Şimdi Ara

İlk üç günde 4 milyondan fazla iPhone 4S satıldı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
9.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir Biz Alamadık Kahpe Hayat Parasızlığın Gözü Kör Olsun.
  • Bu kadar satis olacagini tahmin etmiyordum. Bu arada sakin olun biraz marka bagimliliginin sizi kor etmesine izin vermeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • az satmış
  • Vayy bee
  • İsmi satıyor sokağa çıksan çoğu kişi 4s'e gelen yenilikleri bilmez, mesela sor siri'yi bakalım kaç kişi biliyor. Tabi takip eden kesim de var.
  • iphone 4 e gore pek bi yenilik yok. 4 ten geçmek savurganlık olur bence.
  • 4 ten gecmek mantıksız ama suan da 4 almanın anlamı yok
  • Galaxy plastik muhabbeti yapanlar sanki hiç 3310 kullanmadı, ömrü hayatında plastige dokunmadı hayatında hep gorilla glass kullandı su bardakları bile.gorilla glass. Biraz mantık olsun atacağınız camurlarda be.

• quote:

Orijinalden alıntı: Neytiri

Galaxy plastik muhabbeti yapanlar sanki hiç 3310 kullanmadı, ömrü hayatında plastige dokunmadı hayatında hep gorilla glass kullandı su bardakları bile.gorilla glass. Biraz mantık olsun atacağınız camurlarda be.

Siz çok öncelerde kalmışsınız. Teknoloji çok hızlı gelişiyor. Ve alternatifler çok. Böyle oluncada seçim şansı doğuyor. Kasa kalitesine önem verenler plastik yerine cam kasa veyahut daha sağlam cep telefonu kasaları tercih ediyorlar. Buda çok normal.

Bu arada haberde 4s satış rakamlarından bahsedilmiş fakat 4'üde es geçmemek lazım. Ciddi miktarda yeni iphone 4 8 gb satılmış.
  • kardeşim 3310un ekranı zaten 2 cm bişeydi. galaxy ve iphone oldugu gibi ekrandan olusuyor :))
  • Sadece şu sorunun cevabını arıyorum ,

Bu başlığın android cihazlar başlığı altında ne aradığı?İnsanların kavga etmeleri , kötü kelime kullanmaları, küfür etmeleri ve ban yemeleri için heralde Ayrıca android kullanan insanlara neki iphone 4s 4 milyon satması satmaması.En çok satan en iyi olacak diye bir kanunmu var ?
  • Bayılıyorum bu tarz konulara. Çok eğlendiriyor.
  • steve jobsda ölünce appleye kıymet bindi bill gates yakında suikastten gider
  • Apple Fanlarına gerçekten acıyorum lütfen şu videoyu izleyin sonra konuşun : http://www.youtube.com/watch?v=elKxgsrJFhw&feature=player_embedded#!
  • Su on sifarisleri artik satis olarakbdegerlendirmeseniz sayin tarafsiz donanimhaber yonetimi

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan azeri

Su on sifarisleri artik satis olarakbdegerlendirmeseniz sayin tarafsiz donanimhaber yonetimi

Neden? Ön sipariş; ödemesi yapılmış tedarik süreci beklenen ürün demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

quote:

Orijinalden alıntı: orhan azeri

Su on sifarisleri artik satis olarakbdegerlendirmeseniz sayin tarafsiz donanimhaber yonetimi

Neden? Ön sipariş; ödemesi yapılmış tedarik süreci beklenen ürün demektir.

evet amma su on sifarisi kullanicilar diyil vodagone,atat,verizon fgibi buyuk mobil operatorler veriyor
  • dunyada bu kadar havaci oldugunu bilmiyordum. piyadeleri daha fazla zannediyordum ama bu havacilar teknoloji cahili bu kesin her an cakilabilirler
  • yalan haber gecen kendiniz demişdiniz 3 günde 4 milyon satılabilir diye ama yalanınız çıkmasın meydana :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkaura

quote:

Orijinalden alıntı: Tobias

fakirler yine toplanmış iphone kötülüyor geleceğe dair o öyle olsa ah bu böyle olsa diye yazıp duruyorlar :) bu kadar enerjiyi çalışmaya harcasanız alacağınız parayla siz de bir iphone sahibi olur kedi ciğer ilişkisini arkanızda bırakabilirsiniz..

cep telefonuyla sinif atladigini sanan cakma zengin seni. 2bin lirayi bu devirde para zannediyor :) orta halli bir aile evinde az detayli tadilat yaptirsa rahat onun iki katini harciyor. dunyadan haberin yok.

+1
    Paranın ve İmanın Kimde Olduğu Belli Olmaz Derler.Hatırlatmak İstedim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.