözden çıkarın.

hocam açıp göstermesi ve gezinmesi yeterli nakit 500 civarı çıkarabilirim şekli ve özellikleri kaliteli şık olsun istiyorum.Pişman olmayı istemiyorum çünkü androide yabancıyım.
  • quote:

öncelikle herkese iyi akşamlar iyi formlar ben bu formda bir çok şeyde fayda buldum çok ihtiyacımı araştırarak güvenerek aldım.Şimdide tablet merakı sardı işim gereği autocad ve diğer çizim programlarını açabilmeli ekranı 9 10 inç arası olmalı ve en son teknolojili malzeme kalitesi olsun sorunsuzluk ve en önemlisi servis ve garantisi güvenilir olsun istiyorum benim ihtiyacıma göre 400 500 civarı şu cihazları buldum ama güvenemiyorum çünkü çin markası diyolar wifi si sorunlu diyolar garantisi sıkıntı diyolar bu konuda tecrübem hiç yok.Ve ilk defa android kullancam o yüzden aşağıdaki cihazlarımı yoksa daha başka önerebilecekleriniz varsa siz değerli forumculardan tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

1.Dark EvoPad R9730 Retina Display 16GB

2.Casper Nirvana 16GB 10.1" Tablet

3.Artes DR9704 16GB 9.7" Tablet

4.Mobee T1600 32GB 9.7" Tablet + 9 Adet Hediye

5.Ainol NOVO 10 Hero 10.1" 16GB IPS Android 4.1 Jelly Bean Bluetooth

bunlar hepsiburadadan alıntı genel fiyatları 500-600 arası hangisini tercih edersiniz.

bence kardeş artes almada ne alırsan al artes forumlarını gez ne kadarr çaresiz insanlarla dolu görürsün bir soru soruyon ters davranıyolar servisleride böyledir bunlaarın

• quote:

quote:

quote:

quote:

artes

çok teşekkür ederim.peki bu artes teknike nerden ulaşabiliriz.

boşver ulaşma ulaşırsan moralin bozulur

• kesinlikle bilindik kaliteli bir markadan al casper deme çünkü çin ürünlerinin üstüne ismini basıyor.Alacaksan biraz para biriktir iyi birşey al.Ben acer iconia tab a211 aldım vatandan 782 ye sende o civarlardan aşağı fiyat düşünme derim.Yazıyo çift çekirdek 1.6 ghz ama yarıştır bakalım onu TEGRA 3 le tegra 3 1.3ghz ama tegra daha iyi.

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcspain

kesinlikle bilindik kaliteli bir markadan al casper deme çünkü çin ürünlerinin üstüne ismini basıyor.Alacaksan biraz para biriktir iyi birşey al.Ben acer iconia tab a211 aldım vatandan 782 ye sende o civarlardan aşağı fiyat düşünme derim.Yazıyo çift çekirdek 1.6 ghz ama yarıştır bakalım onu TEGRA 3 le tegra 3 1.3ghz ama tegra daha iyi.

Saygılar.

hocam peki webden almayı düşünüyorum nerden alayım test videosu felan varmı
  • yav mesajı yazdıktan sonra vatan'a baktım ürün kalkmış satıştan.Darty'de var oda biraz tuzluya satıyor.
  • cizim icin galaxy tablerde iyi ama suan en iyi donanımı ıstıyorsan nexus 10 ama stabilite hala ipadlerde
  • archos al çok kalite
  • quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

cizim icin galaxy tablerde iyi ama suan en iyi donanımı ıstıyorsan nexus 10 ama stabilite hala ipadlerde

peki hocam onların fiyatları çok yüksek ben orta düzeyde arıyorum 500 600 arası artes alacam galiba ama bazı kullanıcılar çok karalıyorlor ne kadar doğru bilemiyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

cizim icin galaxy tablerde iyi ama suan en iyi donanımı ıstıyorsan nexus 10 ama stabilite hala ipadlerde

peki hocam onların fiyatları çok yüksek ben orta düzeyde arıyorum 500 600 arası artes alacam galiba ama bazı kullanıcılar çok karalıyorlor ne kadar doğru bilemiyorum

retina ekranlı artes almayın nedeni işlemcisi dolayısıyla performans dusuk kalır ne kadar yuksek cozunurluk okadar az performans
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.